راهنمایی برای خرید مانیتور LCD برای XBOX 360..با قیمتهای مناسب

اره مشکلی نیست!

خب کابل پشتش شل نیست واقعا ؟! چون ماله من بعضی وقت ها در میاد:دی باید با اون پیچش سفتش کنی...
راستی چه دلیلی داره مانیتور رو همش جابجا کنی؟!

نه در نمیاد ولی الان که با یه کابل HDMI دیگه ازمایش کردم درست بود. ظاهرا ایراد از کابل بود.
کابل HDMI مگه پیچ داره که سفتش کنی؟ :)

مانیتور رو جابه جا می کنم چون گذاتشمش روی چند تا کتاب روی زمین تا بیاد بالا :d حالا چون مانیتور ها زاویه دید دارن و فقط باید مستقیم و هم سطح بهشون نگاه کنی و گرنه کنتراست افت می کنه و منم اخر وسواس، همش کتاب هاب زیرشو کم و زیاد می کنم. اینه که این طوریه... :d

سلام بچه ها من دیروز یه LG E2050T LED 22ich گرفتم 230 تومن نظرتون چیه ؟
Wide-LED-Monitor-LG-E2050S.jpg

اگه واسه X360 گرفتی که به نظرم اشتباه کردی.
رزولوشنش که پایینه ، ورودی HDMI هم که نداره.
سرعت پاسخ گوییشم که 5 میلی بر ثانیه هستش.
فقط W2261V

اگه واسه X360 گرفتی که به نظرم اشتباه کردی.
رزولوشنش که پایینه ، ورودی HDMI هم که نداره.
سرعت پاسخ گوییشم که 5 میلی بر ثانیه هستش.
فقط W2261V

من که مشکلی ندارم باهاش
یعنی صدا تصویر کاملا مچه و هیچ تاخیری نداره
رزولیشنش هم تا 1900 جواب مبده فکر نکنم بیشتر از این لازم باشه
درضمن هرچی باشه ال ای دیه

من 360 ندارم اما احتمالا بخرم .
مانیتور من LG مدل w2284f هست به نظر شما مانیتور خوبی برای بازی هست؟
مانیتور خوبی هست میتونی یک کابل HDMI To DVI بگیر وصل کنی.تنها مشکلش Full HD نبودنش هست.که زیاد مهم نیست.فکر کنم رزولیشنش 1050*1680 باشه .

مانیتور من aoc 2436swa فول اچ دیه.
امروز یه کابل وی جی ای گرفتم برای وصل کردن xbox.تصویر یه مقدار تاره.
در ضمن با اینکه کابلهای قرمز و سفید رو به پشت ساب اسپیکر زدم صدا ندارم.اسپیکرم ریموت کنترل سیمی هم داره که هدست هم بهش وصل میشه.با هدست هم صدا ندارم.علاوه بر دو کابل قرمز و سفید یه کابل نارنجی هم داره که نمی دونم چیه.
کسی نظری راجع به این مشکلات داره؟

سلام!
دوستان یه LCD ارزون و با کیفیت برا ایکس باکس چی چیشنهاد میکنید؟! ارزون بودن و خوب بودن که با هم منافاتی ندارن؟!:d استفاده نیست فقط برا همین ایکس باکسه!:x
>:d<

سلام!
دوستان یه LCD ارزون و با کیفیت برا ایکس باکس چی چیشنهاد میکنید؟! ارزون بودن و خوب بودن که با هم منافاتی ندارن؟!:d استفاده نیست فقط برا همین ایکس باکسه!:x
>:d<
من خودم 2261 رو دارم قیمتش هم 200 هست فکر کنم واسه بازی 360 و PS3 بهترین گزینه ست

بهم یه مانیتور معرفی کنید با این مشخصات :
Full HD - 1080p
ورودی HDMI
ترجیحن LED باشه ولی LCD هم زیاد مشکلی نیست!
خودم مثل LG M2794DP و LG M2394A در نظر دارم حالا مارک و مدل دیگه ایی هم هست بگید
بعد بین اینا مدلی هست که خروجی Optical بخوره!
یه سوال دیگه ولی به تاپیک ربط نداره! اسپیکری هست که باهاش بتونم Dolby 5.1 بگیرم ( یعنی وروری دیجیتال مثل Optical داشته باشه )

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or