راهنمایی برای خرید مانیتور LCD برای XBOX 360..با قیمتهای مناسب

سلام
دوستان نظراتون راجع به lcd tv های فول اچ دی ال جی چیه؟
m2794dp
m2394a
من اول قصد خرید 2261vp رو داشتم چون برای بازی با ایکس باکس360 میخوام ولی گفتم اگه در کنارش تلویزیون رو هم بگیرم و اسپیکر هم داشته باشه چه بهتر!
حالا به نظرتون آیا کیفیت lcd tv ها مخصوصا مدل اولی که 27 اینچه از 2261vp خیلی پایین تره یا اینکه خیلی تفاوت ندارند؟
ممنون میشم اگه بگید قیمت این 3 مدل الان توی بازار حدودا چند هست؟(توی سایت مادیران رو نمیخوام)
هر چه زودتر جواب بدید بیشتر ممنونتون میشم.

جديدا چه عرض كنم ولي مدتي هست كه مانيتورها يي با نام AOC وارد بازار ايران شده اند كه ضمانتنامه گلديران دارن الان يكي از دوستان اين مانيتور پيشنهاد داد،متاسفانه منم اطلاعاتي در مورد اين مانيتور ها وكيفيت وكاراييشون ندارم ميخاستم از شما خواهش كنم هر كي در مورد اين مانيتور ها اطلاعاتي داره بگه.
در ضمن خودم شخصا مانيتور ها LG ya samsung دوست دارم،ولي تو استان ما هر چي گشتم نبود،من يه مانيتور 20 يا 22 اينچ ميخام كه HDMI خور باشه در حد 220 هزار تومان اگه ميتونيد كمكم كنيد!!؟
xbox بي مانيتور شده لطفا سريع جواب بدين،و اگه ممكن تلفن فروشگاه هايي كه ميفروشن رو هم بدين.

با تشكر

جديدا چه عرض كنم ولي مدتي هست كه مانيتورها يي با نام AOC وارد بازار ايران شده اند كه ضمانتنامه گلديران دارن الان يكي از دوستان اين مانيتور پيشنهاد داد،متاسفانه منم اطلاعاتي در مورد اين مانيتور ها وكيفيت وكاراييشون ندارم ميخاستم از شما خواهش كنم هر كي در مورد اين مانيتور ها اطلاعاتي داره بگه.
در ضمن خودم شخصا مانيتور ها LG ya samsung دوست دارم،ولي تو استان ما هر چي گشتم نبود،من يه مانيتور 20 يا 22 اينچ ميخام كه HDMI خور باشه در حد 220 هزار تومان اگه ميتونيد كمكم كنيد!!؟
xbox بي مانيتور شده لطفا سريع جواب بدين،و اگه ممكن تلفن فروشگاه هايي كه ميفروشن رو هم بدين.

با تشكر
aoc منم نشنیده بودم ولی وقتی خواستم مانیتور بخرم تحقیق کردم دیدم برند خیلی خوبیه و اصلا مشکلیم نداره کیفیتشم خوبه...
ولی این مشخصاتی که شما میدی به نظرم همون 2261vp بگیر ! کلا بین گیمر ها این 2261 امتحانش رو پس داده و پیشنهاد میشه!

سلام دوباره .
دوستان اینجا کسی در مورد مانیتورهای asus اطلاعی نداره ؟
دفعه قبلی که فریادمو کسی نشنید ایندفه خواهشا جواب بدید :-s
p01-2.jpg

سلام دوباره .
دوستان اینجا کسی در مورد مانیتورهای asus اطلاعی نداره ؟
دفعه قبلی که فریادمو کسی نشنید ایندفه خواهشا جواب بدید :-s
p01-2.jpg

وارد کنندش زده تو کار لپ تاپ.... کلا جایی باشه هم به پول خون باباش میده!!!! پیشنهاد میکنم سامسونگ و ال جی بگیری. هم راحتتره هم از لحاظ گارانتی بهتر

درود

دوستان امروز یکی از بچه ها ولیعصرو زیرو کرده بود 2261 گیر نیاورده بود

می گن دیگه تولید نمیشه و از اینجور حرفا

حالا اگه این گیر نیومد چه مدلیو پیشنهاد می کنین به جاش بگیرم

ممنون

AOC مخفف Admiral Overseas Company یه برند آمریکاییه می تونین توی سایتش تاریخچه کمپانی رو کامل بخونین.چندین دهس که در کار ساخت مانیتور و تلویزیونه و با توجه یه قیمت پایین و مناسبش (بخاطر تولید بالا) ارزش خرید داره.وقتی به کامپیوتر وصله و فیلم توش می بینم فوق العاده با کیفیته (2436swa) ولی بخاطر نبود ورودی HDMI مجبورم از VGA برای اتصال xbox استفاده کنم که کیفیت تصویر پایین میاد.
می تونین از مدل V22T که TV.MONITOR یا مدلهای LED استفاده کنین که ورودی HDMI هم دارند.

بچه ها کسی مانیتور LG W2261VP داشته ؟ مشخصاتش رو که دیدم خیلی خوب هستش قیمتشم تو سایت مادیران حدود 260 هزار زده HDMI هم داره ولی از اونور یه LED LG به مدل E2040S گزاشته که کنتراستش 5 میلیون به 1 هستش HDMI هم نداره و 240 تومن هم هستش
به نظرتون اولی رو بگیرم بهتر نیست با توجه به اینکه HDMI هم داره گرونتر هم هستش ؟

آقا من تا چند وقت دیگه میرم یه شهر دیگه واسه دانشگاه.

لطفا یه مانیتور بم معرفی کنید که واسه 360 بگیرم.

این قابلیت ها را حتما داشته باشه.

1- تلویزیون . یعنی آنتن بشه بش وصل کرد و تلویزیون تماشا کرد
2- HDMI هم داشته باشه خوشحال میشیم. نداشت هم مشکلی نیست
3- کیفیت تصویرشم خوب باشه
4- اینچشم از 19 به بالا باشه
5-اسپیکر روی خودش باشه ( این پنجمی ترجیحا باشه اما نبود هم یه کاریش میکنم اما باشه خیلی خوب میشه)

ممنون میشم کمکم کنید.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or