راهنمایی برای خرید مانیتور LCD برای XBOX 360..با قیمتهای مناسب

دوستان یه مانیتور Full HD که پورت HDMI ایکس باکس رو بزنم روش....لطفا با قیمت مناسب معرفی کنید...کسی هم دست دوم داره خریدارم

من ال جی w2261 رو پیشنهاد میکنم کیفیت عالی hdmi هم داره
من یکی داشتم و اشتباه کردم فروختم ، به نظرم یکی از بهترین ها هست
تو بازارچه بگردی مانیتور دسته دو زیاد میفروشن

من ال جی w2261 رو پیشنهاد میکنم کیفیت عالی hdmi هم داره
من یکی داشتم و اشتباه کردم فروختم ، به نظرم یکی از بهترین ها هست
تو بازارچه بگردی مانیتور دسته دو زیاد میفروشن

میشه بگی کجا؟؟ چقدر میارزه؟ مورد دیگه مد نظر داری؟

آخرین ویرایش:
من مانیتورم ورودیvga داره.
تصویر اچدی xbox رو ساپورت میکنه یا نه؟اگه بله چیکار کنم؟
اینم بگم که میتونه تصویر اچدی رو از کامپیوتر نشون بده.

گرونه بابا
من گرون خریدم یا گرون تر از 360 تومنه.دیگه تولید نمیشه این مدل.
کسی نیست جواب بده
فقط مانیتورایی خروجی صدا دارند که HDMI داشته باشند و LG 2261VP می تونه گزینه ی خوبی باشه البته 30-40 تومن از قیمت مد نظر شما بالاتر هست یا این که دست دومشو بخری.
من مانیتورم ورودیvga داره.
تصویر اچدی xbox رو ساپورت میکنه یا نه؟اگه بله چیکار کنم؟
اینم بگم که میتونه تصویر اچدی رو از کامپیوتر نشون بده.
من یک دونه F700P داشتم با کابل VGA وصل می کردم و رزولوشنو از طریق کنسول گذاشته بودم رو 1600*1200 که اچ دی محسوب میشه به نظر من که کیفیتش خوب بود.

یه کابل vga برای xbox گرفتم اما روی مانیتورم و روی تلویزیون lcd هیچ تصویری نشون نمیده.بردمش پیش فروشنده کابل رو که وصل کرد به تلویزیون معمولی مشکلی نداشت.چرا؟

سلام
یه مانیتور معرفی کنید که بین 200 تا 250 باشه htmi هم بخوره و صدا از داخل مانیتور باشه و نیاز به روشن بودن کامپیوتر نباشه و کیفیت خوبی داشته باشه برای فیلم دیدن و اینا مناسب باشه تصویر هم 1900 یا 1600 مرسی

یه مانیتور ، میخواستم برام معرفی کنید که ( HDMI ، Cable VGA ، ) بخوره . و بشه HeadPhone یا Speaker بهش وصل کرد ، گرون قیمت هم نباشه .
خروجی صدا یعنی خود مانیتور Speaker داره ؟

یه مانیتور ، میخواستم برام معرفی کنید که ( HDMI ، Cable VGA ، ) بخوره . و بشه HeadPhone یا Speaker بهش وصل کرد ، گرون قیمت هم نباشه .
خروجی صدا یعنی خود مانیتور Speaker داره ؟

w2261vp بهترین ال سی دی که هم hdmi و هم full hd و هم خروجی صدا داره و....(کلا من بسیار ازش راضیم)برند ال جی

w2261vp بهترین ال سی دی که هم hdmi و هم full hd و هم خروجی صدا داره و....(کلا من بسیار ازش راضیم)برند ال جی

قیمتش ، چنده ؟ خروجی صدا رو نگفتید منظورتون چیه ؟

کسی نظری در مورد مانیتور asus ml238h نداره ؟

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or