رئیس Red 5: روش کنسولی دیگه مُرده

raya2

کاربر سایت
markkernheader_19407.nphd.jpg
Mark Kern که قبلا طراح بازی World of Warcraft بود و الان به شرکت Red 5 پیوسته, خودش را برای مراسم خاکسپاری کنسول ها آماده می کند. او می گوید:"میلیاردها دلار پول و سرمایه صرف می شود تا یک کنسول ساخته شود و بعد از اون شما مجبورید 5 تا 7 سال اونو حمایت کنید تا بتونید پولتونو برگردونید و من فکر میکنم که این روش دیگه شکست خورده باشه. به نظر من سازندگان کنسولها باید روی چیزهای بزرگتری شرط بندی کنند نه در حال حاضر که نوآوری داره از بین میره و باعث میشه که گیمرها خسته بشن و برن.""تغییرات باید همراه با نوآوری شکل بگیره و من باور دارم که کنسول ها مُرده اند. من دو نشانه برای این موضوع دارم: یکی اینکه بازیها به سرعت به دو دسته ی بازی های AAA و همچنین سایر بازی, تقسیم می شوند و دوم اینکه ما شاهد اخراج کارکنان شرکتهای بازیسازی پس از شکست در فروش بازیهایشان هستیم که خیلی ناراحت کننده هست."البته Kern تصور نمیکند که ناشران بزرگ به این زودی ها به طرز تفکر او روی بیاورند:"اگه حتی مدیران این شرکتهای بزرگ این موضوع را فهمیده باشن, تغییر جهت سریع از آن روش قدیمی, برایشان خیلی سخت هست. در واقع آنها در ریسک سختی قرار دارند که توسط شرکتهایی مانند Apple و Google و Facebook مغلوب شوند. به بازیهای indie و به بازی League of Legends از شرکت Riot Games نگاه کنید. آنها حتی از World of Warcraft هم بیشتر گیمر دارند و این احمقانه ست در حالی که هیچ ناشری ندارن! واقعا کی به ناشر احتیاج داره؟ من که ندارم. در حال حاضر ناشران برای من اهمیت ناچیزی دارند."Kern همچنین علاقه ای برای آوردن بازی MMO و رایگانش یعنی Firefall به کنسولها, ندارد:"چرا من باید این کار را بکنم ؟ وقتی میبینم صاحبان کنسولها نمی دانند که چگونه بازیهای free-to-play را در روش فعلیشون قرار بدهند. حتی اون ها نمی دونند که چگونه از این گونه بازیهای برای به دست آوردن سرمایه, استفاده کنند. هیچ انگیزه ای برای من برای رفتن به سمت کنسول ها وجود نداره. در حال حاضر من بیشتر تمایل دارم که برم سمت Mac OS یا حتی iOS."بازی Firefall در حال حاضر در پایان انتشار بتای خود به سر می برد.سرچشمهRed 5 boss calls console model “broken”, “dead” | VG247

آخرین ویرایش:
آره
هک کردم پلی 3 رو بعد نفوذ کردم به سرور های EA و شب روز قاچاقی آنلاین بازی میکنم بدون اینکه متوجه بشن !:|
شما بچسب به پی سی ـت و استیم و سعی کن خودتو یه پی سی گیمر حرفه ای جلو ـه بدی !

چه جفنگی چه ربطی داره اصلا به حرف ؟:-* من لازم نیست جلوه بدم میشناسانم میدونن من کیم چه nooob چه pro شما فعلا در کف جوابی که گرفتی باش :))

در راستای فرمايشات گوهر بار اين استاد/استاده شاخ ترين بازی PC تو سال 2012 رو معرفی می كنم كه متاسفانه فقط روی نسل بعدی كنسول ها قابل اجراست:( :
Operating system : Windows XP/Vista/7
CPU : Intel Pentium D 2.8 GHz or AMD Athlon 64 X2 4400+
Memory : 1 GB (1.5 GB for Vista and 7)
Hard drive space : 12 GB of free space
Graphics hardware : NVIDIA GeForce 7800 GT 256 MB or ATi Radeon X1950 Pro 256 MB

نكته جالبتر: الان دارم رو 360 ـم DA: Origins نصب می كنم! اين يعنی PC ندارم؟ نه خير انقدر بازی های RPG مولتی PC پر از باگ هستن كه هيچ آدم عاقلی سراغشون نمی ره.

در راستای فرمايشات گوهر بار اين استاد/استاده شاخ ترين بازی PC تو سال 2012 رو معرفی می كنم كه متاسفانه فقط روی نسل بعدی كنسول ها قابل اجراست:( :
Graphics hardware : NVIDIA GeForce 7800 GT 256 MB or ATi Radeon X1950 Pro 256 MB

نكته جالبتر: الان دارم رو 360 ـم DA: Origins نصب می كنم! اين يعنی PC ندارم؟ نه خير انقدر بازی های RPG مولتی PC پر از باگ هستن كه هيچ آدم عاقلی سراغشون نمی ره.

