راهنمایی برای خرید مانیتور LCD برای XBOX 360..با قیمتهای مناسب

سلام.
من چون wiiنداشتم نمیدونم آیا wiiخروجی HDMIداره؟اگه آره فقط کافیه یک مانیتور LGW2261VPبگیری+سه کابل HDMI(برای WIIوPS3وXBOX360)+یک کابل DVIو حالشو ببری چون شما که نمیخوای با هر سه کنسولت همزمان بازی کنی!!البته یه کار ارزونتر هم هست که یه کابل HDMIبگیری و یه سرش رو بزنی به مانیتور وسر دیگه اش رو بزن به اون کنسولی که میخوای باهاش بازی کنی مثلا PS3بعد که خواستی XBOX360بازی کنی اون سر کابل رو وصل کن به XBOX360.(نکته در حین انجام این کارها هم کنسول و هم مانیتور خاموش باشند)
دستت درد نکنه بابت راهنماییت!
بالاخره یه مانیتور LG خریدم!

سلام

من وقتی x360 رو به واسطه ی کابل HDMI TO DVI به مانیتور وصل میکنم تصویر رو میگیرم اما صدا رو نه و اونم به خاطر اینه که کابل کامپوزیت X360 خیلی گنده هست و با HDMI نمیتونه یه جا قرار بگیره!

حالا گیرم جا بگیره اما مشکل دیگه این هست که نه مانیتور و نه اسپیکر کامپیوتر ورودی برای گرفتن صدا ندارند.

کلآ مشکل من همین نگرفتن صدا هست اگه دوستان راه حلی دارند بگن.

ممنون

با عرض سلام خدمت دوستان
کسی از دوستان در رابطه استفاده از مانیتور لپ تاپ به عنوان یک مانیتور جدا به عنوان مثال برای گرفتن تصویر از ایکس باکس 360 یا ps3 اطلاعاتی دارد؟
میخوام بدونم اصلا این کار شدنی است یا نه؟

سلام

من وقتی x360 رو به واسطه ی کابل HDMI TO DVI به مانیتور وصل میکنم تصویر رو میگیرم اما صدا رو نه و اونم به خاطر اینه که کابل کامپوزیت X360 خیلی گنده هست و با HDMI نمیتونه یه جا قرار بگیره!

حالا گیرم جا بگیره اما مشکل دیگه این هست که نه مانیتور و نه اسپیکر کامپیوتر ورودی برای گرفتن صدا ندارند.

ممنون

دوستان لطفآ کمک کنید...

سلام

ممنون
شما باید کابل کامپوزیت رو رو باز کنی و بعد به کنسول بزنی.عکسش تو همین سایت هم بود.

شما باید کابل کامپوزیت رو رو باز کنی و بعد به کنسول بزنی.عکسش تو همین سایت هم بود.

ممنون اما...

اخه مساله این نیست!

گیرم جا برای کابل کامپوزیت هم باز کردیم اما مساله اینه که اون دو تا فیش صدا رو که رو کابل کامپوزیت هست کجای اسپیکر وصل کنم؟ بله رو اسپیکر دو تا ورودی به رنگ قرمز و سفید هست اما اون دو تا ورودی مربوط به اسپیکر هاس که اگه من اونا رو در بیارم پس صدا رو از کجا بگیرم؟!!

ممنون اما...

اخه مساله این نیست!

گیرم جا برای کابل کامپوزیت هم باز کردیم اما مساله اینه که اون دو تا فیش صدا رو که رو کابل کامپوزیت هست کجای اسپیکر وصل کنم؟ بله رو اسپیکر دو تا ورودی به رنگ قرمز و سفید هست اما اون دو تا ورودی مربوط به اسپیکر هاس که اگه من اونا رو در بیارم پس صدا رو از کجا بگیرم؟!!
من خودم هم یه p22500 دارم و تصویر رو با HDMI to DVI میگیرم. باز کردن کابل کامپوزیت یا بریدن کابل HDMI راههای خوبی نیستن. مثل من 15 تومن خرج کن و یه کابل VGA بگیر و صدا رو از اون بگیر. این دو تا کنار هم جا میشن.
برای وصل کردن به اسپیکر هم باید یه همچین تبدیلی پیدا کنی.
P4196A.jpg

که البته پیدا نمیکنی:d
حداقل من پیدا نکردم ولی راه جایگزین هست. با دوتا تبدیل که روهم 2000 تومن میشه کارت راه میفته. برو توپخونه (ورودی پاساژ لباف سمت راست، سه نفر هستن که بساط دارن و از این چیزا میفروشن. من از اونا گرفتم) بگو تبدیل AV به 3.5mm میخوام. بعد از بین کابل هایی که میاره سعی کن تبدیلش رو پیدا کنی. اگه مشکلت حل نشد بگو رفتم خونه عکس بزارم

من خودم هم یه p22500 دارم و تصویر رو با HDMI to DVI میگیرم. باز کردن کابل کامپوزیت یا بریدن کابل HDMI راههای خوبی نیستن. مثل من 15 تومن خرج کن و یه کابل VGA بگیر و صدا رو از اون بگیر. این دو تا کنار هم جا میشن.
برای وصل کردن به اسپیکر هم باید یه همچین تبدیلی پیدا کنی.

