راهنماي كامل بازي ها

• Thread starter Thread starter Ehsan
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
برادر من در ان زمان شما می بایست توسط اسانسور به پارکینگ رفته و با چکش شیشه ای که در ان کلید قرار دارد را بشکنی و سپس به اسانسور بازگشته و (فکر کنم تا ان جایی که به خاطر دارم)قد خویش را بلند سازی و شاخه و برگ های اطراف اسانسور را بدی کنار سپس یک در کوچک میبینی که باید با کلید ان را باز کنی پیدا شد برو صفا کنb-) -
--------- نوشته در 02:47 AM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 02:39 AM ارسال شده بود ----------

جیگرمن فعلا نمی تونم برم پارکینگ چون دستگاهی که طبقه هاروجابهجامی کنه کامل نیست وبرای کامل کردنش به یک چراغ یانمی دونم چی چی نیاز دارم تابتونم شکل مربوط به طبقه زیرزمین رو درست کنم اون چراغ هاروازکجاپیداکنم

سلام دوستان راهنمای فارسی yakuza 4 رو میخواستم اگر هم موجود نیست فقط بهم بگید که:
در چپتر 4 the Promise وقتی میریم بالا پشت بوم عکس میگیریم بعدش هیچ ماموریتی نمیده باید چیکار کنیم تا ماموریت بده؟
بابا کمکم کنید دیگه !

سلام
کسی نبودماروتوبازی Machinarium کمک کنه
چرا داد میزنی برادر. توی اون مرحله لازم نیست هر دو تا لامپ رو داشته باشی فعلاً یدونه‌ش کافیه. اگه هنوز همون یه دونه رو نگرفتی باید بری نزدیک گلدون یه کم خاک بریزی رو زمین. جاروبرقی که اومد بگیریش. لامپ رو اون قورت داده. بازم مشکلی بود در خدمت هستم.

آخرین ویرایش:
اقا من تااینجاش رورفتم ولی بعدش برای اینکه بری پایین ترین طبقه باید یه دونه دیگه از اونا پیداکنیم می خوام بدونم اون یکی کجاست می دونیدکجاست؟

سلام
من Deus Ex رو خریدم و باید بگم خیلی عالیه ولی بعضی وقتا واقعا نمیدونم باید باهاش چیکار کنم:">
کسی هست که بتونه منو راهنمایی کنه؟

من تو deus ex چهار تا تفنگ دارم تیرشون تموم شده توی یه مرحله هرتفنگی که هست میگه نمیتونی برداری خواستم اینو بپرسم که چجوری میشه تفنگ هارو انداخت زمین تفنگ جدید برداشت

من تو deus ex چهار تا تفنگ دارم تیرشون تموم شده توی یه مرحله هرتفنگی که هست میگه نمیتونی برداری خواستم اینو بپرسم که چجوری میشه تفنگ هارو انداخت زمین تفنگ جدید برداشت
خیلی راحت فقط کافیه بری داخل اینونتوری، اونجا توی قسمت وسایل روش یک کلیک میکنین و بعد روی Drop کلیک میکنینb-)

سلام
کلاً توی HC گرفتن پایان‌های مختلف مربوط میشه به کشتن یا نکشتن مادر و پدر آلکس و ویلر. اونم اینطوریه؛ پیشنهاد می‌کنم اول از همه Ufo رو بگیری که یه سلاح باحال میده و کار راحت‌تر میشه
[TABLE="class: grid"]
[TR]
[TD]نام پایان[/TD]
[TD]کشتن مادر[/TD]
[TD]بخشیدن پدر[/TD]
[TD]نجات ویلر[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Bogeymon[/TD]
[TD]خیر[/TD]
[TD]بله[/TD]
[TD]خیر[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Drowing[/TD]
[TD]بله[/TD]
[TD]خیر[/TD]
[TD]خیر[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Good[/TD]
[TD]بله[/TD]
[TD]بله[/TD]
[TD]بله[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Hospital[/TD]
[TD]خیر[/TD]
[TD]بله[/TD]
[TD]بله[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Ufo[/TD]
[TD]خیر[/TD]
[TD]خیر[/TD]
[TD]بله

[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

SALAM

man to bazi STILL LIFE2 gir kardam.onja ke behet ye zaman kotah midan ta ye kari anjam bedi ke nemidounam chie va badesh vaghti zamanet tamoom mishe ghatele miad va toro ba tofang mikoshe.to rahnamaye engilisish faghat neveshte boud bayad az rahroye elektriki baraye ghafel gir kardan va koshtane ghatel estefade lonam vali man nemidounam kodoum rahroye elektriki ro mige:((

KHAHESH MIKONAM KOMAK KONID

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or