man to bazi STILL LIFE2 gir kardam.onja ke behet ye zaman kotah midan ta ye kari anjam bedi ke nemidounam chie va badesh vaghti zamanet tamoom mishe ghatele miad va toro ba tofang mikoshe.to rahnamaye engilisish faghat neveshte boud bayad az rahroye elektriki baraye ghafel gir kardan va koshtane ghatel estefade lonam vali man nemidounam kodoum rahroye elektriki ro mige
KHAHESH MIKONAM KOMAK KONID
من رفتم تمومش کردم ولی من چرا گیر نکردم یادم نمیاد میشه عکس بزارین ببینم دقیق کجاست .لطفا راهنمای کرایسیس2
---------- نوشته در 06:52 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 06:50 PM ارسال شده بود ----------
سلام خواهشا کمک کنید من توی کرایسیس2 مرحله ی Out of the Ashes
که میشه یکی مونده به آخر گیر کردم اونجا که سوار یه تانک میشی و با بقیه راه میوفتی و باید رباطا رو بزنی میرسی به یه جایی که یه رباط بزرگ هست و پایینش یه کامیون وقتی میرسم اونجا کامیونه میوفته روی من و میمیره هرکاری میکنم بازم میمیره هرچی تیر روی کامیونه خالی میکنم بازم میوفته روم چه کار کنم خواهشا کمک کنید
اصلا اون کامیون نباید بیفته روی تانک شمالطفا راهنمای کرایسیس2
---------- نوشته در 06:52 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 06:50 PM ارسال شده بود ----------
سلام خواهشا کمک کنید من توی کرایسیس2 مرحله ی Out of the Ashes
که میشه یکی مونده به آخر گیر کردم اونجا که سوار یه تانک میشی و با بقیه راه میوفتی و باید رباطا رو بزنی میرسی به یه جایی که یه رباط بزرگ هست و پایینش یه کامیون وقتی میرسم اونجا کامیونه میوفته روی من و میمیره هرکاری میکنم بازم میمیره هرچی تیر روی کامیونه خالی میکنم بازم میوفته روم چه کار کنم خواهشا کمک کنید
اگر چه دیر اماآقا همون مراحل اول لیمبو یه جایی هست که یه درخته و از توش چندتا چیگک زده بیرون باید چیکار کنم ؟؟؟ میرم جلوش با چنگک مفز سرمو نصف میکنه![]()
اونی رو میگی که از تو یخ در میاد ؟؟؟كسي نيست به ما كمك كنه؟
اونی رو میگی که از تو یخ در میاد ؟؟؟
اگه میتونی یه عکس بزار تا دقیق بهت بگم