راهنمایی برای خرید مانیتور LCD برای XBOX 360..با قیمتهای مناسب

والا 2-3 روز پیش که قیمت کردم 330 تومن بود ولی ظاهرا قیمتا عید دیده بودن و هرکدوم 20-30 تومن گرون تر بودن
یکم پرس و جو کردم ظاهرا تا 290-300 هم پیدا میشه
بعد درمورد گرونی تا اونجا که خبر دارم الان ارزون ترین مانیتور های بازار با کیفیت خوب همین LG و Samsung هستش

قیمت درستش حول و حوش 290 باید باشه.خیر ارزونترین مانیتور با کیفیت خوب AOC.یه سر به سایتش بزن تاریخچه کمپانی و موفقیتاش و مقامهایی که تا حالا تو بازارها از نظر فروش داشته توش نوشته.اجازه نده مغاره دارها برای فروش جنس خودشون به اشتبات بندازن.البته اکثرا AOC هم دارن ولی اونایی که ندارن نامهایی مثل آشغال روش می زارن.

لام من می خواستم سامسونگ مدل BX2285 plus رو بگیرم. اگه میشه راهنمایی کنین . بعد می خواستم بدونم خروجی اسپیکر داره یا نه.:)

بعد مدل PX2370 رو هم اگه بگین ممنون می شم.

آخرین ویرایش:
لام من می خواستم سامسونگ مدل BX2285 plus رو بگیرم. اگه میشه راهنمایی کنین . بعد می خواستم بدونم خروجی اسپیکر داره یا نه.:)

بعد مدل PX2370 رو هم اگه بگین ممنون می شم.

مدل PX2370خیلی خوبه ولی من هنوز تو ایران ندیدم واز قیمتش هم خبر ندارم

نه عزیزم.نمی شه گفت.سامسونگ پرفروشترینه ولی پرفروشترین به معنی بهترین نیست.حجم تبلیغاتش رو ببینید.2 تا از دوستان خودم از سامسونگ راضی نیستن.من مدتی فروشنده بودم،به نظر من مانیتورها با هم فرقی ندارن.خرابی قطعه الکترونیکی در مدت کوتاه شانسیه.به هر حال حجم تولید که بالا باشه مشکل هم وجود خواهد داشت.توی بازار رضا و پاساژ ایران(2 ماهه سر نزدم) یادمه مانیتورهای روشن رو برای نمایش گداشته بودن.خودت اول یه سر بزن (پیشنهاد:از بازار رضا خرید نکن).اگر من جات بودن LGM2794DP رو می گرفتم بخاطر سایز بزرگش.معمولا تشخیص کیفیت تصویر LCDها سخته چون در واقعیت چندان با هم فرقی ندارن.در ضمن TV و HDMI هم داره.اینم بگم اینکه هر چیزی که گرونتره حتما حکمتی داره همه جا جواب نمی ده.هر شرکتی سیاست بازاریابی خودشو داره.حجم تولید متفاوتی داره.برنامه متفاوتی داره.اینکه می بینی یه برندی مثل Asus قیمتاش اختلاف زیادی با سایر برندها داره دال بر این نیست که حتما بهتره.منظورم اینه که زیاد سعی نکن دنبال بهترین باشی چون معمولا سر کسانیکه دنبال بهترینن کلاه می ره،اکثرا فروشنده نیست کلاه بردارن،ما که همکار بودیم سعی می کردن کلک بزنن شما که یوزرین...به هر حال نظرمو گفتم و همونطور که گفتم برو از نزدیک ببین.انتخاب با خودته.اگه خدایی نکرده از خریدت ناراضی باشی دوست ندارم منو مسبب بدونی.
کامنت قبلیم رو هم اصلاح کنم:زیر 400 تومن AOC2436swa هم می تونی بگیری.23.6 اینچ Full HD ولی بدون HDMI.خودم دارم استفاده می کنم و راضیم.قیمتشم باید بین 210 تا 220 باشه،دقیق اطلاع ندارم.
نکته آخرم این که قیمتای دم عید غیر واقعین پس عجله نکن.

