راهنمایی برای خرید مانیتور LCD برای XBOX 360..با قیمتهای مناسب

قصد داریم TV بخریم ولی این TV هم واسه بازی هست هم واسه خونه(منظورم اینه که فقط مختص بازی کردنم نیست) اگه میشه یکم راهنمایی کنید

الان خودم اینو پیدا کردم اگه دوستان نظری دارن بی زحمت بگن
من سوالموم داخل تاپیک TV هم پرسیدم ولی مثل اینکه کسی اونجا جواب نمیده گفتم اینجا بپرسم

LED TV 42SL900 LG
mainpic_f158f824-fd19-4bba-9d1b-3367a83ecc50.jpg

مشخصات

قصد داریم TV بخریم ولی این TV هم واسه بازی هست هم واسه خونه(منظورم اینه که فقط مختص بازی کردنم نیست) اگه میشه یکم راهنمایی کنید

الان خودم اینو پیدا کردم اگه دوستان نظری دارن بی زحمت بگن
من سوالموم داخل تاپیک TV هم پرسیدم ولی مثل اینکه کسی اونجا جواب نمیده گفتم اینجا بپرسم

LED TV 42SL900 LG
mainpic_f158f824-fd19-4bba-9d1b-3367a83ecc50.jpg

مشخصات
چیز خوبیه فقط از نظر قیمت با led های سامسونگ مقایسش کن اگه مناسبه تو خریدش شک نکن

همین جا مشکل دارم .آخه تلویزیون های سامسونگ کنتراست های بالاتری دارن ولی بازم نمیدونم که چه مدلی بگیرم

در ضمن یک مدل دیگه هم هست ولی نمیدونم کدوم یکیش جدیدتره؟از کجا باید بفهمم؟
LED 42LH900

راستی سونی LED هم داره؟

همین جا مشکل دارم .آخه تلویزیون های سامسونگ کنتراست های بالاتری دارن ولی بازم نمیدونم که چه مدلی بگیرم

در ضمن یک مدل دیگه هم هست ولی نمیدونم کدوم یکیش جدیدتره؟از کجا باید بفهمم؟
LED 42LH900

راستی سونی LED هم داره؟
به نظر من مدل55c6900 سامسونگ گزینه ی خوبیه سونی هم led داره ولی پیشتر ساخت مالزیش تو ایران پیدا میشه اگه پتونی ژاپن گیر بیاری حتما بت سونی پیشنهاد میکنم ولی خوب قیمت بالایی نسبت به سامسونگ داره

• Like
Reactions: aliahmadi2
اینی که شما گفتید 55 اینچه ولی من 42 می خواستم

یک گزینه دیگه هم اضافه شد بازم
LG LED 42LED8600

امکاناتش خیلی بالاست .راستی اگه میشه یک جا معرفی کنید برم قیمتاشون رو ببینم
ممنون

سلام، دوستان نمی دونم جای سوال این جا هست یا نه، ولی من یه تلویزیون 22 inch مارک samsung سری 6 دارم با یه کابل HDMI به xbox ام وصل شده. ولی احساس نمی کنم تصویری که نشون میده خیلی خوب و کاملا HD باشه. مثلا وقتی از نزدیک نگاه می کنم کنار سمبل دکمه ها که پایین صفحه هست یه زره برفکیه. یا تو بازیه fifa وقتی لگوی اصلی رو میزاره بازم یه کم برفکیه. دقیقا مشکلش از چیه؟؟؟ اگه جواب بدین ممنون می شم.

سلام
یه مانیتور میخاستم بگیرم که ال ای دی باشه و تری دی هم ساپورت کنه در ضمن برای ps3 میخاستم ممنون میشم یه چندتا مدل بهم معرفی کنید که توی بازار هم موجود باشه
مرسی

با سلام
من می خواستم یک مانیتور برای 360 بگیرم البته برا کامپیوتر هم هست
نظرم روی w2261vبود ولی از چند جا پرسیدم وگفتند خروجی صدا نداره ..فقط hdmi داره
از یک جا هم نپرسیدم از چند جا پرسیدم
حالا می خواستن بدونم واقعا داره ؟؟یا نه؟؟
اگه نداره یه مانیتور خوب تا 300 که خروجی صدا و hdmi بخوره و full hd باشه چی پیشنهاد میکنید

با سلام
من می خواستم یک مانیتور برای 360 بگیرم البته برا کامپیوتر هم هست
نظرم روی w2261vبود ولی از چند جا پرسیدم وگفتند خروجی صدا نداره ..فقط hdmi داره
از یک جا هم نپرسیدم از چند جا پرسیدم
حالا می خواستن بدونم واقعا داره ؟؟یا نه؟؟
اگه نداره یه مانیتور خوب تا 300 که خروجی صدا و hdmi بخوره و full hd باشه چی پیشنهاد میکنید
علیک سلام
من خودم الان یک ساله این مونیتور رو دارم واقعا ازش راضیم.
من همزمان هم به 360 هم به PC وصلش کردم با کابل های جداگانه HDMI TO HDMI -- DVI TO DVI
جالبیش اینجاش که با زدن یک دکــمه میتونی بینشون سوئیچ کنی ;)
سوکت خروجی صدا داره یعنی میتونی هر نوع اسپیکری بهش وصل کنی از هدفون گرفته تا این اسپیکرهای 7 تیکه.
صداش هم با کیفیته
اگه میخوای بگیری شک نکن

علیک سلام
من خودم الان یک ساله این مونیتور رو دارم واقعا ازش راضیم.
من همزمان هم به 360 هم به PC وصلش کردم با کابل های جداگانه HDMI TO HDMI -- DVI TO DVI
جالبیش اینجاش که با زدن یک دکــمه میتونی بینشون سوئیچ کنی ;)
سوکت خروجی صدا داره یعنی میتونی هر نوع اسپیکری بهش وصل کنی از هدفون گرفته تا این اسپیکرهای 7 تیکه.
صداش هم با کیفیته
اگه میخوای بگیری شک نکن
سلام
من هم همین امروز رفتم که دیگه بگیرم فروشنده از تو کاتولوگ نشون داد که خروجی صداش برا هدفون مناسبه نه اسپیکر
و توان کشش اسپیکر را نداره

سلام
پس از نظر صدا مشکلی نداره که اسپیکر بهش وصل بشه؟؟
این پیکسل سوخته بستگی به شانس داره یا همه مانیتورا داره؟؟
چون من یه l1740pدو سال پیش خریدم و یک نقطه سبز رنگ توش بود تو برگه گارانتی هم نوشته بود اگه از سه تا بیش تر شد تعویض میشه

سلام
پس از نظر صدا مشکلی نداره که اسپیکر بهش وصل بشه؟؟
این پیکسل سوخته بستگی به شانس داره یا همه مانیتورا داره؟؟
چون من یه l1740pدو سال پیش خریدم و یک نقطه سبز رنگ توش بود تو برگه گارانتی هم نوشته بود اگه از سه تا بیش تر شد تعویض میشه
علیک
هیچ مشکل صدایی نداره
کاملا درسته مال منم همونو نوشته بود
البته یه دونه نقطه اصلا به چشم نمیاد
خیالت تخت...

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or