یکی کمک ما نمیکنه؟سلام دوستان من یه مانیتور led s22a360 سامسونگ دارم چطوری میتونم صدا بگیرم از xbox . برای تصویر که کابل hdmi میگیرم
ببین پشت مانیتور خروجی صدا باید داشته باشه .یکی کمک ما نمیکنه؟
ببین پشت مانیتور خروجی صدا باید داشته باشه .
با کابل HDMI صدا و تصویر با هم ارسال میشه
بلندگو نه . فیش خروجی صدا داره شما باید اسپیکر یا هدفون رو به اون فیش وصل کنید . مثل فیش خروجی صدا از پشت کیس کامپیوترمیدونم اما مانیتورم بلندگو نداره
بلندگو نه . فیش خروجی صدا داره شما باید اسپیکر یا هدفون رو به اون فیش وصل کنید . مثل فیش خروجی صدا از پشت کیس کامپیوتر
سلام اساتید عزیز
اقایون یه سوال
می خواستم یه led بگیرم ۳۲
نمی دونم سونی بگیرم یا سامسونگ یا ال جی
چند مدل در نظر دارم
1-sony 32ex720
2-sony 32cx520
3-LG 32LED7600
4-samsung 32C6960
شما ها کدومو پیشنهاد می دین و اگه غیر اینا نظر دیگه ای دارید خوشحال می شم بفرمایید
تفاوت این ال ای دی ها که می گن ۲۰۰ هرتز یا ۱۰۰ هرتز چیه؟ چه برتری دارن نسبت به هم؟
و این مدل سه بعدی سونی چطوره؟ راسته برای بازی طولانی باعث سر درد می شه؟ تا چه حد این صحبت های بدی که راجب سه بعدی می کنن درسته؟
سلام اساتید عزیز
اقایون یه سوال
می خواستم یه led بگیرم ۳۲
نمی دونم سونی بگیرم یا سامسونگ یا ال جی
چند مدل در نظر دارم
1-sony 32ex720
2-sony 32cx520
3-LG 32LED7600
4-samsung 32C6960
شما ها کدومو پیشنهاد می دین و اگه غیر اینا نظر دیگه ای دارید خوشحال می شم بفرمایید
تفاوت این ال ای دی ها که می گن ۲۰۰ هرتز یا ۱۰۰ هرتز چیه؟ چه برتری دارن نسبت به هم؟
و این مدل سه بعدی سونی چطوره؟ راسته برای بازی طولانی باعث سر درد می شه؟ تا چه حد این صحبت های بدی که راجب سه بعدی می کنن درسته؟
اینجا تو تمام بخش ها با فاصله زمانی زیاد جواب می دن؟
آقا مطمئنی از چیزایی که میگی؟دوسته عزیز کلی عرض کنم خدمتت
سه بعدی اگر میخوای بگیری برو سراق ال جی چون پسیو هست و سر درد و سر گیجه و خستگی چشم و ... هم نداره
ولی اگر خیلی دنبال 3D نیستی خیلی فرقی با هم ندارن پنلهای فعلی
تفاوت 100 و 200 و 400 هرتز هم بیشتر تو حرکتهای سریع معلوم میشه مثل مسابقات ورزشی وگرنه اپشنی هست بلا استفاده
سه بعدی سونی و سامسونگ و شارپ و ... به غیر از ال جی چون اکتیو شاتر هستن باعث خستگی و .... میشن و اصلا توصیه نمیشن
آقا مطمئنی از چیزایی که میگی؟
چون من رفتم یکی از فروشگاها محصولات ال-جی و بهترین مدل 3Dشونو امتحان کردم ....... فقط 15ثانیه به تصویر با عینکی که دادن نگاه کردم ... بعدش واقعا سردرده عجیبی گرفتم ... چه بسا خیلی مسخره و آشغال بود کیفیت تصویری که تحویل داد ...
اما یه دفه هم با 3D سونی امتحان کردم، هیچ مشکلی نداشتم و اتفاقا کیفیت بالاتری داشت
سلام حمزه جان....