راهنمایی برای خرید مانیتور LCD برای XBOX 360..با قیمتهای مناسب

سلام خدمت اساتید محترم :دی
میخواستم مانیتور سامسونگ bx2085n رو بخرم.اما یه چیزش خورد تو ذوقم!نه ورودی اچ دی داره نه دی وی!
مدل 22 شم راسیتش نمیخوام پول بیشتری بدم.
20 اینچش خوب هست یا نه؟بازی ها ایکس باکس رو با کیفیت مطلوب با کابل وی جی نشون میده؟

یه سوال دیگه داشتم که تا حدودی دوستمون نا امیدم کرد.2261VP ال جی چطوره ؟واسه همه مشکل دوستمون پیش اومده؟

میخواستم مانیتور سامسونگ bx2085n رو بخرم.اما یه چیزش خورد تو ذوقم!نه ورودی اچ دی داره نه دی وی!
20 اینچش خوب هست یا نه؟بازی ها ایکس باکس رو با کیفیت مطلوب با کابل وی جی نشون میده؟

یه سوال دیگه داشتم که تا حدودی دوستمون نا امیدم کرد.2261VP ال جی چطوره ؟واسه همه مشکل دوستمون پیش اومده؟
به نظر من یه مانیتور بگیر که hdmi داشته باشه چون با کابل vga کیفیتش زیاد حال نمیده

• Like
Reactions: mahdi_mafia

این دیگه چه حرفیه زدی :دی

مگه فرقشون تو اینچه فقط.
2 HDMI + یدونه DVI هم داره . تازه کیفیتشم خیلی بیشتره.

هر چقدر پول بدی همونقدر آش میخوری :دی

• Like
Reactions: mahdi_mafia
تشکر از بچه های گل سایت

بچه ها این چطوره ASUS - 22" - MS228H - LED

کسی این مانیتور رو داره؟مشکلی چیزی نداره که؟

آره هستن بچه های سایت که اینو داشته باشن...

این مانیتور جواب خودشو پس داده...عالیه از همه لحاظ...همونطور که میدونید پنل آی پی اس داره...

فقط من اینو که نگرفتم واسه این بود که زمان پاسخگویی 5میلی ثانیه رو داشت...بخاظر این مجبور شدم BX2485 رو بگیرم...

سلام عزیزان
یه سول دارم

من یه مانیتور Full HD/60000 : 1
5 میلی پانیه دارم که HDMI نداره.

حالا میخاستم ببینم این 5ms اگه توی بازی مثلا فوتبال توی PC باهاش مشکلی نداشتیم
توی کنسولی مثل X360 با این 5 ms و همین بازی فوتبال مشکلی خواهیم داشت یا نه ؟

ممنون میشم لطف کنید و پاسخ بدین ..............

دوست من فکر می کنم این دو مدل خیلی عالی باشند:--مانیتور 23 اینچ ال جی M23WAP
تو گوگل سرچ کنید پیدا می کنید.
مانیتور ال ای دی 19 اینچ ای دی ووکس 19ADVOX --من خودم ایونو گرفتم خیلی کیفیتش خوبه ازش راضیم.

دوست خوبم یه منیتور Samsung BX2285 بگیر چیزه خیلی خوبیه...LED هم هست...

این مانیتور ها hdmi دارن؟
اگر ندارن چطوری وصل کردید به xbox?

==============================

دوستان من مانیتورم اینه:
w2053s

5p85l5kiq0kj.jpg

کابل vga رو کسی نداره بفروشه تا به کنسول بتونم وصلش کنم؟
1318199521473742972.jpg

آخرین ویرایش:

این مانیتور ها hdmi دارن؟
اگر ندارن چطوری وصل کردید به xbox?

==============================

دوستان من مانیتورم اینه:
w2053s

5p85l5kiq0kj.jpg

کابل vga رو کسی نداره بفروشه تا به کنسول بتونم وصلش کنم؟
1318199521473742972.jpg

آره دوست خوبم...BX2285 plus ورودی HDMI هم داره...چیزه خیلی خوبیه..!

سلام
دوستان من یک w2261vp گرفتم . قیمت 250 !

فکر نکنم بشه با این قیمت مانیتوری گرفت که هم FULL HD/HDMI/22 inch باشه. الانم دارم استفاده میکنم خیلی عالیه.مهمترین مزیتش گارانتی تعویض 2 سالشه از نمایندگی که من گرفتم طرف گفت هر طوری شد بردار بیار یکی نو بهت میدم !

مانیتور تلویزیون LED صنام

با سلام به همه دوستان عزیز
صنام یک مانیتور تلویزیون با نام SLE در دو سایز 23 و 24 اینچ تولید میکنه (SLE23 و SLE24) و از اونجایی که اطلاعات کمی از این مدل در سایتها و حتی خود سایت صنام وجود داره خواستم درموردش اینجا مطالبی قرار بدم تا شاید برای آن عده که به دنبال اطلاعاتی از این مانیتور هستند مفید باشه
از انجایی که عکس منتشر شده در تبلیغ روزنامه و سایت صنام یکی نبود و عکس دیگه ای ازش تو سایتها وجود نداشت پس به ناچار عکس روزنامه اسکن شد که در اینجا قرار میدم
mttdqi5y5wjd5bkuy60c.jpg

