آخرین ویرایش:
من و خیلی ها کنسول رو خیلی وفته به PC ترجیح دادیم !
دلایل هم داشتیم در این بین که یکی ـش نیود دغدغه سیستم عامل و همسان سازی گرافیک و ... بود !
هیمشه هم احترام PC باز ها واجبه چون به قولی حق آب گل دارن تو این صنعت ولی خُب بعضی اوقات یه عده میان یه سری مسائل رو باز میکنن که خیلی غیر منطقی ـه !
همین بابا
![]()
ادعا میکنه که کنسول ها مردن !
خب حتما کارت اینقدر بی ارزش بوده که ناشر به جای اینکه بیاد رو بازی تو سرمایه گذاری کنه رفته رو یه بازی دیگه سرمایه گذاری کرده !
اصلا برام مهم نیست رو چه کنسولی بازی کنم و فن هیچ گروه و دسته ای هم نیستم فقط به راحتی خودم فکر میکنم که چه بسا با PC راحت تر بودم PC رو انتخاب میکردم !
جناب وحید خان استیم ـی که گذاشته بودم دکوری بود و هیچ وقت فعال نبود و ورش داشتم که به دوستان PC باز تعرضی صورت نگیره !

اره.از اونجایی که همتون اوریج بازین، قیمت بازیای اورجینالتون رو به علاوه هزینه خرابی کنسولتون کنین تا ببینیم توی این نسل چقدر پول خرج میکنینLT+ چیزیه که ما سالی یه با 10.000 تومن انجامش میدیم و 12 ماه راحتیم.
99% بازیهارو میتونیم بازی کنیم.
نه مثل PC از 100 تا بازی فوقش 40 تاش برا PC بیاد اونم پرت شده.
و بعد واستیم هک شده بعد پچ بیاد ایوای سریال میخاد وای سیستمم نمیخوره برم ارتقاع بدم چرا باگ داره چرا لگ داره چرا نصب نمیشه وای ویندوز 7 میخاد و ....................................... .

ولی من یادم نمیاد آخرین بار کی PC-مو خاموش کردم
حله[/B]
Oooooooooooooooooooooooooops (2)
Are u Serious?
این جمله رو باید طلا گرفت !خب حتما کارت اینقدر بی ارزش بوده که ناشر به جای اینکه بیاد رو بازی تو سرمایه گذاری کنه رفته رو یه بازی دیگه سرمایه گذاری کرده !
ممنون. اولا اسم كه معنیش مشخصه، تو اين مدينه فاضله يه همچين موجودی هستيم...نام: Derp
واقعا این کامنت و اسمتون بهم میاد کاربر عزیز.
نتيجه اين بحث اينه كه آماده باشيم برای نابودی؟خودش را برای مراسم خاکسپاری کنسول ها آماده می کند.

با دسته 360 راحت ترم عزيزم. همين الان تست كردم عالی به نظر میومد. يه كاراكتر Human ساختم و استارت زدم.This is like a shit.
بر اساس آخرین تحقیقات بنده، بهترین DA: Origins مربوط به نسخه ی PCــش بود و بدترین نسخه هم مال 360 بود.
بر اساس آمار Bethesda بازی اسکایریم روی PC یه موفقیت عظیم بود و به طور متوسط هر کاربر PC (فقط تو استیم)، 75 ساعت اسکایریم بازی کرده.
بعضی وقتها فکر می کنم قرصهاتو وارونه خوردی.
چه ربطی به پول داره علاقه؟اره.از اونجایی که همتون اوریج بازین، قیمت بازیای اورجینالتون رو به علاوه هزینه خرابی کنسولتون کنین تا ببینیم توی این نسل چقدر پول خرج میکنین
پ.ن: سه چراغه شدن یادتون نره! برای جلوگیری از ااین مشکل، هر یه ساعت یه بار دستگاهتون رو خاموش کنین.ولی من یادم نمیاد آخرین بار کی PC-مو خاموش کردم
![]()
من از نظر كشش سخت افزاری گفتم نه از لحاظ ارزش بازیش. اگه به ارزش بازی باشه بحثش جداست و معلومه ده سال يا بيشتر ارزش بازی رو داره.شما اصلا حرف بدی در مورد دیابلو نزدی ولی وقتی دیابلو رو با سیستم مورد نیازش میسنجی ناخوداگاه بیاد اسمی که برای خودتون انتخاب کردین یعنی Derp میافتم.
Dust 514 الان free to play قراره باشه، از همه بهتر به دنيای EVE روی PC ربط داره (تو Dust 514 نيروی زمينی هستيم) يا مپ پك ها و dlc های رايگانی كه به عنوان dlc میاد رو هم بايد اضافه كرد...اين نشون می ده سونی و مايكروسافت هم به فكر اين چيزا افتادن...چگونه بازیهای free-to-play را در روش فعلیشون قرار بدهند.
البته موضوع اصلی تاپیک دعوای کنسول و PC نیست و داره بازی های جدیدی مثل بازی های iOS و آندروئید (که همه جا دم دست هستند و قیمت شون ارزون تره و مردم بیشتر خرید می کنندشون) رو عامل از بین رفتن کنسول معرفی می کنه، ولی مطمئن باشید حرفش منطقیه.
اگر روش های Cloud Gaming مثل Onlive فراگیر بشن دیگه با هر وسیله ای (حتی یک تلویزیون متصل به اینترنت) میشه بهترین گیم ها رو بازی کرد و هیچ معنی یی نداره که وسیله ای به اسم کنسول برای بازی کردن وجود داشته باشه که کسی پول بده و بخردش. ولی یکی از خوبی های PC اینه که هر تغییری که توی دنیای گیم به وجود بیاد اولین اتفاقی که می افته هماهنگ کردن و متناسب کردن اون پدیده جدید با PC هستش و از بین رفتن یه کامپیوتر خانگی (با توجه به 150 تا کاربرد دیگه یه کامپیوتر و حضور همیشگی اش توی خونه ها) هیچ معنی یی نداره، و این یکی از مزایای PC ـه که حضورش در دنیای گیم ابدیه...
این به نظر من پیش بینی خیلی درستیه و مطمئنم مقامات بالای سونی و مایکرو و نینتندو هم خودشون به یه همچین چیزی فکر می کنند.
بعد من يادم نمياد حرف بدی زده باشم در مورد ديابلو، ديگه هم حرفم از اين كه ندونم LT چيه كمتر نيست! تو خبر نوشته كنسول كشش نداره منم جواب دادم سيستمش اينه به عنوان بهترين بازی PC كه داره مياد.
ببین به موتور سوزی نیوفتی ها! الان کنسولات دیگه از 3 چراغ رد کردن و شدن چراغ راهنمایی!چه ربطی به پول داره علاقه؟
طرف كارگر هم باشه جمع می كنه می ده، مشكلی نيست. ضمنا من نه PS3 و نه 360 ـم رو از ترس خراب شدن خاموش نمی كنم. شده چندين هفته روزی 5-6 ساعت روشن بودن هيچی نشده، اين وسط فقط دسته خراب كردم.

