راهنمایی برای خرید مانیتور LCD برای XBOX 360..با قیمتهای مناسب

سلام بچه ها
بالاخره دیروز یه مانیتور ال جی w2286lخریدم بر ایکس باکسم و نصبش کردم که اینو مدیون راهنمایی های خوب شما عزیزان می دونم فقط یه مشکل کوچکی که دارم اینه که وقتی کابل hdmiرا وصل کردم صدا نداره .چه کار کنم ؟همه اتصالات را درست گذاشتم ولی صدا ش در نمیاد.البته قبلا با کابل vgaکار می کردم مشکل نداشتم.اما الان با hdmiمشکل صدا دارم.آیا باید کابل دیگه ایی بخرم یا تنظیمات دیگه ایی انجام بدم.
ممنون میشم یکی به طور مفصل بهم توضیح بده
راستی بچه ها وقتی رزولوشن ایکس باکسم را سر 1050*1680 گذاشتم وقتی وارد صفحه بازی میشدم بازی تمام صفحه نیست وقتی رزولوشن را بالاتر گذاشتم تصویر و نوشته ها زیز صفحه مانیتور پنهان می شدند.امیدوارم با توضیحات دست و پا شکسته ام منظورم را فهمیده باشید. از دوستان صاحب تجربه تقاضای راهنمایی و کمک دارم.

بله همین lg w2286l چند روز خریدمش ازش کاملا راضی هستم.به نظر من در حال حاضر بهترین مانیتور برای بازی هست

من الان مدل ASUS MS246H تو ذهنمه که عالیه امکاناتش
1080 هست و خروجی صدا برای HDMI هم میده
قیمتش 280 تومنه
این LG که شما میگی 1050 هست

دوستان لطفا چند تا مانیتور lcd یا led تا سقف 300 تا 350 تومن معرفی کنید
بیشتر برای بازی با 360 میخوام
hdmi بخوره و اگر طوری باشه که 2 تا کابل برای تصویر بهش بخوره که بشه بین 360 و pc سوئیچ کرد بهتره
برای بازی با 360 مانیتور واید بهتره یا معمولی؟
مانیتورم سوخته برای امروز فردا میخوام بخرم
لطفا اگر کسی مانیتور خوب میشناسه معرفی کنه
ممنون

دوستان لطفا چند تا مانیتور lcd یا led تا سقف 300 تا 350 تومن معرفی کنید
بیشتر برای بازی با 360 میخوام
hdmi بخوره و اگر طوری باشه که 2 تا کابل برای تصویر بهش بخوره که بشه بین 360 و pc سوئیچ کرد بهتره
برای بازی با 360 مانیتور واید بهتره یا معمولی؟
مانیتورم سوخته برای امروز فردا میخوام بخرم
لطفا اگر کسی مانیتور خوب میشناسه معرفی کنه
ممنون

مانیتور سامسونگ XL2370 فوق العادست .
ال ای دی ، مگاکنتراست ، 1920 * 1080 ، خروجی صدا و ...

• Like
Reactions: ASHIHARA
من وقتی از مانیتور استفاده میکنم برای بازی نوشته ها سایه دار میشن .دلیلش چی میتونه باشه؟
مانیتورم اینه:
LG-w1942s
contrast:8000
most resolution:1440-900
5 ms
همچنین فقط از یک بلندگو صدا میاد بیرون.دلیل این چیه؟

من وقتی از مانیتور استفاده میکنم برای بازی نوشته ها سایه دار میشن .دلیلش چی میتونه باشه؟
مانیتورم اینه:
LG-w1942s
contrast:8000
most resolution:1440-900
5 ms
همچنین فقط از یک بلندگو صدا میاد بیرون.دلیل این چیه؟
فکر کنم که قطعاً مانیتورتون پورت HDMI نداره یا اینکه شما ازش استفاده نمیکنید.(احتمالاً نداره)
و به خواطر همین از VGA Cable استفاده میکنید و این خاصیت کابل VGA هستش که تصاویر و نوشته ها رو به همراه یه سایه نشون میده!
منم اولش که X360 رو خریدم HD TV نداشتیم و مجبور بودم با کابل VGA بازی کنم اما به خاطر همین موضوعی که الان شما رو اذیت میکنه رفتیم یه HD TV 1080P خریدیم و لذت وافقعی بازی کردن رو توی اون متوجه شدم!
شما یا اینکه میتونی از سایه ها بی خیال بشی یا اینکه یه مانیتور با پورت HDMI بخری یا اینکه یه جوری یه HDTV گیر بیاری و بازی کنی که من سومی رو پیشنهاد میکنم!

دوستان مانیتوری که 1080 باشه و خروجی صدا هم داشته سراغ دارین ؟
من خودم الان اين مانيتور رو دارم: AOC V22T - FULL HD TV 1080P ، هم خروجي صدا داره و هم اينکه Composite ، Component ، VGA و HDMI رو هم داره. من واقعا از خريدي که انجام دادم (حدود سه هفته پيش اين رو گرفتم) راضي ام، هم به لحاظ قيمت خيلي مناسب هست هم به لحاظ کيفيت. البته يه مدل ديگه هم هست به اسم AOC V24T اما هرچي گشتم نتونستم اين رو تو ايران پيدا کنم براي همين همون V22T رو گرفتم.

من خودم الان اين مانيتور رو دارم: AOC V22T - FULL HD TV 1080P ، هم خروجي صدا داره و هم اينکه Composite ، Component ، VGA و HDMI رو هم داره. من واقعا از خريدي که انجام دادم (حدود سه هفته پيش اين رو گرفتم) راضي ام، هم به لحاظ قيمت خيلي مناسب هست هم به لحاظ کيفيت. البته يه مدل ديگه هم هست به اسم AOC V24T اما هرچي گشتم نتونستم اين رو تو ايران پيدا کنم براي همين همون V22T رو گرفتم.
دوست من میشه یه اطلاعاتی در مورد مانیتوری که گرفتی بدی؟چند گرفتی؟مارکش چیه؟کنتراستو باقیه قضایا.ممنون

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or