که البته پیدا نمیکنی:d
حداقل من پیدا نکردم ولی راه جایگزین هست. با دوتا تبدیل که روهم 2000 تومن میشه کارت راه میفته. برو توپخونه (ورودی پاساژ لباف سمت راست، سه نفر هستن که بساط دارن و از این چیزا میفروشن. من از اونا گرفتم) بگو تبدیل AV به 3.5mm میخوام. بعد از بین کابل هایی که میاره سعی کن تبدیلش رو پیدا کنی. اگه مشکلت حل نشد بگو رفتم خونه عکس بزارم

ممنون

اما بنده شهرستان هستم.

راه ساده تری برای گرفتن صدا نیست؟!

دوستان در مانیتور هایی که پورت hdmi میشه از کنسول مستقیم یک کابل به مانیتور وصل کرد؟!

بعد شما چه مانیتوری که پورت hdmi داشته باشه و قیمتش در حدود 320-300 باشه پیشنهاد می دید؟

مانیتور های asus خوب هستن یکی من دیدم با 24 با پورت hdmi که حدود 310 بود؟!

ممنون

راستی میشه از tv صدا و از مانیتور تصویر رو گرفت؟

چون من امتحان کردم اما جواب نداد چون وقتی کابل hdmi وصله دیگه tv نه تصویر و نه صدا میاره.

کسی امتحان کرده تا حالا؟

برای گرفتن صدا باید تبدیل دو به یک بگیرین که 500 تومنه.از لوازم الکتریکی فروشی ها البته ممکنه همشون نداشته باشن.حتما بگین که برای چه کاری می خواین.تبدیل رو هم به ورودی اسپیکر وصل می کنید.می تونین از اسپیکرهای ریموت کنترلر سیمی دار استفاده کنید که ورودی AUX دارن.
---------------------------------------------------------------------------------------------------
مانیتورهای اسوس کیفیت مطلوبی دارن ولی بخاطر سایز بزرگ (24) ممکنه کیفیت تصویر خوبی بهت ندن.مانیتور خودم aoc 2436swa فول اچ دی با کنتراست 60000:1 ولی کیفیت تصویرش راضی کننده نیست هرچند ممکنه بخاطر استفاده از کابل VGA باشه.اگه جای شما بودم مانیتور W2286L از برند LG رو خریداری می کردم.

آخرین ویرایش:
:)سلام به همه
چند روزه دارم همه جا دنبال مانیتور خوب میگردم . فعلا انتخابم رو مانیتورهای ایسوس هست مدل های VW246H-24" - MS238H- 23'' اصلا هم دنبال گارانتی نیستم رنج قیمتشون هم بد نیست . اگه کسی تجربه ای در رابا این دو مدل داره لطفا با بقیه هم در میون بذاره
پیشاپیش ممنون

درود

دوستان کنسول من از اوناییه که پورت hdmi نداره برای اینکه به w2261 وصلش کنم باید از کابل vga استفاده کنم ؟؟؟؟

کیفیت پایین نمیاد ؟؟

البته الان دارم از مانیتور crt استفاده می کنم با همین کابل مشکلی نداره و کیفیتش خوبه

ممنون

درود

دوستان کنسول من از اوناییه که پورت hdmi نداره برای اینکه به w2261 وصلش کنم باید از کابل vga استفاده کنم ؟؟؟؟

کیفیت پایین نمیاد ؟؟

البته الان دارم از مانیتور crt استفاده می کنم با همین کابل مشکلی نداره و کیفیتش خوبه

ممنون
منم مثل شما از کابل VGA استفاده میکنم هیچ مشکلی نداره سایه ای هم ندیدم من...

با سلام
من xbox رو به مانیتور وصل کردم ولی به مشکل برخوردم و اونم اینه که وسط بازی چند دقیقه یه بار صفحه سیاه میشه و هیچی نشون نمی ده و بعد از چند لحظه دوباره تصویر بر می گرده.
دوستان کسی می دونه علتش چیه؟
مدل مانیتورم سامسونگ 19 اینچ gw1932 هست
با تشکر

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or