راهنمایی برای خرید مانیتور LCD برای XBOX 360..با قیمتهای مناسب

واسه تنظیم کردنش ...
اول مانیتورت رو خاموش کن بعد از کنار مانیتور دکمه ی menu رو نگه دار در همون حال مانیتور رو روشن کن حالا دکمه ی منو رو ول کن و دوباره دکمه ی منو رو بزن! دیگه ی منوی همیشگی مانیتور واست باز نمیشه و جاش رو به یه منوی جدید داده
حالا تنظیمات رو مثل عکس زیر انجام بده...
کد:
http://parniaz.info/upload_image/3eb8c0bf39b6a8c6fd7fc20456c73ce2.jpg
وقتی انجام دادی مانیتور رو خاموش روشن کن تا منوت به حالت قبل برگرده

واسه تنظیم برایتنس و کنتراست دیگه سلیقه ی خودت شرطه ولی برایتنس من 50 و کنتراست روی 73 هست!

درود

ولی اگه از تویه f-engine تنظیماتو در حالت movie بزارین خیلی شفاف تر از این حالتی که شما گفتین میشه

در ضمن 2 خط اخر تنضیمات برای من در دسترس نیست یعمی وقتی میزنم پایین بر میگرده خط اول:|

دوستان خیلی اضطراریه :
من کابل HDMI رو به تلویزیون 22 اینچ سامسونگ نصب می کنم ولی تصویر نمیده . رفتم مغازه گفت چون تلویزیون full hd نیست و 22 اینچ و پایین اون full hd نیستن . ولی من به مانیتور ال جی 19 اینچ که حدودا همزمان با این تلویزیون یعنی 2 سال پیش خریدم وصل کردم جواب داد . یه حقه ای چیزی نیست که بشه وصلش کرد ؟ کابل هم هیچ مشکلی نداره و تست شده است . :(

سلام
یه مانیتور میخوام نزدیک 300ت که این قابلیت هارو داشته باشه

ورودی HDMI
Full HD
خروجی صدا برای هدفون(این رو نداشت هم خیلی مهم نیست)
زمان پاسخ دهی 2ms
کمتر از 19 اینچ هم نباشه.
نسبت کنتراست خوبی هم داشته باشه.
کاتالوگ ال جی رو نگاه میکردم یه اشکال خیلی مسخره دارن همشون! اونهایی که Full HD هستن ورودی HDMI ندارن و اونهایی که ورودی HDMI دارن Full HD نیستن!!!

--------------------------------------------------------------

خوب حالا بریم سر مسئله دوم : برای این میخواستم مانیتور خروجی هدفون داشته باشه چون من همیشه با هدفون بازی میکنم و اینکه اسپیکرهام الآن مشکل دارن و شاید حالا حالاها اسپیکر نگیرم! اونوقت میتونستم از صدایی که از کابل HDMI میاد استفاده کنم. حالا یه سوال اونم اینکه اگر مانیتور همچین چیزی نداشته باشه چجوری میتونم به هدفون صدا بدم طوری که بشه صدا رو کنترل کرد و کم و زیاد کرد؟

پیشاپیش ممنون بابت راهنماییتون

سلام خسته نباشيد دوستان

قيمت LCD 42 Samsung چقدره ؟

اگه يكي قيمت روز رو بهم بده ممنون ميشم

ياهم كه يكي كه تجربه داره بگه برا بازي چه ماركي و چند inch باشه خوبه

سلام
یه مانیتور میخوام نزدیک 300ت که این قابلیت هارو داشته باشه

ورودی HDMI
Full HD
خروجی صدا برای هدفون(این رو نداشت هم خیلی مهم نیست)
زمان پاسخ دهی 2ms
کمتر از 19 اینچ هم نباشه.
نسبت کنتراست خوبی هم داشته باشه.
کاتالوگ ال جی رو نگاه میکردم یه اشکال خیلی مسخره دارن همشون! اونهایی که Full HD هستن ورودی HDMI ندارن و اونهایی که ورودی HDMI دارن Full HD نیستن!!!