خوب این هم مشخصات این مانیتور هست که در سایت صنام قرار گرفته:
--------------------------------------------------------------
کیفیت تصویر با وضوح 1920x1080 پیکسلFULL HD
پنل با فرکانس: 120 هرتز
دارای تیونر دیجیتال داخلی DV B-T
با پشتیبانی از فرمت :MPEG-4 - H02644
ذخیره برنامه ها بر روی حافظه جانبی USB
تلتکست با ذخیره سازی 2000 صفحه
دارای 2 ورودی HDMI دارای ورودی کامپیوتر (PC)
دارای پخش کننده مالتی مدیا با پشتیبانی از: USB2.0
--------------------------------------------------------------
لازم به گفتنه که 3D Ready هست یعنی در صورت اضافه کردن لوازم اضافه و ترنسمیت میتوان به صورت 3D تصاویر را از آن دید و قیمت 23 اینچ آن حدود 360 تومان و 24 اینچ 380 تومان هست
از اونجایی که کنتراست و سرعت پاسخگویی نیز مهم است و متاسفانه در سایت صنام و همچنین دفترچه این مانیتور از آنها حرفی زده نشده به دنبال مدل اصلی این دستگاه گشتم چون صنام محصولات مونتاژی از سایر برندها را تولید میکنه، طبق خود تبلیغ، صنام در این مانیتور از تکنولوژی روز کره جنوبی استفاده کرده پس پنل و خود مانیتور اصلی کره ای باید باشه، از خود نمایندگی فروش و خئمات پس از فروش صنام سوال کردم و از گفتن مدل دقیق طفره رفتن اما گفتن پنل LG-Philips هست که usb و... به آن اضافه شده و با کنتراست واقعی حدود 100000، بنده هم گشتم طبق مشخصات این مانیتور به مدل LG W2363D برخوردم که انطباق بیشتری با این محصول صنام دارد

LG_W2363D-PF_sd.jpg

این هم از مشخصات این مدل هست:
[TABLE="class: grid, width: 400, align: right"]
[TR]
[TD]23 wide
[/TD]
[TD]Size
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]16:9
[/TD]
[TD]Aspect Ratio
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]400 cd/m2
[/TD]
[TD]Brightness
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]70000:1 dfc
[/TD]
[TD]Contrast Ratio
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]H170 V160
[/TD]
[TD]Viewing Angel
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]3ms
[/TD]
[TD]Response Time
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]16.7 M
[/TD]
[TD]Supported Colors
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]1920x1080
[/TD]
[TD]Resolution
[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

• Like
Reactions: 4th
بهتون پیشنهاد میکنم که اگه مانیتورتون hdmi یا dvi داره یا یه تبدیل dvi به hdmi بگیرین یا خوده کابله hdmi رو بهش وصل کنید
اصلا سمت VGA نریدد چون من خریدمش و پشیمون شدم و مجبور شدم پسش بدم کیفیتش اصلا با hdmi و dvi برابر نیست یجورایی افتضاحه خیلی کیفیتش پایین حتا رو 1920 در 1080 گذاشتمش بازم افتضاح بود

بهتون پیشنهاد میکنم که اگه مانیتورتون hdmi یا dvi داره یا یه تبدیل dvi به hdmi بگیرین یا خوده کابله hdmi رو بهش وصل کنید
اصلا سمت VGA نریدد چون من خریدمش و پشیمون شدم و مجبور شدم پسش بدم کیفیتش اصلا با hdmi و dvi برابر نیست یجورایی افتضاحه خیلی کیفیتش پایین حتا رو 1920 در 1080 گذاشتمش بازم افتضاح بود

آره دوست خوبم همینه که شما می گید...کیفیت VGA هیچوقت به پای HDMI نمیرسه...کسی که واسه کنسول میخواد مانیتور بگیره حتا باید به داشتن پورت HDMI توجه کنه.... وگرنه پولش رو داره 1 جورایی حدر میده...

دوستان من رفتم امروز یه مانیتور گرفتم فروشنده گفت اگه میخوای بخری امروز بخر که همینجور قیمتا میره بالا منم به حرفش گوش دادم یه ledbx2285 plus سامسونگ گرفتم دوتا خروجی hdmi داشت قیمتشم مناسب بود 300 تومان گرفتم حالا نسبت به قیمتی که دادم به نظرتون میصرفه یعنی ارزش داره؟ من باهاش xbox بازی میکنم
پَ نـَ پَ :-"

میخوای پستای منو زیر سوال ببری؟!!! /:)

مبارکت باشه. :d
نه داداش خدا نکنه شرمنده تقصیر ما شد پستایه قبل نخوندیم اخه عجله داشتم الان میخونم ببینم نظرتون چی بوده به هر حال ممنون دوست عزیز

آخرین ویرایش:
دوستان من رفتم امروز یه مانیتور گرفتم فروشنده گفت اگه میخوای بخری امروز بخر که همینجور قیمتا میره بالا منم به حرفش گوش دادم یه ledbx2285 plus سامسونگ گرفتم دوتا خروجی hdmi داشت قیمتشم مناسب بود 300 تومان گرفتم حالا نسبت به قیمتی که دادم به نظرتون میصرفه یعنی ارزش داره؟ من باهاش xbox بازی میکنم

پَ نـَ پَ :-"

میخوای پستای منو زیر سوال ببری؟!!! /:)

مبارکت باشه. :d

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or