jack988
کاربر سایت
مشخصات کامل :
Code:http://www.all-monitors.com/monitors/manufacturers/pos/lg_flatron_m2794dp-pz
الان به نظر شما این مدل خوب من بخرم ؟
برای ۳تا دستگاه میخوام 360 . ps3 .pc
مشخصات کامل :
Code:http://www.all-monitors.com/monitors/manufacturers/pos/lg_flatron_m2794dp-pz
سلام.
به نظر من اصلا دنبال این مانیتور نباش این مانیتور همون PX2370 ئه که سام سرویس توش دست برده با یه اسمه جدید و ظاهری جدید داده بیرون شاید گول ظاهرشو بخوری ولی کلا بگم تولید داخله . به نظر من مشخصات این مانیتورو چک کن : ASUS MS238H & ASUS ML238H
عزیز تو چندتا پست قبل گفتم که فروشنده می خواد جنس خودشو بفروشه گول نخورین.من الان 8 ماهه AOC دارم این حرفا چیه.AOC تو کل دنیا معتبره.سایتشو چک کن.به احتمال زیاد می خواست جنسی که رو دستش مونده بود بهت بده.مادیران اعتبار خودشو برای یک برند ضعیف به خطر نمیندازه.سلام خسته نباشید
بچه ها من رفتم این aoc v22t رو بخرم فروشنده می گفت که خیلی آشغال!! سر 2 ماه دچار مشکل می سه و می سوزه مانیتورای aoc !! می گفت اصلا aoc نگیر !! آمار خرابیش بالا !! البته خودشم aoc داشت نه که نداشته باشه و ازش بد بگه! ی جا دیگه هم رفتم تقریبا همین حرف بهم زد
اومدم اینجا به شما بگم نظر شما رو بدونم ؟
الان به نظر شما این مدل خوب من بخرم ؟
برای ۳تا دستگاه میخوام 360 . ps3 .pc
ببخشید میشه واضح تر بیان کنید از چه لحاظ از لحاظ خدمات پس از فروش هم که اکثرا از سام سرویس راضین ظاهرشم خداییش شیکه از مانیتور اسوس که معرفی کردید بهتره منتظره جوابتون هستم
من با پلاسما 2 میلی هم بازی کردم.تفاوت اونقدری نبوده که متوجه چیز خاصی بشم.اگه شما با یه LCD بازی کنی که 2MS باشه دقیق تفاوت رو حس می کنی .
شما اسمه این مانیتورو به ما بگو که خارجی ها این مانیتورو با چه نامی میشناسن ؟دوست عزیز این به خاطر اینه که این مدل فقط تو ایران وتوسط سام سرویس با این نام تولید میشه و توی کشورهای دیگه با این اسم عرضه نمیشه
شما اسمه این مانیتورو به ما بگو که خارجی ها این مانیتورو با چه نامی میشناسن ؟
خوب بودنش که خوبه با وجود اینکه 1 پورت HDMI و یه Dvi داره نمی تونین همرو یه جا بهش وصل کنین.ولی از همه نظر عالیه.
1 پورت HDMI نداره 2تا پورت HDMI داره با1 dvi و 1 VGA در کلّ میگم آخه 5ms خوبه یا تفاوتش زیاده چون الان این مانیتوری که دارم 2ms هست میترسم به 2ms عادت کرده باشم