سلام
ممنون از جواب شرمنده دیر جواب میدم مسافرت بودم
پس شما LGM2794DP رو پیشنهاد می‌کنید .
تو این سایز به نظر شما این بهترینه ?
البته LGM2794DP واقعاً امکانات عالی‌ داره و تکمیله ولی‌ یکم کنتراستش پایینه مدل دیگه ای سراق نداری یکم کنتراستش بالاتر باشه ؟
اصلا کنتراستش دقیقا چی‌ هست ؟
پیشاپیش ممنون و ایدتونم مبارک
;)

سلام
ممنون از جواب شرمنده دیر جواب میدم مسافرت بودم
پس شما LGM2794DP رو پیشنهاد می‌کنید .
تو این سایز به نظر شما این بهترینه ?
البته LGM2794DP واقعاً امکانات عالی‌ داره و تکمیله ولی‌ یکم کنتراستش پایینه مدل دیگه ای سراق نداری یکم کنتراستش بالاتر باشه ؟
اصلا کنتراستش دقیقا چی‌ هست ؟
پیشاپیش ممنون و ایدتونم مبارک
;)
امیدوارم بهت خوش گذشته باشه.
منظور از کنتراست شفافیت تصویره.همینطور که گفتم کیفیت تصویر LCDها با هم تفاوت چندانی ندارن مگر اینکه در کنار هم با دقت مقایسه بشن.می تونی نیم نگاهی هم به Asus VK266H یا VW266H بندازی،جفتشون 26 اینچن.فکر می کنم زیر 450 تومن هم باشن.کنتراستشون هم با این مدل ال جی یکیه!از نزدیک کیفیت تصورشون رو ببین.کنتراست بالاتر یا پایینتر تنها ملاک کیفیت تصویر نیست.بطور مثال کیفیت تصویر ال سی دی ال جی با کنتراست 1:1000000 از پلاسمای ال جی با کنتراست 1:2000000 بالاتره.

• Like
Reactions: jack988
LG 2261 vp خودش اسپیکر داره ؟
aocv22t چطور ؟
آیا دوتا مانیتور بالا ful hd هستن ؟
قیمتاشون چطور ؟
و در کل شما کدومو پیشنهاد می کنید ؟

آخرین ویرایش:
LG 2261 vp خودش اسپیکر داره ؟
aocv22t چطور ؟
آیا دوتا مانیتور بالا ful hd هستن ؟
قیمتاشون چطور ؟
و در کل شما کدومو پیشنهاد می کنید ؟

مدل LG کنتراست 1:50000 ورودی HDMI و سرعت پاسخدهی 2 میلی ثانیه داره و باید حدود 230 تومن باشه.AOC یه TV,MONITORاه کنتراست 1:60000 و ورودی HDMI و سرعت پاسخدهی 5 میلی ثانیه داره و حدود 225 پیدا می شه.هر دو FULL HDان.جفتشون مانیتورای خوبین انتخاب با خودته.

مدل LG کنتراست 1:50000 ورودی HDMI و سرعت پاسخدهی 2 میلی ثانیه داره و باید حدود 230 تومن باشه.AOC یه TV,MONITORاه کنتراست 1:60000 و ورودی HDMI و سرعت پاسخدهی 5 میلی ثانیه داره و حدود 225 پیدا می شه.هر دو FULL HDان.جفتشون مانیتورای خوبین انتخاب با خودته.
مرسی جفت این مانیتورا اسپیکرم دارن ؟!!

دوستان یه پیشنهاد به همتون دارم : کیفیتی که یه تلویزیون LCD به نمایش میزاره به هیچ عنوان قابل مقایسه با مانیتور نیست ... مانیتور در مقابل تلویزیون خیلی بی کیفیت و کدر هستش !
سعی کنید بیشتر به دنبال تلویزیون باشید تا مانیتور .
به هر حال منم این مانیتور رو به شماها پیشنهاد میکنم : ASUS VE228H . قیمتش از بقیه مانیتورها بیشتره اما کیفیت نسبتا بالاتری نسبت به بقیه مدل های تو بازار داره .
Full HD
HDMI
1.10000000 کنتراست
Backlight LED
RGB
DVI
Speaker
16*9

دوستان یه پیشنهاد به همتون دارم : کیفیتی که یه تلویزیون LCD به نمایش میزاره به هیچ عنوان قابل مقایسه با مانیتور نیست ... مانیتور در مقابل تلویزیون خیلی بی کیفیت و کدر هستش !
سعی کنید بیشتر به دنبال تلویزیون باشید تا مانیتور .
به هر حال منم این مانیتور رو به شماها پیشنهاد میکنم : ASUS VE228H . قیمتش از بقیه مانیتورها بیشتره اما کیفیت نسبتا بالاتری نسبت به بقیه مدل های تو بازار داره .
Full HD
HDMI
1.10000000 کنتراست
Backlight LED
RGB
DVI
Speaker
16*9

از نظر مارک باهات موافقم ولی از نظر مدل نه چون اگه توجه کنی زمان پاسخگویی این مدل 5ms هست.و اصلا به درد بازی نمی خوره .
ولی من خودم ASUS MS238H رو بهتون پیشنهاد میکنم.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or