راهنمایی برای خرید مانیتور LCD برای XBOX 360..با قیمتهای مناسب

سامسونگ سری 7000 به بالا تایید میشن.

مرسی حمید جون...به تظر من سری ۷۰۰۰. و ۸۰۰۰ جوابگوی نسل بعد کنسول ها هم خواهد بود...فقط تنها مشکلی که هست اینه که زیر ۵۵ اینچ تولید نمیشن...و اینکه با این سایز قیمت سر به فلک میکشه...!

I'm using tapatalk with Samsung I9000 Galaxy S

این تلوزیون واسه فیلم دیدن عالیه...۲۰۰ هرتز هم هست... ولی واسه گیم توصیه نمی کنم...

میشه بفرمایید به چه علت برای گیم مناسب نیست ؟

مرسی حمید جون...به تظر من سری ۷۰۰۰. و ۸۰۰۰ جوابگوی نسل بعد کنسول ها هم خواهد بود...فقط تنها مشکلی که هست اینه که زیر ۵۵ اینچ تولید نمیشن...و اینکه با این سایز قیمت سر به فلک میکشه...!

از سری 7 اینچ پایینتر هم تو بازار هست حتی 40

میشه بفرمایید به چه علت برای گیم مناسب نیست ؟

از سری 7 اینچ پایینتر هم تو بازار هست حتی 40

قربون شکلت برم من خودم مدل ۴۶دی۶۹۶۰ سامسونگ گرفتیم... ۳دی هم هست...عالیه این تلوزیون....! ولی واسه گیم داخل بعضی بازیها...مثل Red dead redemption وقتی دوربین رو سریع می چرخونم تصویر دچار شکستگیهایی میشه...که من اصلا نمی پسندم...

ولی مثلا Gears of war 3 و یا MW3 یا Forza4 یا Batman arkham یا Assasins revelation این مشکل رو نداشت حتی روی ۳دی... بهترین گیم از لحاظ ۳دی Geow3 هست...حتی روی حالت ۲دی هم خیلی عالی اجرا شد...واقعا لذت می برم...

فقط بعضی بازیها ممکنه اذیتت کنه و دچار شکستگی بشه...دقیقا معلوم نیست چه بازیایی...شانسیه دیگه!

تا اونحایی هم مه اطلاع من دارم مدل ۷۷۷۰ و ۸۸۸۰ با گارانتی سام سرویس زیر ۵۵ نداره و اما اطلاعی از اونایی که تحت گارانتی این شرکت نباشن رو ندارم...!

سلام دوستان . کسی قیمت تقریبی مانیتور سامسونگ مدل P2770H رو میدونه ؟؟؟ و اینکه مانیتور خوبی هست یا نه ؟؟؟

دوست خوبم فکر نکنم دیگه بتونی این مانیتور رو گیر بیاری...خیلی سخته... قیمت رو اطلاعی ندارم...چون اصلا ندیدم توی بازار...

اگه ۲۳ اینچ حتما میخوای برو تو کار ایسوز...!

نه دوست خوبم...کیفیت روی TV بالاتره...بودجش رو داری ۱ TV تهیه کنی به نفعته...!

جوابت رو دادم که عزیز...تی وی بسیار مناسبه واسه گیم...اما مانیتور اینطور نیست...

امکانش هست تی وی تهیه کن...

به نظر من کنسولها تو تلویزیون بهتر جواب میدن تا مونیتور.
به نظر من کیفیت LED نه تنها فرق آنچنانی با LCD نداره بلکه به علت سیستم پخش نور خودش بعضی وقتها از LCD های همتراز خودش حتی کیفیت تصویرش پایینتره. منتها LED برای گیم تا حدودی بهتره.

دوست خوبم فکر نکنم دیگه بتونی این مانیتور رو گیر بیاری...خیلی سخته... قیمت رو اطلاعی ندارم...چون اصلا ندیدم توی بازار...

اگه ۲۳ اینچ حتما میخوای برو تو کار ایسوز...!

