بهترین tv برای گیم بین 32 تا 40 چه برندی و چه مدلی هست به چه قیمت ؟ پولم رو نمیخوام اضافه برای قابلیت های به درد نخور tv که باعث گرون تر شدنش میشه خرج کنم یک چیزی میخوام که پول رو به اصطلاح حلال کنه . ممنون
led نمیخوام . lcd میخوام قیمت پایین تر ...آقا یدونه Samsung LED TV 40D5950 بردار 1500000 ... فقط حالشو ببر... پولتم نوش جانو حلالش میشه...!
led نمیخوام . lcd میخوام قیمت پایین تر ...
دوستان مانیتور w2286 Led خویه . به نظرتون w2261vp بهتره یا این؟؟
سلام من طبق تحقیقاتی که کردم و پیشنهاد خیلی از بچه های اینجا نسبت به بودجم یک دونه BX 2285 plus samsung خریدم ولی یک مشکلی باهاش دارم تنظیمات پیشفرض خودش نور رو توی بازی ها خراب میکنه بعد مثلا چون از هر 3 خروجیش استفاده کردک هر بار باید تنظیمش کنم روی 360 یه جور روی pc یه جور که بشه استفاده کرد الان که دارم تایپ میکنم نور صفحه نمایش به نظرم بیش از حد زیاده کمش که میکنم مات میشه به نظرم کنتراستش مشکل داره
توی همون قسمت منو دیگه میخواستم از کسایی که این مانیتور رو دارن و الان تنظیماتشون به نظر خودشون بهترین روی بازی هست را اینجا بنویسن تا من هم استفاده کنم یه حالت وس واس بدی برام پیش اومدهبا چه روشی نور رو کم میکنی؟ از کدوم گزینه؟
بعدم اینکه راجع به تنظیمان پیشفرزش خودت تنظیمش کن و گزینه ی Custome رو انتخاب کن!
I'm using tapatalk with Samsung I9000 Galaxy S
توی همون قسمت منو دیگه میخواستم از کسایی که این مانیتور رو دارن و الان تنظیماتشون به نظر خودشون بهترین روی بازی هست را اینجا بنویسن تا من هم استفاده کنم یه حالت وس واس بدی برام پیش اومده
ای بابا یکی جواب مارو بده دیگهبچه ها پیشنهادتون تا 350 هزارتومن برای مانیتور چیه ؟؟؟؟