راهنمایی برای خرید مانیتور LCD برای XBOX 360..با قیمتهای مناسب

با سلام خدمت همه دوستان !

من میخواستم دوستان یک مانیتور TV ترجیحا LED 22 یا 26 اینچ دوستان معرفی کنن !ممنون میشم دوستان راهنمایی کنن !

چیزی که مهم هست کلیه مانیتورها زاویه دید محدودی دارن من میخوام این محدودید وجود نداشته باشه که البته مانیتورهای جدید حداقل زاویه دید 170 رو دارن !اما من میخوام دقیقا چیزی باشه که به خوبی کار TV رو انجام بده و زاویه دید محدود نداشته باشه !

با سلام خدمت همه دوستان !

من میخواستم دوستان یک مانیتور TV ترجیحا LED 22 یا 26 اینچ دوستان معرفی کنن !ممنون میشم دوستان راهنمایی کنن !

چیزی که مهم هست کلیه مانیتورها زاویه دید محدودی دارن من میخوام این محدودید وجود نداشته باشه که البته مانیتورهای جدید حداقل زاویه دید 170 رو دارن !اما من میخوام دقیقا چیزی باشه که به خوبی کار TV رو انجام بده و زاویه دید محدود نداشته باشه !
از من میشنوی TV بگیر.
واسه کنسول مانیتور خوب نیست.

دوستان یه تلویزیون 3D خوب معرفی کنید که از 5 میلیون بیشتر نباشه :d
تو این قیمت باید بری سراغ سامسونگ قیمتا را ندارم ولی پیدا میکنم میزارم
اگه منظورتون روی 1080p هست بله ولی تصویر نمیاد ولی 1080i تصویر میاد برای من گزینه 1920x1080 نمیاد
شما کابل hdmiرا وصل میکنید دیگه؟ دو حالت داره یا کابلت مشکل داره یا tv فول اچ دی نیست از این دو حالت خارج نیست:)

آقایون این تلویزیون خوبه بگیرم ؟
X.Vision LCD 40 Onyx K-Series

یا این : Samsung

یا این : LG

---------------------------------------------------------------------------------------
x vision امکانات بهتری نسبت به این مدل سامسونگ داره ولی در کل کیفیت ساخت سامسونگ بهتره انتخاب با خودته

x vision امکانات بهتری نسبت به این مدل سامسونگ داره ولی در کل کیفیت ساخت سامسونگ بهتره انتخاب با خودته
مرسی.......بعد من یک عدد مانیتور 20 اینچ سامسونگ دارم اما خروجی صدا نداره و HDMI هم ساپورت نمیکنه......هیچ راهی نیست که من بتونم Xbox رو بهش وصل کنم ؟ یعنی تبدیلی چیزی هست ؟ بعد میشه صدا رو از اسپیکر های PC گرفت ؟

مرسی.......بعد من یک عدد مانیتور 20 اینچ سامسونگ دارم اما خروجی صدا نداره و HDMI هم ساپورت نمیکنه......هیچ راهی نیست که من بتونم Xbox رو بهش وصل کنم ؟ یعنی تبدیلی چیزی هست ؟ بعد میشه صدا رو از اسپیکر های PC گرفت ؟
بستگی به مدلش داره اگه رزلوشن تا hd ساپورت میکنه یه تبدیل hdmi to dvi بگیر ولی اگه از این معمولیس یه تبدیل av to d-sub بگیر ولی در کل اگه مانیتورت معمولی بت پیشنهاد نمیکنم چون کیفیت بدی پیدا میکنه یجوری با tv قدیمیت سر کن تا یه tv خوب بگیری و بتونی با لذت بازی کنیb-)

من تو این یکی دو روزه 360 میخرم و به همراهش یه tv .
aoc یه مدل زده که tv/monitor هست و 1080 رو روی 60hz ساپورت میکنه ,پورت hdmi هم داره
حالا میخوام ببینم اینکه 1080 رو روی 60hz ساپورت کنه مشکلی پیش نمیاد برای اتصال 360 با کابل hdmi بهش؟ اخه بعضی دوستان میگفتن بای 50hz باشه و اینکه اگر مشکل پیش بیاد میشه جوری رزولوشنش رو تغییر داد و کاری کرد که بالا و پایین صفحه سیاه نشه یعنی بریدگی
مرسی

من تو این یکی دو روزه 360 میخرم و به همراهش یه tv .
aoc یه مدل زده که tv/monitor هست و 1080 رو روی 60hz ساپورت میکنه ,پورت hdmi هم داره
حالا میخوام ببینم اینکه 1080 رو روی 60hz ساپورت کنه مشکلی پیش نمیاد برای اتصال 360 با کابل hdmi بهش؟ اخه بعضی دوستان میگفتن بای 50hz باشه و اینکه اگر مشکل پیش بیاد میشه جوری رزولوشنش رو تغییر داد و کاری کرد که بالا و پایین صفحه سیاه نشه یعنی بریدگی
مرسی
نه مشکلی نداره و اگر هم تنظیماتت دستکاری شه تو خود تنظیماتtv یا xbox میتونی درستش کنی

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or