کاملا از وجناتتون مشخصه!!!چقدر دفاع دوستان از PC خنده داره.
ادامه بدید آقا ادامه بدید![]()
ببین به موتور سوزی نیوفتی ها! الان کنسولات دیگه از 3 چراغ رد کردن و شدن چراغ راهنمایی!
اره ربط به علاقه داره! مگه نمیگی کنسول بهتره؟ خب مطمئنا بهش علاقه داری!
اره باز! طرف کارگر باشه جمع میکنه و میده یه PC خرکی میخره.جای نگرانی نیست که!
این 100 اُمین باریه که اینو مینویسم.ببینم ماشین حساب دم دستت هست؟ :
خود کنسول (700-750 تومن)+دسته هاش (؟)+آپدیت هاش+هارد درایوش+خرابی کنسول (که یه چیز کاملا طبیعیه!)+خرابی دسته ها (اینم طبیعیه!)+بازی های اوریجینال.اینا رو یه جمع بزن و حالشو ببر!!!
کاملا از وجناتتون مشخصه!!!![]()
خب همه که مثل من و تو نیستن! هستن؟خب اين به خيلی چيزا بستگی داره.
مثلا منی كه الان زن و بچه ندارم اين خرجا برام چيزی نيست. PC فعليمم زياد خوب نيست و الانم تو مضيقه بازی اريج برای PS3 ـمم ولی با اين حال انقدر برام مهمه كه تو اين وضع قيمت باز می خوام سيستم نو جمع كنم كه تا دو سال ديگه حداقل داشته باشمش. پس دشمنی با PC ندارم (اصلا چقدر بايد بچه باشم اينطور فكر كنم)
خود كنسول رو كه من خيلی وقت پيش خريدم (همين طور بقيه)+دسته هم خراب شه چه PS3 چه 360 دست دوم می خرم+آپديتاشم كه با خودمه+هارد درايو PS3 و 360 جفتشون روشون هست+خرابی كنسول رو هم راحت درست شدنی باشه تعمير می شه كرد، نشه فروش+بازی ارجينال هم فقط انحصاری ها يا بازی هایی مثل فيفا كه واقعا می ارزن رو آدم می گيره.

