راهنمایی برای خرید مانیتور LCD برای XBOX 360..با قیمتهای مناسب

4030 شاید بهتر باشه از کابل vga مخصوص xbox استفاده کنی.کیفیتش خیلی کمتر از HDMI نیست.یه تبدیل 2 به 1 هم برای کابلهای صداش بگیری که بخوره به اسپیکر.صدای V22 پلاست چطوره؟هم کیفیت هم حجمش.در ضمن سوکت صدای مانیتور ورودیه.نمی تونی اسپیکرو به مانیتور وصل کن جفتشون ورودین.ولی کابل های صدای VGA کنسول خروجین.
فکر می کنم بشه کابلهای HDMI و VGA رو جداگانه به کامپیوتر و کنسولت وصل کنی.نه؟

آخرین ویرایش:
4030 شاید بهتر باشه از کابل vga مخصوص xbox استفاده کنی.کیفیتش خیلی کمتر از HDMI نیست.یه تبدیل 2 به 1 هم برای کابلهای صداش بگیری که بخوره به اسپیکر.صدای V22 پلاست چطوره؟هم کیفیت هم حجمش.در ضمن سوکت صدای مانیتور ورودیه.نمی تونی اسپیکرو به مانیتور وصل کن جفتشون ورودین.ولی کابل های صدای VGA کنسول خروجین.
فکر می کنم بشه کابلهای HDMI و VGA رو جداگانه به کامپیوتر و کنسولت وصل کنی.نه؟

سلام با کابل vga هم مشکل دارم چون فیش صداش به اسپیکرم نمیخوره

صدای مانیتور خوبه ولی چون چند ساله با اسپیکر گوش میکنم زیاد رضایت بخش نیست

عزیز کابل VGA رو ببر الکتریکی فیشای صدا رو نشونش بده بگو تبدیل 2 به 1 می خوام.دو تا فیش می ره تو تبدیل یه خروجی می شه می خوره به ورودی اسپیکر.منم همین کار رو کردم.

سلام
دوستان من می‌خوام یه مونیتور بخرم هم برای 360 و هم برای ps3 لطفا راهنمای کنید تا بهترین رو بگیرم قیمتشم از 400 بالاتر نباشه

ممنون ;)

سلام
دوستان من می‌خوام یه مونیتور بخرم هم برای 360 و هم برای ps3 لطفا راهنمای کنید تا بهترین رو بگیرم قیمتشم از 400 بالاتر نباشه

ممنون ;)

تا زیر 400 نهایتا می تونی مانیتور 23 اینچ بگیری.مگر اینکه 40.50 تا اضافه کنی 27 اینچ LG بگیری.
LG-M2394A با کنتراست 1:20000 ورودی HDMI و TV حول و حوش 330.AOC V22T حدود 225 ورودی HDMI و TV کنتراست 1:60000.برای LED هم به صرفه ترین انتخاب AOC V22 پلاس ورودی HDMI کنتراست 1:1000000 که تا 255 می فروشن اما اگه بگردی زیر 240 هم می تونی پیدا کنی.LED LG W2286L کنتراست 1:2000000 ورودی HDMI حدودا 290.مانیتورهای AOC یک سال گارانتی مادیران دارن و اصل برند آمریکاییه.طرف ASUS هم نرو با اینکه زیبان و کیفیت ساخت خوبی دارن ولی قیمتشون اصلا به صرفه نیست.

مانیتور ال جی مدل E2250T برای ایکس باکس چطوره ؟ ( لطفا با دلیل :d )
من اگر جای شما بودم فقط به یک دلیل این مانیتور رو نمیخریدم
به دلیل اینکه سرعت پاسخ دهیش 5 میلی ثانیه هستش و کمی برای بازیهایی که سرعت رندر تصویر بالایی رو دارن مثل NFS مناسب نیست و ممکنه کم بیاره که اگه کم یاره تو حالت خواهد خورد
من روزی که میخواستم W2261V LG رو بخرم پول خریدن اون رو هم داشتم ولی....

:-o اصلا حواسم نبود انگار ورودی HDMI هم که نداره بابا بی خیال شو رفیق

دوستان نظرتون راجع به 2286L چیه؟
Full HD هست؟ نسبت به قیمتش کیفیت مناسبی داره؟
من از چند نفر پرسیدم ظاهرا چیزه خوبیه ولی مطمئن نیستم
پیشاپیش ممنون

دوستان نظرتون راجع به 2286L چیه؟
Full HD هست؟ نسبت به قیمتش کیفیت مناسبی داره؟
من از چند نفر پرسیدم ظاهرا چیزه خوبیه ولی مطمئن نیستم
پیشاپیش ممنون

Full HD 1080P.سرعت پاسخدهی پیکسلها 2 میلی ثانیه.ظاهر اغوا کننده.ولی به نظرم مانیتورهای LG و Samsung مخصوصا Samsung قیمتاشون یه مقدار بالاس.چند قیمت داری؟

آخرین ویرایش:
Full HD 1080P.سرعت پاسخدهی پیکسلها 2 میلی ثانیه.ظاهر اغوا کننده.ولی به نظرم مانیتورهای LG و Samsung مخصوصا Samsung قیمتاشون یه مقدار بالاس.چند قیمت داری؟
والا 2-3 روز پیش که قیمت کردم 330 تومن بود ولی ظاهرا قیمتا عید دیده بودن و هرکدوم 20-30 تومن گرون تر بودن
یکم پرس و جو کردم ظاهرا تا 290-300 هم پیدا میشه
بعد درمورد گرونی تا اونجا که خبر دارم الان ارزون ترین مانیتور های بازار با کیفیت خوب همین LG و Samsung هستش

