راهنمایی برای خرید مانیتور LCD برای XBOX 360..با قیمتهای مناسب

سلام
واسه این کار یا باید تبدیل مخصوصشو بگیری، یه خروجی صدا مجزاست که توی پک elite هست و نمیدونم جدا هم پیدا میشه یا نه و یه راه دیگه هم که خیلیا استفاده میکنن اینه که از کابل AV واسه صدا استفاده کنی و باید کنارشو ببری تا بتونی هم زمان کابل HDMI رو وصل کنی که خیلی سادست و آموزشش هم تو سایت هست.
دوست عزیز میشه لینک اموزشی که میگیدو بدید ؟؟ >:d<
فقط تو رو خدا سریعتر خیلی عجله دارم :(;;)

دوست عزیز میشه لینک اموزشی که میگیدو بدید ؟؟ >:d<
فقط تو رو خدا سریعتر خیلی عجله دارم :(;;)
اون آموزش نسبتا قدیمیه و من نمیدونم چطور میتونم پیداش کنم، اگر دوستان کمک کنن خیلی خوب میشه.
ولی در کل خیلی سادست، سر کابل Component خیلی چاقه و باعث میشه همزمان با HDMI جا نره، کافیه یه مقداری از کنار قسمت پلاستیکی سر کابل رو ببری به اندازه ای که جا واسه HDMI باز بشه.

دوستان ميخواستم بدونم فاصله 2ms و 5ms در پاسخگويي تصوير خيلي زياد و غير قابل تحمل ِ؟ :-/
به شدت زیاده :d
lcd هایی که من دیدم و 2 بودن مثل همین 2261 و 2284 و غیره هم تو بازی هایی مثل fifa و pes میره رو نرو ادم با ghosting
دیگه 5 که جای خود دارد

میخوام 360 تمو وصل مانیتورم کنم یه مشکلی دارم نمیتونم به طور هم زمان از 2 کابل h..,v.استفاده کنم حتما باید یکی شو در بیارم راه حلی داره؟
ممنون میشم جواب بدین
مانیتور lg w2261 vp هست

آخرین ویرایش:
میخوام 360 تمو وصل مانیتورم کنم یه مشکلی دارم نمیتونم به طور هم زمان از 2 کابل h..,v.استفاده کنم حتما باید یکی شو در بیارم راه حلی داره؟
ممنون میشم جواب بدین
مانیتور lg w2261 vp هست
دو تا کابل چی؟ چیارو میخوای همزمان وصل کنی؟

یکیش HDMI اونشم کابل وصل vga
خوب شما که 2261 داری کابل HDMI واسه وصل کردن به مانیتور کافیه، یعنی با وصل کردن VGA میخوای همزمان دو تا خروجی تصویر داشته باشی؟
این مساله از نظر فیزیکی با سوال دوستمون wolverin یکیه ولی اینکه کنسول همزمان دو تا خروجی تصویر میده یا نه رو خبر ندارم:-/

سلام
من 300 تومان پول دارم.
میخواستم بدونم برای بازی با 360 و PS3 مانیتور بگیرم یا TV 22 اینچ؟
منظور شما از TV 22 اینچ SD هست یا HD؟ اگر HD منظورته که تو این سایز اصلا منطقی نیست و اگر هم SD منظورته که اصلا فکرشو نکن چون اصلا چیزی رو نمیبنی و جای دشمنارو باید توش حدس بزنی:)
در کل مانیتورهای خیلی خوبی تو این رنج قیمت واسه انتخاب هست.

كسي جايي سراغ داره xl2370 يا P2770 يا P2770HD داشته باشه ؟؟
اصلا امكانش هست اينا ديگه تو ايران رويت بشن ؟
عقب مونده تر از اين سام سرويس نديده بودم هر 6 ماه يكبار واسه تفريح چند تا مانيتور مياره اونم جون به سر ميشي تا پيدا كني

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or