از این پورت فقط میتونی لب تاب را به tv وصل کنیسلام نمیدونم جای درستی سوالمو مطرح میکنم یا نه !
من یک لب تاپ هدیه گرفتم که از شانس من این لب تاپ پرت hdmi داره آیا میتونم 360 رو بهش وصل کنم و از پرت hd ایش استفاده کنم ؟ روش خاصی داره برای انجام این کار ؟
دو مورد اولی مانیتور های شناخته شده ای هستند(مخصوصا اولی)W2261VP
V22t
E2250T
W2253TQ
2236Vwa
نظرتون درباره مانیتور XL2370 سامسونگ که توی سایت سام سرویس زده چیه؟
خروجی هدفون برای HDMI داره؟ کیفیتش در مقایسه با مدل های بالا چه طوره؟
بهترین توصیه همونیه که sdr بهت کرد، تو ایران ۲۲۶۱ فعلا" تو رنج قیمت خودش بهترین انتخاب برای کنسوله، من قبل عید ۲۱۵ خریدمش و خیلی هم راضیم ازشولی نمی دونم کدوم بهتره. اگه مدل دیگه ای مد نظرتون هست بگین
غیرعادی نیست! کنتراست داینامیک یه مشخصه تجاری تبلیغاتیه! خیلی بهش توجه نکن، تو دفترچه مونیتور کنتراست تیپیکال رو شما نگاه کن مقدارشو ببین چنده :dچه طوریه یه مدل مثلا کنتراست 20 هزار داره ولی یکی دیگه کنتراست 5 میلیون؟؟ خیلی غیر عادیه!!
درست متوجه نشدم منظورت از سایههای پورت VGA چیه؟! ولی اگه سایه افت فریم منظورته که من تو مونیتور ۲۲۶۱ ندیدم، اینم بستگی به زمان پاسخگویی مانیتور داره که ۲ میلی ثانیه مناسبه کاملا"اگه این مانیتور هارو با پورت DVI یا HDMI وصل کنم به 360 دیگه سایه های پورت vga در کار نیست؟ خیلی مهمه این، چون دلیل اصلی مانیتور گرفتنم همین از بین بردن سایه هاست.
دوست عزیز اولا" که LED همون LCD هستش! تنها تفاوت استفاده از لامپهای LED بجای لامپهای CCFL هستش که هردو هم نور سفید قابل رویت تولید میکنن، LED مصرف کمتری داره و اندازه کوچکتری که باعث میشه طراحی ظاهری مونیتور قشنگتر و نازکتر بشه! تفاوت دیگهای ندارن! (LED RGB البته استثنا هستش، چون برخلاف اینها که نور سفید تولید میکنن سه طیف رنگ نور تولید میکنه که کیفیتش بالاتره ،البته تو بازار هم از این مونیتورها گیر نمیاری)اگه LED بگیرم چی؟ خودم به نظرم کیفیت نهایی مهم تره. حالا lcd باشه یا led. خصوصا اینکه این ها Full LED نیستن و بعضی مدل هاشون از LCD ها هم کیفیتشون پایین تره
تنظیمات رزولوشن خود کنسول رو 1080p گذاشتی؟ شما ۲۲۶۱ بگیر، رزولوشن رو در بالاترین حالت بذار، روی کنسول هم تنظیمات رو 1080P بذار، درستش هم همینه! وقتی ایکسباکس 1080p رو پشتیبانی میکنه چرا در رزولوشن پایینتر بازی کنی؟! کیفیتش پایینتر میشه بالاتر نمیاد، حالا کسی PC داره کارتگرافیکش ضعیف باشه از اون مونیتورها میگیره چون مونیتور FULL HD بگیره باید کارت گرافیک قوی داشته باشه یعنی ۵۸۵۰ به بالا! ضمنا" یه مونیتور بهترین کیفیتش رو در بالاترین رزولوشن خواهد داشتبه نظرتون چون این مانیتور ها Full HD هستن پس کیفیت تصویر 360 هم میره بالا؟ چون من 360 رو به TV Full HD خونه وصل کردم شدیدا تصویر شطرنجی شد. نظرتون درباره مانیتور های با رزولیشن کمتر چیه؟
شما یه روز برو هم ایکسباکس قیمت کن هم از مغازهها درباره کابلها و تبدیلها سوال کن زودتر به جواب میرسی، تبدیلش هست، کابلی که یه سرش HDMI باشه یه سرش هم DVI فکر کنم باشه، کابل بهتره بنظرم، کیفیتش هم افت نباید داشته باشه، حالا ببین مغازهها چی دارن، چون خودشون انواع کابلها رو دارنمن p23700
دارم که فقط یک پورت dvi داره
میخوام یه xbox بگیرم
تبدیل برای hdmi به dvi هست؟
چقدر افت کیفیت داره؟
درست متوجه نشدم منظورت از سایههای پورت VGA چیه؟! ولی اگه سایه افت فریم منظورته که من تو مونیتور ۲۲۶۱ ندیدم، اینم بستگی به زمان پاسخگویی مانیتور داره که ۲ میلی ثانیه مناسبه کاملا"
تنظیمات رزولوشن خود کنسول رو 1080p گذاشتی؟ شما ۲۲۶۱ بگیر، رزولوشن رو در بالاترین حالت بذار، روی کنسول هم تنظیمات رو 1080P بذار، درستش هم همینه! وقتی ایکسباکس 1080p رو پشتیبانی میکنه چرا در رزولوشن پایینتر بازی کنی؟! کیفیتش پایینتر میشه بالاتر نمیاد، حالا کسی PC داره کارتگرافیکش ضعیف باشه از اون مونیتورها میگیره چون مونیتور FULL HD بگیره باید کارت گرافیک قوی داشته باشه یعنی ۵۸۵۰ به بالا! ضمنا" یه مونیتور بهترین کیفیتش رو در بالاترین رزولوشن خواهد داشت
وقتی 360 رو با حالت 1080 به یه تی وی مثل همین 46 اینچ وصل می کنیم کدوم دستگاه وظیفه Upscale رو بر عهده داره؟ گرافیک داخلی 360 یا خود تی وی؟
راستش خیلی سوالهای سختی هستند اینا :d من اطلاعات زیادی ندارم!توی تنظیمات Display کنسول قسمت Color Space یه سری تنظیمات داشت کثل RGB , Auto و یه سری دیگه. برای حالت 1080 روی 2261 کدوم رو باید انتخاب کرد؟
شدتهای مختلف رنگ بین روشنترین رنگ(سفید) و تیرهترین رنگ(سیاه) که مونیتور میتونه ایجاد کنه کنتراست میگن(این تعریف سادهاشه خیلی علمی نیست البته!) تصاویر سه بعدی روی مونیتور که دو بعدیه با کمک سایهها و رنگها درست میشه، هر چی کنتراست بالاتر باشه شبیهسازی سه بعدی با کیفیتتره و وضوح تصویر بیشترهاصلا میشه بگید کنترانست تو بازی به چه دردی میخوره؟
خیر تفاوتی ندارنو اینکه من یه کابل HDMIدیدم 8تومن یه مدله دیگشو دیدم28 تومن!!!آیا در کیفیت و روزلوشن هم تاثیر داره؟