--------------------------------------------------------------

خوب حالا بریم سر مسئله دوم : برای این میخواستم مانیتور خروجی هدفون داشته باشه چون من همیشه با هدفون بازی میکنم و اینکه اسپیکرهام الآن مشکل دارن و شاید حالا حالاها اسپیکر نگیرم! اونوقت میتونستم از صدایی که از کابل HDMI میاد استفاده کنم. حالا یه سوال اونم اینکه اگر مانیتور همچین چیزی نداشته باشه چجوری میتونم به هدفون صدا بدم طوری که بشه صدا رو کنترل کرد و کم و زیاد کرد؟

پیشاپیش ممنون بابت راهنماییتون

2261vp , 2286 هم فول اچ دی هستن هم hdmi دارن!
http://www.maadiran.com/Persian/Products/Monitor/CompareMonitorLCD.asp?sort=MON_ModelName

2286 که full HD نیست.
2261vp هم LED نیست و کنتراستش هم خیلی پایینه 50000:1

:((
یکم بیشتر کمک کنید لطفآ #:-s

بچه ها میخوام بخرم و بدجوری گیر کردم و نمیتونم اصلاً تصمیم بگیرم! امروز کلی گشتم و 2261 هم پیدا نکردم چون میگن چند ماهه که تولید نمیشه. راهنمایی کنید با مشخصاتی که من میخوام چی بگیرم؟
امروز V22+ رو دیدم تصویر خیلی خوبی داره. ولی Full HD نیست. اصلاً توضیح بدید لطفاً نباشه یا باشه چقدر تاثیر داره؟
تاحالا برای خرید یه وسیله ای انقدر دو دل نبودم... :(

با سلام

در صدد هستم اگر امکانش بود،داخل مغازه چند عدد xbox 360 بزارم.
فکر کردم دیدم اگر قرار باشه واسه هرکدوم از اینا،یه lcd tv بگریم، هرچقدر هم که ارزونش رو بگیری بازم خرج خیلی میره بالا.

گفتم مانیتوری بگیرم که بتونم xbox رو بش وصل کنم.

حالا از دوستام و اساتید درخواست کمک و راهنمایی دارم که اصلا این فکرم خوبه؟ شدنی هست؟ جواب میده؟صفحه کوچیک نمیشه واسه بازی؟ و بهترین مانیتوری که واسه این کار باید بگیرم چی میتونه باشه؟

ممنون از پاسخگویی شما

من یه مانیتور 20500 سامسونگ دارم . میخواستم بدونم برای وصل کردن به xbox به چه تبدیل هایی یا کابلی نیاز درام
این مانیتور ورودی DVI داره .
ممنون میشم زودتر جواب بدین

من یه مانیتور 20500 سامسونگ دارم . میخواستم بدونم برای وصل کردن به xbox به چه تبدیل هایی یا کابلی نیاز درام
این مانیتور ورودی DVI داره .
ممنون میشم زودتر جواب بدین
دوست عزیز شما به یه تبدیل دی وی ای به اچ دی ام ای احتیاج دارین که 5 تومنه و برای صدا هم یه تبدیل مخصوص هست که روی الایت های قدیمی بوده باید پید ا کنید اونم 5 تومنه تا بهترین کیفیت تصویر رو داشته باشین

دوست عزیز شما به یه تبدیل دی وی ای به اچ دی ام ای احتیاج دارین که 5 تومنه و برای صدا هم یه تبدیل مخصوص هست که روی الایت های قدیمی بوده باید پید ا کنید اونم 5 تومنه تا بهترین کیفیت تصویر رو داشته باشین

این تبدیل چه جوریه . یعنی یه طرفش HDMI و طرف دیگه DVI ؟ یه کابل یه تیکه هستش ؟
برای صدا هم به اسپیکر وصل کنم دیگه دزسته ؟

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or