راهنمایی برای خرید مانیتور LCD برای XBOX 360..با قیمتهای مناسب

من قصد کردم یه st30 پاناسونیک 42 بخرم! قیمتش هم بنطرم مناسبه با توجه به این که 3D هست و مناسب گیمینگ هم هست بدلیل نداشتن مشکل ریسپانس تایم در پلاسما!
نظری هم باشه استفاده میکنم

سلام دوستان کسی در مورد مانیتور 3D مدل LG 2342 اطلاعات داره ؟
من این مانیتور رو گرفتم و چند تا فیلم و بازیه 3 بعدی باهاش اجرا کردم اما چند تا مشکل دارم

1-وقتی مستقیم به مانیتور نگاه میکنم 3 بعدی نیست حتما باید از بالا به مانیتور نگاه کنم
2- بعضی مواقع بعضی چیز ها رو تار نشون میده مثلا توی انچارتد تمام محیط 3 بعدی هست اما خود دریک تار هست و یه سایه داره که باهاش حرکت میکنه.

خیلی ممنون . اگر کسی میتونه کمک کنه

دوستان تا 400 تومن بهترین مانیتور موجود چی هست برام کیفیت و شفافیت و رنگ ها مهم هست و hdmi داشته باشه و led باشه و ترجیحا از برند ایسوس یا سامسونگ و بین 22 تا 24 اینج باشه ...کاربرد اصلی برای کامپیوتر هست ... ممنون از همگی

دوستان تا 400 تومن بهترین مانیتور موجود چی هست برام کیفیت و شفافیت و رنگ ها مهم هست و hdmi داشته باشه و led باشه و ترجیحا از برند ایسوس یا سامسونگ و بین 22 تا 24 اینج باشه ...کاربرد اصلی برای کامپیوتر هست ... ممنون از همگی

اگه با ۵۰۰ تومن یه دونه TV برداری خیلی به نفعته...ولی چون بیشتر واسه PC میخوای ماتیتر بهتره...!

با این بودجه یدونه Samsung LED BX2485plus بردار... حالشو ببر...

I'm using tapatalk with Samsung I9000 Galaxy S

سلام دوستان من یه lcd panasonic 32 inch دارم و میخواستم بدونم اگه xbox360 بگیرم مشکلی ندارم ؟ آیا تمام صفحه اجرا میشه ؟ مدلش TH-L32C4M هست اینم لینک اطلاعاتش ممنون میشم راهنمایی کنید
Panasonic 32" LCD TV

آخرین ویرایش:
سلام دوستان من یه lcd panasonic 32 inch دارم و میخواستم بدونم اگه xbox360 بگیرم مشکلی ندارم ؟ آیا تمام صفحه اجرا میشه ؟ مدلش TH-L32C4M هست اینم لینک اطلاعاتش ممنون میشم راهنمایی کنید
Panasonic 32" LCD TV

نه داداش بگیر و حالشو ببر...!‌تلوزیونت جوابگو هست...!

سلام .. دوستان من یه tv fullhd samsung 22 دارم و پایه ش ثابته .. میخوام بدونم میشه پایه ش رو عوض کنم و یه پایه متحرک وصل کنم بهش ؟ هست همچین چیزی ؟

سلام دوستان

من میخوام برا xbox یه مونیتور بگیرم لطفا دوستان راهنمایی کنن

کیفیت تصویر xbox روی مونیتور lcd به همون اندازه تلویزیون lcd هست ؟ یا پایینتره ؟

سلام .. دوستان من یه tv fullhd samsung 22 دارم و پایه ش ثابته .. میخوام بدونم میشه پایه ش رو عوض کنم و یه پایه متحرک وصل کنم بهش ؟ هست همچین چیزی ؟

دوست خوبم هیچ تلوزیون ۲۲ اینچی FHD نیست...فقط مانیتوره که تو این سایز میتونه FHD باشه...

در رابطه با پایه هم که فکر نکنم بتونی عوضش کنی...

سلام دوستان

من میخوام برا xbox یه مونیتور بگیرم لطفا دوستان راهنمایی کنن

کیفیت تصویر xbox روی مونیتور lcd به همون اندازه تلویزیون lcd هست ؟ یا پایینتره ؟

نه دوست خوبم...کیفیت روی TV بالاتره...بودجش رو داری ۱ TV تهیه کنی به نفعته...!

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or