Dr.Freeman
کاربر سایت
ببخشید دوستان . میشه یک به من بگه کنتراست مانیتور BX2285plus چقدر هست ؟؟؟
دوستان نظراتتون رو راجع به lg ips226v بگین
دلیلش چیه؟عزیز LED سمت LG نری بهتره...!
I'm using tapatalk with Samsung I9000 Galaxy S
دلیلش چیه؟
من تو سایتای مختلف بیشتر از این تعریف شنیدم تا 2285
دوستان نظراتتون رو راجع به lg ips226v بگین
ببین داداش...این مانیتور برتریی که نسبت به ۲۲۸۵ داره پنل آی پی اس هست که داره...! اینم مربوط میشه به زاویه ی دید...
بیشتر تحقیق کن داداش گلم...شاید برتری های بیشتری داشته باشه نسبت به ۲۲۸۵ ... سواد من بیشتر از این قد نمیده...!
دوسته عزیز پنل ips پنله خوبی هست ولی بستگی داره شما چه هدف و استفاده ای از خریدش داری
این پنل بیشتر به درده کسایی میخوره که بخوان کارایه گرافیکی انجام بدن و براشون تفکیک رنگ خیلی مهم باشه
ولی اگر برای بازی و pc میخوای ازش استفاده کنی به شخصه پیشنهادش نمیکنم
چون تجربش کردم دارم میگم ، ریسپانس تایم خیلی تو بازی مهم هست ( بازم میگم تجربه شخصیم هست )
من هم ips و هم مانیتور 3D که فک کنم 2342p هست رو از ال جی تست کردم
بزرگترین مشگل ریسپانس تایم هست که به خصوص تو PES 2012 خیلی تو ذوق میزنه
الان یه سامسونگ مدل PX 23720 Plus گرفتم که واقعا میتونم بگم ازش راضیم
البته قبل از همه اینا یه ال جی البته LCD مدل W2261V داشتم که از اون هم واقعا راضی بودم و میشه گفت عالی بود
درذ هر حال تو LED با توجه به تجربه ای که دارم 23720 سامسونگ و تو LCD مدل W2261Vیا VP رو توصیه میکنم
شرمنده که دخالت میکنم.حالا ۱ سوال...دوست خوبم PX23720 بهتره یا BX2485 از سامسونگ؟
اگه زبانه منو tv فارسی داره باید فارسیش کنی تا درست شه ....خب ممنون از عرفان که خیلی بهم راهنمایی کرد ،بالاخره یه 40D6920 گرفتیم ،خیلی هم عالی هست این tv
فقط یه مشکلی دارم باهاش ،کلیپ هایی رو که توی فلش میریزم و اجرا میکنم زیرنویس فارسیش بهم ریختس اصلا حروف فارسی توش نمایش داده نمیشه ،فرمت زیرنویس ها هم srt هست ،کسی میدونه مشکل از چیه ؟
خب ممنون از عرفان که خیلی بهم راهنمایی کرد ،بالاخره یه 40D6920 گرفتیم ،خیلی هم عالی هست این tv
فقط یه مشکلی دارم باهاش ،کلیپ هایی رو که توی فلش میریزم و اجرا میکنم زیرنویس فارسیش بهم ریختس اصلا حروف فارسی توش نمایش داده نمیشه ،فرمت زیرنویس ها هم srt هست ،کسی میدونه مشکل از چیه ؟
حالا هم عرفان جان به تنهایی دارن جور تنبلی ماها رو میکشن . واقعا کاربر فعالی هستن. فک کنم 3 چهار تاپیک مربوط به نمایشگر رو به تنهایی بالا نگه میدارن.
موفق باشید.