محمد رضا mr
کاربر سایت
لطفا پاسخ بدید.سلام یه مانیتور خوب FULLHDکهHDMIهم داشته باشه میخوام بین 400تا420مشیه یه مدل خوب معرفی کنید؟(ترجیحا 120HZبه بالا بوده و حتما سامسونگ یا LG باشه)ممنون.
لطفا پاسخ بدید.سلام یه مانیتور خوب FULLHDکهHDMIهم داشته باشه میخوام بین 400تا420مشیه یه مدل خوب معرفی کنید؟(ترجیحا 120HZبه بالا بوده و حتما سامسونگ یا LG باشه)ممنون.
دوست عزیز میشه لینک اموزشی که میگیدو بدید ؟؟ >:d<سلام
واسه این کار یا باید تبدیل مخصوصشو بگیری، یه خروجی صدا مجزاست که توی پک elite هست و نمیدونم جدا هم پیدا میشه یا نه و یه راه دیگه هم که خیلیا استفاده میکنن اینه که از کابل AV واسه صدا استفاده کنی و باید کنارشو ببری تا بتونی هم زمان کابل HDMI رو وصل کنی که خیلی سادست و آموزشش هم تو سایت هست.
اون آموزش نسبتا قدیمیه و من نمیدونم چطور میتونم پیداش کنم، اگر دوستان کمک کنن خیلی خوب میشه.دوست عزیز میشه لینک اموزشی که میگیدو بدید ؟؟ >:d<
فقط تو رو خدا سریعتر خیلی عجله دارم
به شدت زیاده :dدوستان ميخواستم بدونم فاصله 2ms و 5ms در پاسخگويي تصوير خيلي زياد و غير قابل تحمل ِ؟
دو تا کابل چی؟ چیارو میخوای همزمان وصل کنی؟میخوام 360 تمو وصل مانیتورم کنم یه مشکلی دارم نمیتونم به طور هم زمان از 2 کابل h..,v.استفاده کنم حتما باید یکی شو در بیارم راه حلی داره؟
ممنون میشم جواب بدین
مانیتور lg w2261 vp هست
یکیش HDMI اونشم کابل وصل vgaدو تا کابل چی؟ چیارو میخوای همزمان وصل کنی؟
خوب شما که 2261 داری کابل HDMI واسه وصل کردن به مانیتور کافیه، یعنی با وصل کردن VGA میخوای همزمان دو تا خروجی تصویر داشته باشی؟یکیش HDMI اونشم کابل وصل vga
منظور شما از TV 22 اینچ SD هست یا HD؟ اگر HD منظورته که تو این سایز اصلا منطقی نیست و اگر هم SD منظورته که اصلا فکرشو نکن چون اصلا چیزی رو نمیبنی و جای دشمنارو باید توش حدس بزنیسلام
من 300 تومان پول دارم.
میخواستم بدونم برای بازی با 360 و PS3 مانیتور بگیرم یا TV 22 اینچ؟