راهنمایی برای خرید مانیتور LCD برای XBOX 360..با قیمتهای مناسب

من بین این دو مدل موندم lg 2250t و lg m2394
به نظر شما کدوم بهتره /
نمیدونم مانیتور تیوی ها کیفیت تصویرشون از مانیتور ها پایین تره یا ربطی نداره ؟
پورت hdmi هم زیاد مهم نیست برام با تبدیل hdmi dvi کارمو انجام میدم .

من بین این دو مدل موندم lg 2250t و lg m2394
به نظر شما کدوم بهتره /
نمیدونم مانیتور تیوی ها کیفیت تصویرشون از مانیتور ها پایین تره یا ربطی نداره ؟
پورت hdmi هم زیاد مهم نیست برام با تبدیل hdmi dvi کارمو انجام میدم .

2250t تصویر به مراتب روشنتری داره بخاطر نوردهی لامپهای LED و کنتراست بسیار بالاتر (5000000:1 در مقابل 20000:1).البته این روشنایی بیشتر آسیب بیشتری هم برای چشم داره.m2394 دارای سرعت پاسخگویی سریعتریه (2میلی ثانیه در مقابل 5میلی ثانیه) که برای گیمینگ تا حدودی مناسبتره.همچنین مدل LED فاقد اسپیکره و مصرف برق کمتری هم داره(23 وات در مقابل 55وات در حالت روشن).

آخرین ویرایش:
  • Like
Reactions: squal_leonhart
بچه ها من یکی دو روز دیگه دارم میرم تهران LCD بگیرم
دوستمون گفتن قیمت های سایت مادیران بروز نمیشه میخواستم ببینم کجای تهران برای خرید LCD بهتره که برم ؟

مانیتور m2394a ورودی av سه رنگ زرد و قرمز و سفید داره؟
اخه توی بعضی از عکس هایی که ازش دیدم داشت بعضی ها نداشت و فقط از این 5 رنگ ها داشت.
ببخشید ایونو حتما هر کی که از نزدیک مانیتور را دیده جواب بده.
اگه نداره تبدیلی در تهران هست که سه فیش را به پنج فیش تبدیل کنه؟
مانیتور بالا زمان پاسگویی 5ms داره چطوره برای x360؟
من خودم بین m2394a و w2261vp گیر کردم کدوم بهتره؟

آخرین ویرایش:
بچه ها من یکی دو روز دیگه دارم میرم تهران LCD بگیرم
دوستمون گفتن قیمت های سایت مادیران بروز نمیشه میخواستم ببینم کجای تهران برای خرید LCD بهتره که برم ؟

سلام....
این دوجا بورس هست
مرکز کامپیوتر ایران نرسیده به میدان ولیعصر << پیش نمایش نمایشگر های ال جی
بازار رضا یا همون دزدها .... چها راه ولی عصر << پیش نمایش نمایشگر های سامسونگ
اون پیش نمایش ها نمی دونم هنوز هم هست یا نه ...

من کابل HDMI رو به تلویزیون 22 اینچ سامسونگ نصب می کنم ولی تصویر نمیده . رفتم مغازه گفت چون تلویزیون full hd نیست و 22 اینچ و پایین اون full hd نیستن . ولی من به مانیتور ال جی 19 اینچ که حدودا همزمان با این تلویزیون یعنی 2 سال پیش خریدم وصل کردم جواب داد . یه حقه ای چیزی نیست که بشه وصلش کرد ؟ :(

من کابل HDMI رو به تلویزیون 22 اینچ سامسونگ نصب می کنم ولی تصویر نمیده . رفتم مغازه گفت چون تلویزیون full hd نیست و 22 اینچ و پایین اون full hd نیستن . ولی من به مانیتور ال جی 19 اینچ که حدودا همزمان با این تلویزیون یعنی 2 سال پیش خریدم وصل کردم جواب داد . یه حقه ای چیزی نیست که بشه وصلش کرد ؟ :(

من هم LCD TV 22 samsung دارم و هیچ مشکلی هم با Full HD یا HD Ready نداره. ممکن کابل HDMI مشکل داره.

دوستان عزیز من خیال دارم که این مانیتور ledسامسونگ مدل bx2240را برا ایکس باکس بخرم .میشه راهنماییم کنید که مناسب هست یا نیست .چند وقتیه که نمایندگی ها این مانیتور را را در ویترین خود گذاشتند ولی از مشخصات فنی اش به طور واقعی آگاه نیستم.همینو بگیرم یا ...
موندم چه کنم؟
ممنون می شم راهنمایی بکنید
www.bestpc.lv/images/photos/053262/1.jpg

من نمیدونم چرا اینقدر دوستان روی ال جی مانور میدن من هم از بس این پستها رو خخوندم به یه بچه ها توصیه کردم بره یه 2261 بگیره رفته بدبخت خریده الان میزاریمش بقل t220p سامسونگ اصلا قابل مقایسه نیستن خیلی خیلی کدر تره ال جیه تنها حسنش داشتن اچ دی ام ای هست که برای سامسونگ با یه تبدیل 5 تومنی مشکل حل میشه...

من نمیدونم چرا اینقدر دوستان روی ال جی مانور میدن من هم از بس این پستها رو خخوندم به یه بچه ها توصیه کردم بره یه 2261 بگیره رفته بدبخت خریده الان میزاریمش بقل t220p سامسونگ اصلا قابل مقایسه نیستن خیلی خیلی کدر تره ال جیه تنها حسنش داشتن اچ دی ام ای هست که برای سامسونگ با یه تبدیل 5 تومنی مشکل حل میشه...
یه چیزی هست به اسم تنظیمات میشه باهاش کدری رو رفع کرد!!! تنظیمات پیش فرض ال جی کدره...

واسه تنظیم کردنش ...
اول مانیتورت رو خاموش کن بعد از کنار مانیتور دکمه ی menu رو نگه دار در همون حال مانیتور رو روشن کن حالا دکمه ی منو رو ول کن و دوباره دکمه ی منو رو بزن! دیگه ی منوی همیشگی مانیتور واست باز نمیشه و جاش رو به یه منوی جدید داده
حالا تنظیمات رو مثل عکس زیر انجام بده...
کد:
http://parniaz.info/upload_image/3eb8c0bf39b6a8c6fd7fc20456c73ce2.jpg
وقتی انجام دادی مانیتور رو خاموش روشن کن تا منوت به حالت قبل برگرده

واسه تنظیم برایتنس و کنتراست دیگه سلیقه ی خودت شرطه ولی برایتنس من 50 و کنتراست روی 73 هست!

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or