.:Soheil:. کاربر سایت Dec 24, 2010 #3,241 سلام مانیتور داریم که 3D باشه ؟ یعنی خودش عینک داشته باشه ...
Seventy One اگه فردارو گرفتن از تو نترس امشب درازه ... کاربر سایت Dec 24, 2010 #3,242 نوشته شده توسط محمد رضا mr: چون سایتش آبدیت نشده و همون قیمتای قدیمی روشه! خود مانیتور اسپیکر نداره ولی می تونید با کابل اسپیکر رو بهش وصل کنید. بیشتر... میخوام بدونم صدای خود مانتیور اگه نخوام کابل وصل کنم خیلی ضعیفه ؟
نوشته شده توسط محمد رضا mr: چون سایتش آبدیت نشده و همون قیمتای قدیمی روشه! خود مانیتور اسپیکر نداره ولی می تونید با کابل اسپیکر رو بهش وصل کنید. بیشتر... میخوام بدونم صدای خود مانتیور اگه نخوام کابل وصل کنم خیلی ضعیفه ؟
م محمد رضا mr کاربر سایت Dec 24, 2010 #3,243 نوشته شده توسط خان داداش: سلام مانیتور داریم که 3D باشه ؟ یعنی خودش عینک داشته باشه ... بیشتر... سلام من فقط می دونم سامسونگ یه همیچین مانیتوری داره نه قیمتشو می دونم نه اسمشو Spoiler در قسمت طبلیغات روزنامه زده بود! نوشته شده توسط Seventy One: میخوام بدونم صدای خود مانتیور اگه نخوام کابل وصل کنم خیلی ضعیفه ؟ بیشتر... گفتم که خود مانیتور اسپیکر نداره که بخواد صدا بده!یعنی اصلا صدا نداره!:d
نوشته شده توسط خان داداش: سلام مانیتور داریم که 3D باشه ؟ یعنی خودش عینک داشته باشه ... بیشتر... سلام من فقط می دونم سامسونگ یه همیچین مانیتوری داره نه قیمتشو می دونم نه اسمشو Spoiler در قسمت طبلیغات روزنامه زده بود! نوشته شده توسط Seventy One: میخوام بدونم صدای خود مانتیور اگه نخوام کابل وصل کنم خیلی ضعیفه ؟ بیشتر... گفتم که خود مانیتور اسپیکر نداره که بخواد صدا بده!یعنی اصلا صدا نداره!:d
Seventy One اگه فردارو گرفتن از تو نترس امشب درازه ... کاربر سایت Dec 24, 2010 #3,244 نوشته شده توسط محمد رضا mr: سلام گفتم که خود مانیتور اسپیکر نداره که بخواد صدا بده!یعنی اصلا صدا نداره!:d بیشتر... الان راه حل چیه ؟!! دقیقا چه کابلی نیازه ؟
نوشته شده توسط محمد رضا mr: سلام گفتم که خود مانیتور اسپیکر نداره که بخواد صدا بده!یعنی اصلا صدا نداره!:d بیشتر... الان راه حل چیه ؟!! دقیقا چه کابلی نیازه ؟
م محمد رضا mr کاربر سایت Dec 24, 2010 #3,245 نوشته شده توسط Seventy One: الان راه حل چیه ؟!! دقیقا چه کابلی نیازه ؟ بیشتر... فکر کنم همون کابل که به اسپیکر وصل هست بهش بخوره(منظورم از اسپیکر همون بلند گوهای کامپیوتر هست)
نوشته شده توسط Seventy One: الان راه حل چیه ؟!! دقیقا چه کابلی نیازه ؟ بیشتر... فکر کنم همون کابل که به اسپیکر وصل هست بهش بخوره(منظورم از اسپیکر همون بلند گوهای کامپیوتر هست)
Seventy One اگه فردارو گرفتن از تو نترس امشب درازه ... کاربر سایت Dec 31, 2010 #3,246 نوشته شده توسط محمد رضا mr: فکر کنم همون کابل که به اسپیکر وصل هست بهش بخوره(منظورم از اسپیکر همون بلند گوهای کامپیوتر هست) بیشتر... داداش به این خروجی که گفتی هدست هم میشه وصل کرد دیگه ؟ آره ؟
نوشته شده توسط محمد رضا mr: فکر کنم همون کابل که به اسپیکر وصل هست بهش بخوره(منظورم از اسپیکر همون بلند گوهای کامپیوتر هست) بیشتر... داداش به این خروجی که گفتی هدست هم میشه وصل کرد دیگه ؟ آره ؟
Thomas_Anders کاربر سایت Jan 2, 2011 #3,248 یه مانیتور Full Hd که درگاه کابل HDMI هم داشته باشه بهم معرفی کنید ممنون میشم قیمت هم بذارید:-*
LEERY کاربر سایت Jan 3, 2011 #3,249 نوشته شده توسط Thomas_Anders: یه مانیتور Full Hd که درگاه کابل HDMI هم داشته باشه بهم معرفی کنید ممنون میشم قیمت هم بذارید:-* بیشتر... LG 2394 LG 2261 LG 2794 samsung p2770 ------- اینا تقریبا رو بورسن.من خودم اخری رو دارم پیشنهاد میشه!:d
نوشته شده توسط Thomas_Anders: یه مانیتور Full Hd که درگاه کابل HDMI هم داشته باشه بهم معرفی کنید ممنون میشم قیمت هم بذارید:-* بیشتر... LG 2394 LG 2261 LG 2794 samsung p2770 ------- اینا تقریبا رو بورسن.من خودم اخری رو دارم پیشنهاد میشه!:d
G game.fun کاربر سایت Jan 6, 2011 #3,251 دوستان یه لطفی کنن یه lcd 26 تا سقف 450 معرفی کنن حداقل دو تا ورودی HDMI هم داشته باشه ممنون آخرین ویرایش: Jan 6, 2011
Ragnar کاربر سایت Jan 6, 2011 #3,252 دوستان یه تلویزیون 3D خوب معرفی کنید که از 5 میلیون بیشتر نباشه :d
J javad_wfc کاربر سایت Jan 8, 2011 #3,254 سلام من تلویزیون led فول hd خریدم حدود 3 میلیون تومن 46 اینچ سامسونگ ولی تا 1080i رو بیشتر ساپورت نمیکنه من مطمئن هستم که تلوزیون فول hd هست حالا چرا xbox ساپورت نمیکنه خودم گیج شدم لطفا اگه میشه راهنمایی کنین
سلام من تلویزیون led فول hd خریدم حدود 3 میلیون تومن 46 اینچ سامسونگ ولی تا 1080i رو بیشتر ساپورت نمیکنه من مطمئن هستم که تلوزیون فول hd هست حالا چرا xbox ساپورت نمیکنه خودم گیج شدم لطفا اگه میشه راهنمایی کنین
pandora tomorrow True Blue مدیر انجمن Jan 8, 2011 #3,255 تو تنظیمات ایکس باکس رزولوشن رو گزاشتین روی 1920x1080 ؟!