drsephalex
کاربر سایت
فکر کنم باید سی هزار دلار پول جمع کنی بعدا رو نقشه میاد مارکر.بعد از 61% مافیا2 باید چکار کنیم؟
همون جایی که با کارگرا یکی میشیم باید دان رو بکشیم
برادر من در ان زمان شما می بایست توسط اسانسور به پارکینگ رفته و با چکش شیشه ای که در ان کلید قرار دارد را بشکنی و سپس به اسانسور بازگشته و (فکر کنم تا ان جایی که به خاطر دارم)قد خویش را بلند سازی و شاخه و برگ های اطراف اسانسور را بدی کنار سپس یک در کوچک میبینی که باید با کلید ان را باز کنیسلام دوستان من یه جای بازیMachinarium
گیرکردم ممنون می شم کمکم کنید
یه جای بازی بود که مثل اسانسور بود وسه طبقه داشت{ صفرومنفی یک ویک و }یه شکلی رو باید با روشن کردن چراغ ها درست کنی تا بتونی جابه جا شی ولی دو تا از چراغ ها لامپ نداره
یکیش روراحت میشه گیراورد ولی اون یکی نمی دونم کجاس
می تونیدکمکم کنید
خوب برو تو دیگه برادر منتو رو خدا یکی راهنمای بازیه deus ex رو بزاره...موندم توش بد جور...
اونجاش که تازه وارد شهر میشی بعد میری توی ساختمون پلیسا-وارد ساختمون که میشی یه دربان هست که بت اجازه نمیده وارد بشی.بعد کنارت یه یارو تو لابی نشسته که من یه بار باش صحبت کردم و الکی چرت و پرت جوابش دادم یدفه دیدم عصبانی شد و نشست سر جاش.دیگه هم نمیشه باش صحبت کرد....من چی کار کنم؟؟؟؟
یه دوست خوب بیاد کمک کنه..please
لود میکنم ولی دوباره از همونجا میاد که صحبت نمیکنهبرادر من در ان زمان شما می بایست توسط اسانسور به پارکینگ رفته و با چکش شیشه ای که در ان کلید قرار دارد را بشکنی و سپس به اسانسور بازگشته و (فکر کنم تا ان جایی که به خاطر دارم)قد خویش را بلند سازی و شاخه و برگ های اطراف اسانسور را بدی کنار سپس یک در کوچک میبینی که باید با کلید ان را باز کنی
پیدا شد برو صفا کنb-)
---------- نوشته در 02:47 AM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 02:39 AM ارسال شده بود ----------
خوب برو تو دیگه برادر من
اگه هم نمیشه لود کن و برگرد تا دوباره باهاش هرف بزنی
بکشش اگه نشد روی درجه ی ایزی برو و بکششدرخواست راهنمای بازی FEAR 3 سلام من هرجا سرچ کردم راهنمای FEAR 3 رو پیدا نکردم
من تو قسمت inteval 5 گیر کردم ...اونجا که یه روبات میاد همش منو میکشه ...هرکاری میکنم نمیمیره
لطفا دوستان کمک کنن![]()