والا من الان samsung p22500 دارم واقعا راضیم. کیفیتی که بهم تو بازیها میده با بعضی lcd tvها برابری میکنه.
بله همین lg w2286l چند روز خریدمش ازش کاملا راضی هستم.به نظر من در حال حاضر بهترین مانیتور برای بازی هستدوستان مانیتوری که 1080 باشه و خروجی صدا هم داشته سراغ دارین ؟
راستی بچه ها HD با FULLHD و HDMIچه فرقی باهم دارند؟
برای بازی کردن کدوم بهتر است؟
دوستان لطفا چند تا مانیتور lcd یا led تا سقف 300 تا 350 تومن معرفی کنید
بیشتر برای بازی با 360 میخوام
hdmi بخوره و اگر طوری باشه که 2 تا کابل برای تصویر بهش بخوره که بشه بین 360 و pc سوئیچ کرد بهتره
برای بازی با 360 مانیتور واید بهتره یا معمولی؟
مانیتورم سوخته برای امروز فردا میخوام بخرم
لطفا اگر کسی مانیتور خوب میشناسه معرفی کنه
ممنون
فکر کنم که قطعاً مانیتورتون پورت HDMI نداره یا اینکه شما ازش استفاده نمیکنید.(احتمالاً نداره)من وقتی از مانیتور استفاده میکنم برای بازی نوشته ها سایه دار میشن .دلیلش چی میتونه باشه؟
مانیتورم اینه:
LG-w1942s
contrast:8000
most resolution:1440-900
5 ms
همچنین فقط از یک بلندگو صدا میاد بیرون.دلیل این چیه؟
من خودم الان اين مانيتور رو دارم: AOC V22T - FULL HD TV 1080P ، هم خروجي صدا داره و هم اينکه Composite ، Component ، VGA و HDMI رو هم داره. من واقعا از خريدي که انجام دادم (حدود سه هفته پيش اين رو گرفتم) راضي ام، هم به لحاظ قيمت خيلي مناسب هست هم به لحاظ کيفيت. البته يه مدل ديگه هم هست به اسم AOC V24T اما هرچي گشتم نتونستم اين رو تو ايران پيدا کنم براي همين همون V22T رو گرفتم.دوستان مانیتوری که 1080 باشه و خروجی صدا هم داشته سراغ دارین ؟
دوست من میشه یه اطلاعاتی در مورد مانیتوری که گرفتی بدی؟چند گرفتی؟مارکش چیه؟کنتراستو باقیه قضایا.ممنونمن خودم الان اين مانيتور رو دارم: AOC V22T - FULL HD TV 1080P ، هم خروجي صدا داره و هم اينکه Composite ، Component ، VGA و HDMI رو هم داره. من واقعا از خريدي که انجام دادم (حدود سه هفته پيش اين رو گرفتم) راضي ام، هم به لحاظ قيمت خيلي مناسب هست هم به لحاظ کيفيت. البته يه مدل ديگه هم هست به اسم AOC V24T اما هرچي گشتم نتونستم اين رو تو ايران پيدا کنم براي همين همون V22T رو گرفتم.
مارکشو که گفتهدوست من میشه یه اطلاعاتی در مورد مانیتوری که گرفتی بدی؟چند گرفتی؟مارکش چیه؟کنتراستو باقیه قضایا.ممنون