راهنمایی برای خرید مانیتور LCD برای XBOX 360..با قیمتهای مناسب

حالا به نظرتون من کدومو بگیریم ؟
من به شخصه اگر جای شما باشم از بین این دو AOC V22T رو انتخاب می کنم.اگه خوب بگردی شاید بتونی با 220 هم گیرش بیاری.با 20 تومن بیشتر هم می تونی AOC V22 پلاس رو بگیری.LED HDMI 1:1000000 2ms speaker.

آخرین ویرایش:
از نظر مارک باهات موافقم ولی از نظر مدل نه چون اگه توجه کنی زمان پاسخگویی این مدل 5ms هست.و اصلا به درد بازی نمی خوره .
متوجه منطورتون نمی شم."اصلا بدرد بازی نمی خوره" یعنی چی؟من خودم AOC2436swa دارم برای گیم با Xbox و PC و دیدن فیلم،سرعت پاسخدهیش هم 5 میلیه.کوچکترین مشکلی هم باهاش نداشتم که هیچ خیلی هم راضیم.

Aoc v22 plus
اهل کجایی دوست عزیز؟
تهران چطور دوست من ؟:x

من به شخصه اگر جای شما باشم از بین این دو AOC V22T رو انتخاب می کنم.اگه خوب بگردی شاید بتونی با 220 هم گیرش بیاری.با 20 تومن بیشتر هم می تونی AOC V22 پلاس رو بگیری.LED HDMI 1:1000000 2ms speaker.

aoc v22 plus هم full hd هست ؟

Last edited by a moderator:
با سلام:x خدمت دوستان نظرتون راجب به Px 23720 سامسونگ چیه من مشخصاتش رو دیدم به نظرم عالیه فقط تو سایت پی 30 ورد خوندم رنگ مشکی رو بنفش نشون میده ایا کسی این مانیتور رو داره نظره خودتون رو بدید چون اگه خوب باشه می خوام بخرمش ممنون.قیمت های این 2 تا سایت چطوره؟ www.shop.pconline.ir-www.i-h.ir

متوجه منطورتون نمی شم."اصلا بدرد بازی نمی خوره" یعنی چی؟من خودم AOC2436swa دارم برای گیم با Xbox و PC و دیدن فیلم،سرعت پاسخدهیش هم 5 میلیه.کوچکترین مشکلی هم باهاش نداشتم که هیچ خیلی هم راضیم.

اگه شما با یه LCD بازی کنی که 2MS باشه دقیق تفاوت رو حس می کنی .

با سلام:x خدمت دوستان نظرتون راجب به Px 23720 سامسونگ چیه من مشخصاتش رو دیدم به نظرم عالیه فقط تو سایت پی 30 ورد خوندم رنگ مشکی رو بنفش نشون میده ایا کسی این مانیتور رو داره نظره خودتون رو بدید چون اگه خوب باشه می خوام بخرمش ممنون.قیمت های این 2 تا سایت چطوره؟ www.shop.pconline.ir-www.i-h.ir
سلام.
به نظر من اصلا دنبال این مانیتور نباش این مانیتور همون PX2370 ئه که سام سرویس توش دست برده با یه اسمه جدید و ظاهری جدید داده بیرون شاید گول ظاهرشو بخوری ولی کلا بگم تولید داخله . به نظر من مشخصات این مانیتورو چک کن : ASUS MS238H & ASUS ML238H

سلام
من می‌خوام LG M2794DP رو بخرم ولی‌ وختی میرم و مشخصات این مونیتور رو تو سایت‌های خارجی‌ میبینم یکمی گیج میشم یجا نوشته زمان پاسخ گوی 5ms یه جا دیگه 2ms یجا هم دیدم اینطور نوشته 5ms /2ms !!
الان گیج شدم میتونید سایت معتبری معرفی‌ کنید تا مشخصاتشو کامل و دقیق بگه
راستی‌ یه جا دیگه دیدم 2 مدل مختلف ولی‌ با یک ظاهر و اسم از این مونیتور هست که 150 دلار با هم اختلاف داشتن

