راهنمایی برای خرید مانیتور LCD برای XBOX 360..با قیمتهای مناسب

سلام اساتید عزیز
اقایون یه سوال
می خواستم یه led بگیرم ۳۲
نمی دونم سونی بگیرم یا سامسونگ یا ال جی
چند مدل در نظر دارم
1-sony 32ex720
2-sony 32cx520
3-LG 32LED7600
4-samsung 32C6960
شما ها کدومو پیشنهاد می دین و اگه غیر اینا نظر دیگه ای دارید خوشحال می شم بفرمایید
تفاوت این ال ای دی ها که می گن ۲۰۰ هرتز یا ۱۰۰ هرتز چیه؟ چه برتری دارن نسبت به هم؟
و این مدل سه بعدی سونی چطوره؟ راسته برای بازی طولانی باعث سر درد می شه؟ تا چه حد این صحبت های بدی که راجب سه بعدی می کنن درسته؟

آخرین ویرایش:
سلام اساتید عزیز
اقایون یه سوال
چند مدل در نظر دارم
1-sony 32ex720
2-sony 32cx520
3-LG 32LED7600
4-samsung 32C6960
شما ها کدومو پیشنهاد می دین و اگه غیر اینا نظر دیگه ای دارید خوشحال می شم بفرمایید
تفاوت این ال ای دی ها که می گن ۲۰۰ هرتز یا ۱۰۰ هرتز چیه؟ چه برتری دارن نسبت به هم؟
و این مدل سه بعدی سونی چطوره؟ راسته برای بازی طولانی باعث سر درد می شه؟ تا چه حد این صحبت های بدی که راجب سه بعدی می کنن درسته؟

اینجا تو تمام بخش ها با فاصله زمانی زیاد جواب می دن؟

سلام اساتید عزیز
اقایون یه سوال
چند مدل در نظر دارم
1-sony 32ex720
2-sony 32cx520
3-LG 32LED7600
4-samsung 32C6960

دوسته عزیز کلی عرض کنم خدمتت
سه بعدی اگر میخوای بگیری برو سراق ال جی چون پسیو هست و سر درد و سر گیجه و خستگی چشم و ... هم نداره
ولی اگر خیلی دنبال 3D نیستی خیلی فرقی با هم ندارن پنلهای فعلی
تفاوت 100 و 200 و 400 هرتز هم بیشتر تو حرکتهای سریع معلوم میشه مثل مسابقات ورزشی وگرنه اپشنی هست بلا استفاده
سه بعدی سونی و سامسونگ و شارپ و ... به غیر از ال جی چون اکتیو شاتر هستن باعث خستگی و .... میشن و اصلا توصیه نمیشن

دوسته عزیز کلی عرض کنم خدمتت
سه بعدی اگر میخوای بگیری برو سراق ال جی چون پسیو هست و سر درد و سر گیجه و خستگی چشم و ... هم نداره
ولی اگر خیلی دنبال 3D نیستی خیلی فرقی با هم ندارن پنلهای فعلی
تفاوت 100 و 200 و 400 هرتز هم بیشتر تو حرکتهای سریع معلوم میشه مثل مسابقات ورزشی وگرنه اپشنی هست بلا استفاده
سه بعدی سونی و سامسونگ و شارپ و ... به غیر از ال جی چون اکتیو شاتر هستن باعث خستگی و .... میشن و اصلا توصیه نمیشن
آقا مطمئنی از چیزایی که میگی؟
چون من رفتم یکی از فروشگاها محصولات ال-جی و بهترین مدل 3Dشونو امتحان کردم ....... فقط 15ثانیه به تصویر با عینکی که دادن نگاه کردم ... بعدش واقعا سردرده عجیبی گرفتم ... چه بسا خیلی مسخره و آشغال بود کیفیت تصویری که تحویل داد ...
اما یه دفه هم با 3D سونی امتحان کردم، هیچ مشکلی نداشتم و اتفاقا کیفیت بالاتری داشت

آقا مطمئنی از چیزایی که میگی؟
چون من رفتم یکی از فروشگاها محصولات ال-جی و بهترین مدل 3Dشونو امتحان کردم ....... فقط 15ثانیه به تصویر با عینکی که دادن نگاه کردم ... بعدش واقعا سردرده عجیبی گرفتم ... چه بسا خیلی مسخره و آشغال بود کیفیت تصویری که تحویل داد ...
اما یه دفه هم با 3D سونی امتحان کردم، هیچ مشکلی نداشتم و اتفاقا کیفیت بالاتری داشت

نه داداش من مطمئن نیستم
شما سونی بگیر و مبارکت باشه
تو 15 ثانیه شما سر درد گرفتی این رو شوخی نگیر ، زنگ بزن گینس بگو ثبتش کنن برات چون واقعا رکورد بی سابقه ای هست

سلام حمزه جان.
تو هر تاپیکی اینو مطرح کردم اینجا هم بد نیست بگم.
سه بعدی یک تجربه کاملا شخصی هستش. یعنی چیزی که من میبینم با بقیه یکی نیست و هرکس با توجه به میزان قدرت درک و تیزی چشمش سه بعدی رو تجربه میکنه.

یه چرخ تو نت بزنید و به آمار نگاه کنید میبینید حتی چند % مردم سه بعدی رو نمیبینن.

سلام فقط می خواستم بگم برای دوستانی که میخوان مانیتور سامسونگ بخرن الان دیگه سامسونگ سری BX85 plus رو دیگه تولید نمی کنه و به جای اون سریa560H plus & a360Hplus تولید میکنه که در سایزهای 20 -22-23-24 موجود هستن این هم مدلاش که همشون یک HDMI و خروجی صدارو دارن.این هم چندتا مدل:22a360h plus__23a560h plus__24a360h plus و به جای خرید سری BX85 plus این مدل ها توصیه میشه.البته اینو هم بگم که یکی از دوستان فروم 22a360h plus خریده ولی متاسفانه چون این مانیتور خروجی صدا نداره نمی تونه صدارو بگیره ولی میشه از طریق اون AV و یک تبدیل 2 به 1 صدا این مشکلو برطرف کرد.

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or