راهنمایی برای خرید مانیتور LCD برای XBOX 360..با قیمتهای مناسب

سلام عزیزان
یه سول دارم

من یه مانیتور Full HD/60000 : 1
5 میلی پانیه دارم که HDMI نداره.

حالا میخاستم ببینم این 5ms اگه توی بازی مثلا فوتبال توی PC باهاش مشکلی نداشتیم
توی کنسولی مثل X360 با این 5 ms و همین بازی فوتبال مشکلی خواهیم داشت یا نه ؟

ممنون میشم لطف کنید و پاسخ بدین ..............

سلام دوستان
میشه من راهنمایی بکنید من یک مانیتور میخوام فقط برایه 360 میخوام کیفیتش عالی باشه مدل قیمتش اگر لطف کنید ممنون میشم
فقط یک راهنمایی کنید برایه صداش باید چکار کنم؟ کیفیت تصویر برام خیلی مهمه نمیخوام اذیت کنه

دوستان توجه کنن تمام اعدادی که می بینن دروغی هستن ممکنه یه 5 میلی از 2 میلی هم بهتر باشه برای بررسی دقیق مدل مورد نظر رو در سایت های بررسی کاملا مقایسه کنید

5 میلی ثانیه برای بازی ها کاملا کافیه فعلا lg نسبت به شرکت های دیگه اعدادش دقیق تره(مانیتور هاش برای tv سونی و پاناسونیک اعدادشون کاملا دقیق هست)

برای کنسول tv مسلما بهتره چون قدرت upscale داره همچنین تنظیمات تصویر بیشتر که به 1080p نزدیک ترش می کنه

الان ips کیفیت خیلی بالایی داره برای tv پاناسونیک فعلا استفاده کرده برای مانیتور هم lg

دوست من فکر می کنم این دو مدل خیلی عالی باشند:--مانیتور 23 اینچ ال جی M23WAP
تو گوگل سرچ کنید پیدا می کنید.
مانیتور ال ای دی 19 اینچ ای دی ووکس 19ADVOX --من خودم ایونو گرفتم خیلی کیفیتش خوبه ازش راضیم.

سلام دوستان
میشه من راهنمایی بکنید من یک مانیتور میخوام فقط برایه 360 میخوام کیفیتش عالی باشه مدل قیمتش اگر لطف کنید ممنون میشم
فقط یک راهنمایی کنید برایه صداش باید چکار کنم؟ کیفیت تصویر برام خیلی مهمه نمیخوام اذیت کنه

سلام... میخواستم یه HDTV با بودجه 400 تومن بگیرم ... بهترین LCD که پیشنهاد میکنید با این قیمت برای PS3 , X360چیه ؟

واسه هردوتون بهترین انتخواب یه مانیتوره.
BX2285 Plus
318 تومن
BX2485 Plus
404 تومن

هر دو 2 تا HDMI رو دارن + یه DVI

یه سوال خیلی خیلی خیلی مهم.میخواستم بپرسم با تلوزیون hitachi 41 inch میشه kinekt بازی کرد؟لطفا جواب بدین.

---------- نوشته در 04:25 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 04:23 PM ارسال شده بود ----------

آیا برای kinekt باید tv مخصوص داشت؟یعنی باید lcd یا led باشند؟

لعنت به مانیتور 2261VP ال جی
افتضاحه
یه بار گرفتم بعد از یه ماه یه خط زرد افتاد گوشه تصویر بردمش نمایندگی بعد از یه ماه اعصاب خورد کنی یه آکبند بهم تحویل دادن
حالا هم بعد از 6-7 ماه پورت DVI خراب شده.موقعی که پی سی روشن میشه مدام ریست میکنه.حالا دارم با D-SUB کار میکنم
اینم میخوام بدم گارانتی تعویضش کنن بعدشم بفروشمش
تا دیگه من باشم طرف ال جی مادیران نرم

لعنت به مانیتور 2261VP ال جی
افتضاحه
یه بار گرفتم بعد از یه ماه یه خط زرد افتاد گوشه تصویر بردمش نمایندگی بعد از یه ماه اعصاب خورد کنی یه آکبند بهم تحویل دادن
حالا هم بعد از 6-7 ماه پورت DVI خراب شده.موقعی که پی سی روشن میشه مدام ریست میکنه.حالا دارم با D-SUB کار میکنم
اینم میخوام بدم گارانتی تعویضش کنن بعدشم بفروشمش
تا دیگه من باشم طرف ال جی مادیران نرم
بدشانس هستی؟ :دی
تقصیر مادیران ننداز.

اگه 200 فروختیش . 118 تومنم بزار روش BX2285 Plus بگیر حالشو ببر.

سلام بچه ها..خسته نباشید

یه راهنمایی میخواستم...بچه ها من فردا میخوام 1دونه Samsung BX2485 plus بردارم...امروز تو سایت دیدم که Asus MS228H گذاشتن...دوباره بدجوری فکرم درگیر شده...توروخدا کمکم کنید...چیکار کنم؟ کدوم رو بردارم؟

فردا میخوام بگیرم BX2485 plus

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or