سلام خسته نباشید
بچه ها من رفتم این aoc v22t رو بخرم فروشنده می گفت که خیلی آشغال!! سر 2 ماه دچار مشکل می سه و می سوزه مانیتورای aoc !! می گفت اصلا aoc نگیر !! آمار خرابیش بالا !! البته خودشم aoc داشت نه که نداشته باشه و ازش بد بگه! ی جا دیگه هم رفتم تقریبا همین حرف بهم زد
اومدم اینجا به شما بگم نظر شما رو بدونم ؟

سلام خسته نباشید
بچه ها من رفتم این aoc v22t رو بخرم فروشنده می گفت که خیلی آشغال!! سر 2 ماه دچار مشکل می سه و می سوزه مانیتورای aoc !! می گفت اصلا aoc نگیر !! آمار خرابیش بالا !! البته خودشم aoc داشت نه که نداشته باشه و ازش بد بگه! ی جا دیگه هم رفتم تقریبا همین حرف بهم زد
اومدم اینجا به شما بگم نظر شما رو بدونم ؟
عزیزه من تا وقتی مارک های معروفی چون LG,Samsung,MSI,Asus,... هست چرا باید بری سراغ AOC ?

سلام
من می‌خوام LG M2794DP رو بخرم ولی‌ وختی میرم و مشخصات این مونیتور رو تو سایت‌های خارجی‌ میبینم یکمی گیج میشم یجا نوشته زمان پاسخ گوی 5ms یه جا دیگه 2ms یجا هم دیدم اینطور نوشته 5ms /2ms !!
الان گیج شدم میتونید سایت معتبری معرفی‌ کنید تا مشخصاتشو کامل و دقیق بگه
راستی‌ یه جا دیگه دیدم 2 مدل مختلف ولی‌ با یک ظاهر و اسم از این مونیتور هست که 150 دلار با هم اختلاف داشتن

مشخصات کامل :
Code:
http://www.all-monitors.com/monitors/manufacturers/pos/lg_flatron_m2794dp-pz

دوستان من تجربه خودم بگم از خرید مانیتور برای xbox
منم تو همین فروما گشتم دیدم عده ای گرفتن و تعریف میکنن منم رفتم سامسونگ 23500 گرفتم
فقط میتونم بگم افتضـــــاح!!! این مدل light bleeding زیادی داره، یعنی وقتی صفحه تماما مشکی میشه از کناره های مانیتور نور بیرون میزنه!
من که دیگه طرف سامسونگ نمیرم. دوستانی که دنبال کیفیت هستن برن سراغ ایسوس فقط.
aoc که دیگه پیش اینا حرفی واسه گفتن نداره
ضمنا اون زمانی که خریدم با خودم گفتم بیخیال hdmi نداره، فوقش یک کابل hdmi to dvi میگیرم. اما کلی دردسر درست کرد واسم همین. مجبور شدم واسه صدا یک کابل دیگه بگیرم باز یه تبدیل بگریم بزنم سرش! در نهایتم دادم یه کابلی واسم درست کردن با لحیم کاری!!
هزینه و دردسرش همونی شد که واسه نخریدن مانیتور hdmi دار خرج نکرده بودم
هرچی پول بیشتر بدین کیفیت بهتر میگیرین، هیچ ارزونی بی دلیل نیست;)

اگه تجربه ی منو می خواید که به نتیجه هم برسید برای کنسول فقط و فقط tv بگیرید من 4 تا lcd عوض کردم الان همین lg 27 دارم اگه درست تنظیمش کنید محاله نیاز به کیفیت بالاتری داشته باشید حتی وی هم تصویر نصبتا خوبی روش داره علاوه بر اینا کیفیت pc هم روش عالیه و مثل tv دون دون نمی شه البته اگه با hdmi بخواین وصلش کنین می شه

اگرم فاصلتون زیاد نیست بی خودی بزرگ نگیرید فقط ضرره

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or