ببین به موتور سوزی نیوفتی ها! الان کنسولات دیگه از 3 چراغ رد کردن و شدن چراغ راهنمایی!
اره ربط به علاقه داره! مگه نمیگی کنسول بهتره؟ خب مطمئنا بهش علاقه داری!
اره باز! طرف کارگر باشه جمع میکنه و میده یه PC خرکی میخره.جای نگرانی نیست که!
این 100 اُمین باریه که اینو مینویسم.ببینم ماشین حساب دم دستت هست؟ :
خود کنسول (700-750 تومن)+دسته هاش (؟)+آپدیت هاش+هارد درایوش+خرابی کنسول (که یه چیز کاملا طبیعیه!)+خرابی دسته ها (اینم طبیعیه!)+بازی های اوریجینال.اینا رو یه جمع بزن و حالشو ببر!!!
کاملا از وجناتتون مشخصه!!!![]()
.من از نظر كشش سخت افزاری گفتم نه از لحاظ ارزش بازیش. اگه به ارزش بازی باشه بحثش جداست و معلومه ده سال يا بيشتر ارزش بازی رو داره.
از لحاظ سخت افزاری كه تو متن اين خبر اومده كنسول ها بعد 7 سال می ميرن ولی اگه اينطوره چرا هنوز روی PC بازی ها دارن روی DX9 ميان؟ من منظورم اين بود...

بابا راحت باش! بیرون از اسپویلر حرف بزن!
خب همه که مثل من و تو نیستن! هستن؟
خب ببین نمیشه اینجور گفت! خب منم میتونم بگم که م PC-مو 10 سال پیش خریدم چون اون موقع ارزون تر بود! ما داریم زمان حال رو در نظر میگیریم.
این در مورد PC هم صدق میکنه! میری دست دوم میخری!
چند نفر هستن که خودشون میتونن آپدیت کنن؟
این مورد استثنا باشه.هستن کسایی که به فضای بیشتری احتیاج دارن
دِ نَ دِ ! خب همینه دیگه! کنسول هم دردسرای خودشو داره! حالا جوری حرف میزنین که کنسول فلانه کنسول بهمانه! چیزی که نشه درستش کرد باید بندازیش بیرون----> 360 سه چراغه
پس دیدی؟ به لطف هک کردن کنسول ها آدم میتونه اوریج بازی نکنه! حالا فرض کن این اتفاق نیوفتاده بود! 4 تا بازی میخریدی و شب میباست گدا خونه باز میکردی! حالا قیمت هر بازی رو مثلا 80 تومن در نظر بگیریم،پس پیدا کنید پرتقال فروش را!!!![]()
من با توجه به اين بخش حرفش گفتم، همونطور كه توجه شما به سمت اون قسمت حرفش در مورد ناشرها كشيده شد توجه منم به اين سمت رفت:کشش سخت افزاری چه ربطی به بحث تمایل سازنده ها به free to play داره؟ طرف داره میگه سازنده ها اینطرف سود بیشتری رو میبینن و باعث میشه ناشر حذف بشه و در نتیجه کنسول اسیب ببینه. نمیگه چون pc سخت افزار قوی تر داره کنسول ها نابود میشن که شما در جوابش سیستم مورد نیاز دیابلو رو مثال میزنی.
این اصلا حرفی از قدرت سخت افزار نزده که بگیم کنسول داره بخاطر این قضیه نابود میشه. شما دیابلو رو مثال زدی چون فکر میکردی سخت افزار مورد نیاز برای دیابلو نقطه ضعفشه ولی به این دقت نکردی که گیر دادن به دیابلو چیزی از دیابلو کم نمیکنه ولی خود شخصی رو که گیر داده بشدت زیر سوال میبره.
بعدشم من می دونم رو اون مينيموم هيچ بازی ـی كيفيت واقعی رو نداره روی PC. خواستم بگم حتی بعد 7 سال هم كنسول ها نمردن و می شه ورژن كنسولی ديابلو3 هم بياد همونطور كه كلی بازی PC ديگه با گرافيك و رزولوشن پايين تر پورت می شن."میلیاردها دلار پول و سرمایه صرف می شود تا یک کنسول ساخته شود و بعد از اون شما مجبورید 5 تا 7 سال اونو حمایت کنید تا بتونید پولتونو برگردونید و من فکر میکنم که این روش دیگه شکست خورده باشه. به نظر من سازندگان کنسولها باید روی چیزهای بزرگتری شرط بندی کنند نه در حال حاضر که نوآوری داره از بین میره و باعث میشه که گیمرها خسته بشن و برن.""
در مورد ديابلو ربطی به نمره اش نداره منم اول همين اشتباه رو در موردش كردم و فهميدم شماره دوش مثل اينكه قبل از اينكه اكسپنشن پك هاش (كه خيلی مهمن) بيان نمره گرفته و نمرات پايين هم از سايت های درپيت گرفته (مثل MGS3: Snake Eater) در كل از لحاظ گيم پلی واقعا ارزش 10 سال رو داره، همون ديابلو2 رو هم بی راه نيست هنوز بازی می كنن.پ.ن:دوستانی که این دیابلو کردید خدای گیم که هرکی ازش ایراد بگیره رو دیوانه خطاب میکنید:یادتون باشه اینجا آنچارتد2-3 و god3 و هیلو 3و هیلو ریچ وmw2 و حتی mgs4 مورد انتقاد و حتی مسخره شدن قرار گرفتن بازی هایی که همه نمره بالای 90 از 100 داشتن===>بی خیال این رفتار بی منطق تون بشید.