تا زیر 400 نهایتا می تونی مانیتور 23 اینچ بگیری.مگر اینکه 40.50 تا اضافه کنی 27 اینچ LG بگیری.
LG-M2394A با کنتراست 1:20000 ورودی HDMI و TV حول و حوش 330.AOC V22T حدود 225 ورودی HDMI و TV کنتراست 1:60000.برای LED هم به صرفه ترین انتخاب AOC V22 پلاس ورودی HDMI کنتراست 1:1000000 که تا 255 می فروشن اما اگه بگردی زیر 240 هم می تونی پیدا کنی.LED LG W2286L کنتراست 1:2000000 ورودی HDMI حدودا 290.مانیتورهای AOC یک سال گارانتی مادیران دارن و اصل برند آمریکاییه.طرف ASUS هم نرو با اینکه زیبان و کیفیت ساخت خوبی دارن ولی قیمتشون اصلا به صرفه نیست.

ممنون از جواب
اگه با 450 می‌شه چیز بهتری خرید باز معرفی‌ کنید من بهترین‌و تو این رنج قیمت می‌خوام من الان p23500 samsung رو دارم و ازش زیاد راضی‌ نیستم برای همین می‌خوام یکی‌ بهترش رو بگیرم
اون مدل 27 اینچ رو هم بگید فقط می‌خوام بهترین باشه اگه تا 500 هم رفت اشکالی‌ نداره فقط مثل این یکی مانیتورم نشه که کیفیت تسفیرش بعد از مدتی‌ پایین بیاد و بد بشه
میگن تو مونیتور‌ها سامسونگ بهترینه راسته ؟
پس بهترین پیشنهاد به نظر خودتونو بگید
ممنون ;)

اقا مانیتور ال جی مدل 22" LED / W2286L برای ایک باکس خوبه ؟ ( فقط واید تصویرش 1680 x 1050 اینه بازم ارزش داره بگیرمش ؟ )

مانیتور خوبیه ولی من فول رو ترجیح میدم اونم 22. به نظر من زیاد به سرعت پاسخ گویی و کنتراست توجه نکن زیاد مهم نیستن برای بازی سرعت پاسخ گویی زیر 10 کافیه کنتراست هم اونچنان تفاوتی نداره.من خودم aoc v22t چند هفته پیش گرفتم.

ممنون از جواب
اگه با 450 می‌شه چیز بهتری خرید باز معرفی‌ کنید من بهترین‌و تو این رنج قیمت می‌خوام من الان p23500 samsung رو دارم و ازش زیاد راضی‌ نیستم برای همین می‌خوام یکی‌ بهترش رو بگیرم
اون مدل 27 اینچ رو هم بگید فقط می‌خوام بهترین باشه اگه تا 500 هم رفت اشکالی‌ نداره فقط مثل این یکی مانیتورم نشه که کیفیت تسفیرش بعد از مدتی‌ پایین بیاد و بد بشه
میگن تو مونیتور‌ها سامسونگ بهترینه راسته ؟
پس بهترین پیشنهاد به نظر خودتونو بگید
ممنون ;)

نه عزیزم.نمی شه گفت.سامسونگ پرفروشترینه ولی پرفروشترین به معنی بهترین نیست.حجم تبلیغاتش رو ببینید.2 تا از دوستان خودم از سامسونگ راضی نیستن.من مدتی فروشنده بودم،به نظر من مانیتورها با هم فرقی ندارن.خرابی قطعه الکترونیکی در مدت کوتاه شانسیه.به هر حال حجم تولید که بالا باشه مشکل هم وجود خواهد داشت.توی بازار رضا و پاساژ ایران(2 ماهه سر نزدم) یادمه مانیتورهای روشن رو برای نمایش گداشته بودن.خودت اول یه سر بزن (پیشنهاد:از بازار رضا خرید نکن).اگر من جات بودن LGM2794DP رو می گرفتم بخاطر سایز بزرگش.معمولا تشخیص کیفیت تصویر LCDها سخته چون در واقعیت چندان با هم فرقی ندارن.در ضمن TV و HDMI هم داره.اینم بگم اینکه هر چیزی که گرونتره حتما حکمتی داره همه جا جواب نمی ده.هر شرکتی سیاست بازاریابی خودشو داره.حجم تولید متفاوتی داره.برنامه متفاوتی داره.اینکه می بینی یه برندی مثل Asus قیمتاش اختلاف زیادی با سایر برندها داره دال بر این نیست که حتما بهتره.منظورم اینه که زیاد سعی نکن دنبال بهترین باشی چون معمولا سر کسانیکه دنبال بهترینن کلاه می ره،اکثرا فروشنده نیست کلاه بردارن،ما که همکار بودیم سعی می کردن کلک بزنن شما که یوزرین...به هر حال نظرمو گفتم و همونطور که گفتم برو از نزدیک ببین.انتخاب با خودته.اگه خدایی نکرده از خریدت ناراضی باشی دوست ندارم منو مسبب بدونی.
کامنت قبلیم رو هم اصلاح کنم:زیر 400 تومن AOC2436swa هم می تونی بگیری.23.6 اینچ Full HD ولی بدون HDMI.خودم دارم استفاده می کنم و راضیم.قیمتشم باید بین 210 تا 220 باشه،دقیق اطلاع ندارم.
نکته آخرم این که قیمتای دم عید غیر واقعین پس عجله نکن.

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or