ببخشید دوست عزیز مانیتور Asus که مد نظر شما هست رو میشه مدلش رو بگی و اینکه چه قیمتی هست ؟؟؟ ممنون .

قربون شکلت برم من خودم مدل ۴۶دی۶۹۶۰ سامسونگ گرفتیم... ۳دی هم هست...عالیه این تلوزیون....! ولی واسه گیم داخل بعضی بازیها...مثل Red dead redemption وقتی دوربین رو سریع می چرخونم تصویر دچار شکستگیهایی میشه...که من اصلا نمی پسندم...

ولی مثلا Gears of war 3 و یا MW3 یا Forza4 یا Batman arkham یا Assasins revelation این مشکل رو نداشت حتی روی ۳دی... بهترین گیم از لحاظ ۳دی Geow3 هست...حتی روی حالت ۲دی هم خیلی عالی اجرا شد...واقعا لذت می برم...

فقط بعضی بازیها ممکنه اذیتت کنه و دچار شکستگی بشه...دقیقا معلوم نیست چه بازیایی...شانسیه دیگه!

تا اونحایی هم مه اطلاع من دارم مدل ۷۷۷۰ و ۸۸۸۰ با گارانتی سام سرویس زیر ۵۵ نداره و اما اطلاعی از اونایی که تحت گارانتی این شرکت نباشن رو ندارم...!

ممنون از راهنماییت عرفان جان ...

اتفاقا تحت گارانتی سام سرویس هم 40 اینچ سری 7 هست این لینکو ببین : Samsung LED 40C7770 - تلویزیون ال ای دی سامسونگ 40 سی 7770

موفق باشی

ممنون از راهنماییت عرفان جان ...

اتفاقا تحت گارانتی سام سرویس هم 40 اینچ سری 7 هست این لینکو ببین : Samsung LED 40C7770 - تلویزیون ال ای دی سامسونگ 40 سی 7770

موفق باشی

خواهش عزیز وظیفم بود...

راستی این مدلایی که گذاشتی ۴۰ اینچ هستن و مدلای پارسالن... سری C هستن...

مدلایی که من گفتم زیر ۵۵ نداره سری D هسن...

نه دوست خوبم...کیفیت روی TV بالاتره...بودجش رو داری ۱ TV تهیه کنی به نفعته...! I'm using tapatalk with Samsung I9000 Galaxy S
متاسفانه بودجه تلوزیون lcd رو ندارم بودجم در حد 250 - 300 تومنه و بدتر از اون اینه که روی تلویزیون قدیمی لامپی دارم بازی میکنم اصلا کیفیت نداره حالم بهم خورد از کیفیتش حالا دوستان راهنماییم کنن با این بودجه چی کار کنم ؟ هدفمم فقط بازی کردنه xbox هستش

متاسفانه بودجه تلوزیون lcd رو ندارم بودجم در حد 250 - 300 تومنه و بدتر از اون اینه که روی تلویزیون قدیمی لامپی دارم بازی میکنم اصلا کیفیت نداره حالم بهم خورد از کیفیتش حالا دوستان راهنماییم کنن با این بودجه چی کار کنم ؟ هدفمم فقط بازی کردنه xbox هستش

پس حیف شد دوست خوبم...

ولی بازم هیچ اشکال نداره...با این بودجه ای که در دسترسته دوتا انتخاب خوب می تونی داشته باشی...

توی خانواده ی LCD میتونی یدونه. LG w2261vp
برداری...که این مانیتور عالیه...و اینکه حرف نداره...

دوم با بودجه ی ۳۰۰تومن میتونی یدونه Samsung Monitor BX2285plus برداری که اینم مانیتور خوبیه...

با w2261vp تفاوت آنچنانی نداره...فقط از برایتنس و روشناییه بیشتری برخورداره...و عمق رنگها به طور تقریبی از ۲۲۸۵ کمتره...

این ۲ تا مدلی که گفتم کیفیتشون تفاوت قابل توجهی با تلوزیونی که الان داری استفاده میکنی دارن...

وقتی ببینی میفهمی چی میگم...

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or