راهنمایی برای خرید مانیتور LCD برای XBOX 360..با قیمتهای مناسب

سلام دوستان گل >:d<
یه سوال داشتم / من مانیتور 2261 ال جی دارم / میخواستم بدونم این مانیتور دکمه خاصی داره که سوییج کنه به HDMI که ایکس باکس بازی کنم؟ اگه داره راهنمایی کنید چجوری این کارو کنم؟:-*
دکمه ی source سمت چپ مانیتور رو بزن...

• Like
Reactions: Tuco
نه چون معمولا هرچه مانیتور بزرگتر باشه پیکسل های تصویر در بازی هم بزرگ تر میشن و ممکنه باعث افت کیفیت بشه!!
ولی اگه 27اینچ می خواهی توصیه ی من P2770Hهست که مشحره.
مشخصات.
27اینچ wide
طراحی زیبا و منحصر به فرد کریستالی TOC
پانل باریک و پایه شفاف
کلیدهای لمسی درخشنده
کنتراست 70000:1
Full HD
وضوح تصویر 1920X1080
زمان پاسخگویی تصویر 2ms
فرمت تصویر 16:9 مناسب برای تماشای فیلم
ورودی DVI , HDMI
Magic Bright 3
قیمت هم حدود 400تومن.

سلام

حالا این 2770H وارد ایران شد یانه
کسی این سوگولی رو دیده؟:d

دوستان الان از روی تجربه به نظر شما بهترین مانیتور از لحاظ کیفیت برای Xbox (بدون در نظر گرفتن قیمت) کدوم مانیتوره؟
مانیتور سامسونگ XL2370 هستش؟
من ال ایی دی های ال جی رو دیدم کیفیت تصویر واقعا عالیه.

درود

دوستانی که 2261 دارن وقتی 2 تا تصویر که رنگ بندیشون فرق می کنه رو پشت سر هم باز می کنید رنگ کل صفحه کم و زیاد نمیشه؟؟؟

ممنون
نه به هیچ وجه.فقط موقعی که مانیتور تازه روشن میشه اینطوری میشه.

2261 رو چطور میشه برگشت به کارخانه کرد تنظیماتش رو؟
منو رو بزن برو قسمت ستاپ و گزینه فکتوری رست رو فعال کن

behzad_ps2 من هم مانیتورم LG 2261vهست کیفیت بازی با الایت با این مانیتور چه جوریه وصدا رو
چه جوری وبا چه کابلی میتونیم از این مانیتور داشته باشیم:)ممنون
یه کابل اچ دی ام آی بگیر خیالت راحت صدا و تصویر رو از این کابل میتونی داشته باشی.

+
دوستانی که 2261 دارن بیان تنظیمات تصویر مانیتور و ایکس باکسشون رو بگن که از بینشون بهترین رو انتخاب کنیم.

حالت ایده آل من:
مانیتور:
روشنایی 100 / کنتراست67 / شارپنس10 /تو بخش رنگ هر سه رنگ آبی قرمز سبز هر کدوم 56

ایکس باکس:
رفرنس لول استاندارد / اچ دی ام آی کالر یکی مونده به آخری(دقبقا نمیدونم اسمش چی بود)

آخرین ویرایش:
مثل اینکه xl2370 فقط برای رزولوشن 1920x1080 خوب هست و بازی های قدیمی رو نمیشه باهاش خوب بازی کرد ضمنا برای گیم های فضای تاریک خوب نیست چون رنگ مشکی رو تاریک نشون میده. خودم صبر کرده بودم xl2370 رو بگیرم اما اینم معایبی داره.
اکثر بچه ها LG 2261 رو پیشنهاد میکنند آیا همه راضی بودند از این مانیتور؟ مشکلی نداره؟ شفافیتش خوب هست؟
یکی از دوستان گرفته بود میگفت وضوح تصویر نداره؟!

آخرین ویرایش:
مثل اینکه xl2370 فقط برای رزولوشن 1920x1080 خوب هست و بازی های قدیمی رو نمیشه باهاش خوب بازی کرد ضمنا برای گیم های فضای تاریک خوب نیست چون رنگ مشکی رو تاریک نشون میده. خودم صبر کرده بودم xl2370 رو بگیرم اما اینم معایبی داره.
اکثر بچه ها LG 2261 رو پیشنهاد میکنند آیا همه راضی بودند از این مانیتور؟ مشکلی نداره؟ شفافیتش خوب هست؟
یکی از دوستان گرفته بود میگفت وضوح تصویر نداره؟!

والا من دارم راضیم بنظرم شما برو ال ایی دی بگیر یکی از بچه ها lg 2286L گرفته خیلی خوبه کیفیت تصویر عالیه 23 اینچ هم هست فقط 1920x1080 نیست که مشکلی نداره

دوستان من p2770 میخوام جایی میشناسین بفروشه؟
من که گیر نیووردم.
خوب دوستان من امروز پدرم در اومد و این مانیتور رو خریدم.
مانیتور چون وارداتی هست هیچ جا گیر نمیاد.یا تموم شده و سام سرویس هم میگه دیگه وارد نمیکنن.
من خریدم 425 تومن.از همه لحاظ عالیه. کیفیت هم رو دستش نمیبینید.
در کل به همه پیشنهاد میشه تا تموم نشده برین بخرین.:d

من مانیتور lg 2794 گرفتم خیلی عالیه
full hd هست hd tv هم هست ، 2تا ورودی hdmi داره فلش میخوره گیرنده دیجیتال داره ، صدای اسپیکرش srs و dolby هست

آخرین ویرایش:
دوستان مانیتور 2261 ال جی الان چنده ؟

اگه بخوام این مانیتور رو به صورت جدا به ایکس باکس وصل کنم پس صدا از چه طریقی میاد ؟ خود این مانیتور اسپیکر (خروچی صدا ) داره ؟

دوستان مانیتور 2261 ال جی الان چنده ؟

اگه بخوام این مانیتور رو به صورت جدا به ایکس باکس وصل کنم پس صدا از چه طریقی میاد ؟ خود این مانیتور اسپیکر (خروچی صدا ) داره ؟
230 تومان حدودا
پشت مانيتور خروجي صدا هم داره و ميتونيد با كابل 2 سر 3.5 ميلي متري به اسپيكرتون وصل كنيد

230 تومان حدودا
پشت مانيتور خروجي صدا هم داره و ميتونيد با كابل 2 سر 3.5 ميلي متري به اسپيكرتون وصل كنيد
پس چرا سایت خود این مانیتور زده قیمت 270 هزار تومن ؟!
اگر اون کابل 2 سر رو که میگی وصل نکنم صدای خود مانیتور به حدی هست که نیاز به اسپیکر نداشته باشه ؟؟

پس چرا سایت خود این مانیتور زده قیمت 270 هزار تومن ؟!
اگر اون کابل 2 سر رو که میگی وصل نکنم صدای خود مانیتور به حدی هست که نیاز به اسپیکر نداشته باشه ؟؟
چون سایتش آبدیت نشده و همون قیمتای قدیمی روشه!
خود مانیتور اسپیکر نداره ولی می تونید با کابل اسپیکر رو بهش وصل کنید.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or