جفنگ زیبایی بود مرسی از راهنمایی :x این الان مثلا سیستم مورد نیاز diablo 3 بود ؟ خودتو ضایع تر نکن عزیزم :x

douchebag@
از هر لحاظ حساب میکنم بیشتر از 16 نمیخوری !
خوش باش

معضرت میخوام از شما !
برش میدارم الان

میدونم استیم گزاشتی مثلا که حسابت کنیم مهم نیست ور ندارش :))
و جفنگی دیگر از شما گفتم که بچه ها میدونن من چند سالم هست شما زیاد حساب نکن سوال کن از بقیه زیاد فکر کنی موتور سوزی میفتی =)) ای خدا میشه همیشه پست بدی اینجا ما رو شاد کنی یعنی ؟:d

جفنگ زیبایی بود مرسی از راهنمایی :x

میدونم استیم گزاشتی مثلا که حسابت کنیم مهم نیست ور ندارش :))
و جفنگی دیگر از شما گفتم که بچه ها میدونن من چند سالم هست شما زیاد حساب نکن که سن منو بفهمی کمی سوال کنی میگیری =)) ای خدا میشه همیشه پست بدی اینجا ما رو شاد کنی یعنی ؟:d
از لحاظ عقلی یا شناسنامه ای !

آره
هک کردم پلی 3 رو بعد نفوذ کردم به سرور های EA و شب روز قاچاقی آنلاین بازی میکنم بدون اینکه متوجه بشن !:|
شما بچسب به پی سی ـت و استیم و سعی کن خودتو یه پی سی گیمر حرفه ای جلو ـه بدی !
والله تا اونجایی که من یادمه سرورهای EA رو هیچ هکری نتونسته هک بکنه. شما چطوری تونستی هکش کنی؟ :-/

فقط یه نکته بگم و خلاص: این بحث آپدیت LT+ چی هست که چپ و راست یقه گیمرهای 360 رو گرفته و از طرفی هک های PS3 هم که رسما لول هستن.
نکنه می خوای بگی دوست داری وکیوم باز کنی؟

ویرایش: اِ استیمت کو؟ :دی

والله تا اونجایی که من یادمه سرورهای EA رو هیچ هکری نتونسته هک بکنه. شما چطوری تونستی هکش کنی؟ :-/

فقط یه نکته بگم و خلاص: این بحث آپدیت LT+ چی هست که چپ و راست یقه گیمرهای 360 رو گرفته و از طرفی هک های PS3 هم که رسما لول هستن.
نکنه می خوای بگی دوست داری وکیوم باز کنی؟

یه مزاح بود در جواب اون دوست مون که ادعا کردن من هک کردم کنسول ـم رو !
من هر بازی بخرم دست دو ـه و مثل دوست مایه دارمون پول این چیزا رو نداریم

بابا خدایی چرا چرت میگین بعضیاتون ! pc سر جاش ولی خدایی کنسول خیلی خوبه ... مثلا شما یه ps3 داشته باشی راحت میتونی حمل کنی بری یه جا دیگه و راحت بازی کنی حتی انلاین ... و اینکه لذت بازی هایی مثل gow و heavy rain و ... خیلی لذت بخش تره ... همه چی هم گرافیک نیس بابا بیخیال .. گرافیک تکمیل کننده نهایی لذت بازیه ...

نام: Derp
واقعا این کامنت و اسمتون بهم میاد کاربر عزیز.

This is like a shit.

بر اساس آخرین تحقیقات بنده، بهترین DA: Origins مربوط به نسخه ی PCــش بود و بدترین نسخه هم مال 360 بود.

بر اساس آمار Bethesda بازی اسکایریم روی PC یه موفقیت عظیم بود و به طور متوسط هر کاربر PC (فقط تو استیم)، 75 ساعت اسکایریم بازی کرده.

بعضی وقتها فکر می کنم قرصهاتو وارونه خوردی. :دی

آخرین ویرایش:
LT+ چیزیه که ما سالی یه با 10.000 تومن انجامش میدیم و 12 ماه راحتیم.
99% بازیهارو میتونیم بازی کنیم.
نه مثل PC از 100 تا بازی فوقش 40 تاش برا PC بیاد اونم پرت شده.
و بعد واستیم هک شده بعد پچ بیاد ایوای سریال میخاد وای سیستمم نمیخوره برم ارتقاع بدم چرا باگ داره چرا لگ داره چرا نصب نمیشه وای ویندوز 7 میخاد و ....................................... .

Dragon Age: Origins for PC Reviews, Ratings, Credits, and More at Metacritic
Dragon Age: Origins for PlayStation 3 Reviews, Ratings, Credits, and More at Metacritic
Dragon Age: Origins for Xbox 360 Reviews, Ratings, Credits, and More at Metacritic
Defeat,Troll harder Next time

من و خیلی ها کنسول رو خیلی وفته به PC ترجیح دادیم !
دلایل هم داشتیم در این بین که یکی ـش نیود دغدغه سیستم عامل و همسان سازی گرافیک و ... بود !
هیمشه هم احترام PC باز ها واجبه چون به قولی حق آب گل دارن تو این صنعت ولی خُب بعضی اوقات یه عده میان یه سری مسائل رو باز میکنن که خیلی غیر منطقی ـه !
همین بابا

markkernheader_19407.nphd.jpg

ادعا میکنه که کنسول ها مردن !
خب حتما کارت اینقدر بی ارزش بوده که ناشر به جای اینکه بیاد رو بازی تو سرمایه گذاری کنه رفته رو یه بازی دیگه سرمایه گذاری کرده !
اصلا برام مهم نیست رو چه کنسولی بازی کنم و فن هیچ گروه و دسته ای هم نیستم فقط به راحتی خودم فکر میکنم که چه بسا با PC راحت تر بودم PC رو انتخاب میکردم !
جناب وحید خان استیم ـی که گذاشته بودم دکوری بود و هیچ وقت فعال نبود و ورش داشتم که به دوستان PC باز تعرضی صورت نگیره !

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or