Aoc v22 plusترو خدا ببخشید من اینقدر سوال میکنم
من می خوام دیگه همین aoc و بگیرم
فقط اسم و مدل دقیقشو بهم بگید که اشتباه نگیرم لطفا
اهل کجایی دوست عزیز؟
Aoc v22 plusترو خدا ببخشید من اینقدر سوال میکنم
من می خوام دیگه همین aoc و بگیرم
فقط اسم و مدل دقیقشو بهم بگید که اشتباه نگیرم لطفا
من به شخصه اگر جای شما باشم از بین این دو AOC V22T رو انتخاب می کنم.اگه خوب بگردی شاید بتونی با 220 هم گیرش بیاری.با 20 تومن بیشتر هم می تونی AOC V22 پلاس رو بگیری.LED HDMI 1:1000000 2ms speaker.حالا به نظرتون من کدومو بگیریم ؟
متوجه منطورتون نمی شم."اصلا بدرد بازی نمی خوره" یعنی چی؟من خودم AOC2436swa دارم برای گیم با Xbox و PC و دیدن فیلم،سرعت پاسخدهیش هم 5 میلیه.کوچکترین مشکلی هم باهاش نداشتم که هیچ خیلی هم راضیم.از نظر مارک باهات موافقم ولی از نظر مدل نه چون اگه توجه کنی زمان پاسخگویی این مدل 5ms هست.و اصلا به درد بازی نمی خوره .
تهران چطور دوست من ؟Aoc v22 plus
اهل کجایی دوست عزیز؟
من به شخصه اگر جای شما باشم از بین این دو AOC V22T رو انتخاب می کنم.اگه خوب بگردی شاید بتونی با 220 هم گیرش بیاری.با 20 تومن بیشتر هم می تونی AOC V22 پلاس رو بگیری.LED HDMI 1:1000000 2ms speaker.
متوجه منطورتون نمی شم."اصلا بدرد بازی نمی خوره" یعنی چی؟من خودم AOC2436swa دارم برای گیم با Xbox و PC و دیدن فیلم،سرعت پاسخدهیش هم 5 میلیه.کوچکترین مشکلی هم باهاش نداشتم که هیچ خیلی هم راضیم.
سلام.با سلام خدمت دوستان نظرتون راجب به Px 23720 سامسونگ چیه من مشخصاتش رو دیدم به نظرم عالیه فقط تو سایت پی 30 ورد خوندم رنگ مشکی رو بنفش نشون میده ایا کسی این مانیتور رو داره نظره خودتون رو بدید چون اگه خوب باشه می خوام بخرمش ممنون.قیمت های این 2 تا سایت چطوره؟ www.shop.pconline.ir-www.i-h.ir
عزیزه من تا وقتی مارک های معروفی چون LG,Samsung,MSI,Asus,... هست چرا باید بری سراغ AOC ?سلام خسته نباشید
بچه ها من رفتم این aoc v22t رو بخرم فروشنده می گفت که خیلی آشغال!! سر 2 ماه دچار مشکل می سه و می سوزه مانیتورای aoc !! می گفت اصلا aoc نگیر !! آمار خرابیش بالا !! البته خودشم aoc داشت نه که نداشته باشه و ازش بد بگه! ی جا دیگه هم رفتم تقریبا همین حرف بهم زد
اومدم اینجا به شما بگم نظر شما رو بدونم ؟
سلام
من میخوام LG M2794DP رو بخرم ولی وختی میرم و مشخصات این مونیتور رو تو سایتهای خارجی میبینم یکمی گیج میشم یجا نوشته زمان پاسخ گوی 5ms یه جا دیگه 2ms یجا هم دیدم اینطور نوشته 5ms /2ms !!
الان گیج شدم میتونید سایت معتبری معرفی کنید تا مشخصاتشو کامل و دقیق بگه
راستی یه جا دیگه دیدم 2 مدل مختلف ولی با یک ظاهر و اسم از این مونیتور هست که 150 دلار با هم اختلاف داشتن
http://www.all-monitors.com/monitors/manufacturers/pos/lg_flatron_m2794dp-pz