راهنمایی برای خرید مانیتور LCD برای XBOX 360..با قیمتهای مناسب

سلام به همه دوستان

من می خواستم یک مانیتور بگیرم که هم برای PC هم برای XBOX360 باشه . به من Samsung S22A360H plus پیشنهاد شده . من سایز 22 می خوام .

نظر شما چیه ؟؟ هر چی گشتم نتونستم راجع به این مانیتور چیزی پیدا کنم .

من از همین مدل 27 اینچش رو برای کامپیوتر دارم و بعضی وقتها هم ایکس باکس رو برای تست و این چیزها بهش میزنم. حرف نداره، شک نکن.

من از همین مدل 27 اینچش رو برای کامپیوتر دارم و بعضی وقتها هم ایکس باکس رو برای تست و این چیزها بهش میزنم. حرف نداره، شک نکن.

مرسی از پاسخت . من اتفاقا امروز این مدل رو خریدم .
باید به باقی بچه ها بگم که من قبلا روی تلویزیون sony ex720 بازی می کردم و این خدایی کیفیت رنگش حتی از اون هم سرتره .
واقعا مانیتور خوبیه . این مانیتور یک پورت HDMI داره و یک پورت معمولی کارت گرافیک (اسمش رو یادم رفت) .
واقعا کم مصرفه . فقط 12 ولت برق مصرف میکنه (فکر کنم به خاطر LED بودنش هست)
صفحه عریض هست و aspect ratio اون 16:9 هست و کیفیت Full HD یعنی 1080*1920 رو هم ساپورت میکنه .

واقعا عالیه ضمن اینکه سایزهای متفاوت رو هم داره .
اگر پول تا 300 تو دست و بالتون هست در خرید این مدل شک نکنید

مرسی از پاسخت . من اتفاقا امروز این مدل رو خریدم .
باید به باقی بچه ها بگم که من قبلا روی تلویزیون sony ex720 بازی می کردم و این خدایی کیفیت رنگش حتی از اون هم سرتره .
واقعا مانیتور خوبیه . این مانیتور یک پورت HDMI داره و یک پورت معمولی کارت گرافیک (اسمش رو یادم رفت) .
واقعا کم مصرفه . فقط 12 ولت برق مصرف میکنه (فکر کنم به خاطر LED بودنش هست)
صفحه عریض هست و aspect ratio اون 16:9 هست و کیفیت Full HD یعنی 1080*1920 رو هم ساپورت میکنه .

واقعا عالیه ضمن اینکه سایزهای متفاوت رو هم داره .
اگر پول تا 300 تو دست و بالتون هست در خرید این مدل شک نکنید

bx2285 plus بهتره یا این مدلی که دوستمون گفتن؟

بچه ها پیشنهادتون تا 350 هزارتومن برای مانیتور چیه ؟؟؟؟

دو تا انتخاب داری از ایسوس.

Asus ml229H حدود 355 تومن

P_500.jpg

و

Asus vs239H که اینم حدود 355 هست.

P_500.jpg

اولی 22 اینچ هست و دومی 23;)

دو مدل رو کنار هم بنویس بدونیم کدومارو میگی.
از اینا کدومشون بهتره؟
sam xl2370
ms238h یا ms 229h- sam s22a360h plus -sam bx2285 plus -asus ms228h-کدومشون پایه قابل تنظیم دارن؟هر کدوم بیشتر از 350 هستن بگین ؟

---------- نوشته در 02:34 AM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 02:30 AM ارسال شده بود ----------

دو تا انتخاب داری از ایسوس.

Asus ml229H حدود 355 تومن

P_500.jpg

و

Asus vs239H که اینم حدود 355 هست.

P_500.jpg

اولی 22 اینچ هست و دومی 23;)

این دوتا رو هم به لیست اضافه کنید

من یک مانیتور Samsung S22A360H plus با سایز 22 اینچ خریدم که هم برای Xbox باشه هم PC اما این مانیتور بلندگو نداره . کسی راهی سراغ نداره بشه از Xbox مستقیما صدا گرفت به وسیله اسپیکر یا هدفون ؟؟
اساتید اگر راهنمایی کنند ممنون میشم

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or