راهنمایی برای خرید مانیتور LCD برای XBOX 360..با قیمتهای مناسب

دوست من میشه یه اطلاعاتی در مورد مانیتوری که گرفتی بدی؟چند گرفتی؟مارکش چیه؟کنتراستو باقیه قضایا.ممنون
مارک که همون AOC و مدل هم V22T و 239 هزار تومن خريدم، اطلاعات بيشتر رو مي تونيد از لينک زير مطالعه کنيد:
http://www.aocmonitor-ap.com/middleeast/monitor_235.php

اين هم مدل V24T هست که البته همونطور که گفتم من موفق نشدم اين مدل رو تو ايران پيدا کنم.
http://www.aocmonitor-ap.com/middleeast/monitor_236.php
مارکشو که گفته
اطلاعات بیشتر:
http://www.chare.ir/index.php?target=products&product_id=18910&smid=247
البته مانيتوري که من گرفتم اين نيست مسعود جان ;)

دوستان چند تا مانیتور خیلی با کیفیت (بهترین مدل) که Full HD باشه، HDMI بخوره، LED باشه و زمان پاسخ تصویرش هم عالی باشه معرفی بکنین (قیمت مهم نیست) فقط بهترین باشه (ترجیحاً LG) ممنون میشم.

پ.ن: لطفاً این دفعه جواب بدین بار سومه پست میدم.

دوستان چند تا مانیتور خیلی با کیفیت (بهترین مدل) که Full HD باشه، HDMI بخوره، LED باشه و زمان پاسخ تصویرش هم عالی باشه معرفی بکنین (قیمت مهم نیست) فقط بهترین باشه (ترجیحاً LG) ممنون میشم.

پ.ن: لطفاً این دفعه جواب بدین بار سومه پست میدم.
تا چقدر ميتوني هزينه کني (البته گفتي قيمت مهم نيست اما بالاخره بازم يک رنج خاصي رو همه براي خريد دارند) و اينکه حداقل چند اينچ ميخواي باشه؟

البته به نظر من نبايد به صرف LED بودن يا نبودن يک مانيتور LCD ما خودمون رو محدود به خريد يک مدل خاص کنيم.

تا چقدر ميتوني هزينه کني (البته گفتي قيمت مهم نيست اما بالاخره بازم يک رنج خاصي رو همه براي خريد دارند) و اينکه حداقل چند اينچ ميخواي باشه؟

البته به نظر من نبايد به صرف LED بودن يا نبودن يک مانيتور LCD ما خودمون رو محدود به خريد يک مدل خاص کنيم.
خب همشهری هم که هستیم:دی میخوام برم از تک بخرم، قیمت هم حد اکثر 400 باشه :دی LG باشه فقط :دی

w2261vp

• صفحه نمايش گسترده
  • كنتراست 50,000:1
  • داراي بدنه مشكي براق
  • مجهز به تکنولوژي DFC
  • زاويه ديدبسيار وسيع
  • زمان پاسخدهي بسيار سريع (2ms)
  • مجهز به موتور پردازش تصوير
  • مجهز به كليد FUN (جهت تنظيمات خاص تصوير)
  • داراي خروجي هدفون (مختص ورودي HDMI)

W2261VP
21.5" سري كريستال

Monitor_W2261V_BigImage.gif

سلام یه سوال .....من میتونم با این مانیتور بالایی که ذکر کرده HD 1080p هست و HdMi داره و خروجی هدفون واسه HDmi ایکس باکس بازی کنم ؟ صدارو هم میتونم بگیرم ؟ برام صدای بازی مهمه ! ممنون:x

W2261VP
21.5" سري كريستال

Monitor_W2261V_BigImage.gif

سلام یه سوال .....من میتونم با این مانیتور بالایی که ذکر کرده HD 1080p هست و HdMi داره و خروجی هدفون واسه HDmi ایکس باکس بازی کنم ؟ صدارو هم میتونم بگیرم ؟ برام صدای بازی مهمه ! ممنون:x
کابل HDMI هم صدا و هم تصوير رو منتقل ميکنه و اين مانيتور هم HDMI رو ساپورت ميکنه اما اينطور که من در مشخصات اين مانيتور ديدم اسپيکر داخلي نداره منتها يک خروجي صدا داره که ميتوني اسپيکر رو بهش وصل کني.

کابل HDMI هم صدا و هم تصوير رو منتقل ميکنه و اين مانيتور هم HDMI رو ساپورت ميکنه اما اينطور که من در مشخصات اين مانيتور ديدم اسپيکر داخلي نداره منتها يک خروجي صدا داره که ميتوني اسپيکر رو بهش وصل کني.

دیگه مطمئن باشم میتونم صدارو از اسپیکر بگیرم؟:-/ نه من برم بخرم نشه صدا رو بگیرم :( :-s:-s:-s:-s:-s

دیگه مطمئن باشم میتونم صدارو از اسپیکر بگیرم؟:-/ نه من برم بخرم نشه صدا رو بگیرم :( :-s:-s:-s:-s:-s
از اين بابت که اطمينان کامل دارم.

ايني که ميخوام بگم فقط در حد يک پيشنهاد هست با توجه به اين موضوع:
هنوز هست,من همین دو هفته پیش 240 تومان خریدمش
من خودم سه هفته پيش AOC V22T گرفتم و واقعا ازش راضي ام و حتي ريموت، اسپيکر داخلي و ... هم داره، [لينک به پست] که من اين رو 239 هزار تومن گرفتم. ضخامت مانيتور هم به نسبت مدلي که شما گفتيد خيلي کمتر هست. [اطلاعات بيشتر]

اميدوارم از خريدي که انجام ميديد راضي باشيد ;)

دوستان الان از روی تجربه به نظر شما بهترین مانیتور از لحاظ کیفیت برای Xbox (بدون در نظر گرفتن قیمت) کدوم مانیتوره؟
مانیتور سامسونگ XL2370 هستش؟

درود

دوستانی که 2261 دارن وقتی 2 تا تصویر که رنگ بندیشون فرق می کنه رو پشت سر هم باز می کنید رنگ کل صفحه کم و زیاد نمیشه؟؟؟

ممنون

الان بهترین مانیتورهای موجود برای XBOX 360 چیا هستن؟

خودم LED ایسوس مدل MS238H رو پسندیدم که حداقل روی کاغذ مشخصاتش از اکثر مانیتورهای موجود سره:
full hd
HDMI, DVI, D-sub (VGA), 3.5mm headphone jack
DCR 1/10'000'000
G2G response time 2ms
VA: H=170º / V=160º
ویه سری چیزای دیگه

احیانا برای سایز 22 تا 23 پیشنهاد بهتری دارید؟

آخرین ویرایش:
سوال

سلام دوستان گل >:d<
یه سوال داشتم / من مانیتور 2261 ال جی دارم / میخواستم بدونم این مانیتور دکمه خاصی داره که سوییج کنه به HDMI که ایکس باکس بازی کنم؟ اگه داره راهنمایی کنید چجوری این کارو کنم؟:-*

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or