راهنماي كامل بازي ها

• Thread starter Thread starter Ehsan
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
دوست عزیز متاسفانه بازی های rpg اغلب راهنمای جامع ندارن مشکلتونو بگین تا کمکتون کنم.

حرفتون کاملا درسته اما چون خیلی کم بازیهای آر پی جی بازی کردم و تازه این بازی رو شروع کردم ، منظورم این بود که اطلاعات کلی راجع به نژادها ، جادوها ، اسلحه ها و داروها که البته در تاپیکتون قرار دادید رو در تاپیک قرار بدید.

سلام.در مرحله ی 5 بازی DEVIL MAY CRY 3(پلی2) گیر افتادم..اونجا که چرخدنده ها به دیوارند و اون پایین یه چیزی هست میری روش پرتت میکنه بالا...نمیدونم چیکار کنم...کمکم کنید داره اعصابم خورد میشه؟؟؟؟

سلام من اساسینو دانلود کردم بعد تا مرحله ی hook میرم جلو
همون مرحله ای که دوستش یک چنگک بهش میده میگه ازش استفاده کن و باهاش آدما رو پرتاب کن
بعد نوشته TAB رو بزن تا آموزش بیاد
منم TAB رو میزنم کل آموزش رو هم تموم میکنم بعد میام بیرون مینویسه 0/3 اصلا نمیشه 1/3 کنیش
الان میگین چیکار کنم

سلام وقت بخیر.بچه ها من اونجا که با سوفیا میریم و اون 5 تا وسیله دایره ای شکل رو گرفتیم و باید بذاریم توی در گیر کردم.کسی میتونه من رو راهنمایی کنه؟

سلام به گیم بازایه حرفه اییییییییییییی.........داداشی ها من بازیه اسکایریم رو تموم کردم هر کی تو مرحله ای چیزیش مونده و نمی دونه چیکار کنه بیاد از من بپرسه.

stay with TXMAFIAb-)

من توی بازیه halo combat involved اونجایی که مرحلش تو شب هستش رو وقتی اون دو تا رباته گنده رو که از سفینه بیرون میان رو کشتم رفتم توی اون نور سفینه و وارد سفینه شدم ولی مشکل من اینجاست که وقتی وارد سفینه میشم اولا کشتن دشمنان که غیب هستند بسیار سخته و دوما فرضا که بکشمشون ( که چند بار تا به حال این کار رو کردم ) ، وقتی همشون رو میکشم باید چیکار کنم ؟ همه جا درش قفله و من هم هیچ کاری نمیتونم بکنم. خواهشا سریعا کمک کنید

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or