آخرین ویرایش:
آره
هک کردم پلی 3 رو بعد نفوذ کردم به سرور های EA و شب روز قاچاقی آنلاین بازی میکنم بدون اینکه متوجه بشن !
شما بچسب به پی سی ـت و استیم و سعی کن خودتو یه پی سی گیمر حرفه ای جلو ـه بدی !

:در راستای فرمايشات گوهر بار اين استاد/استاده شاخ ترين بازی PC تو سال 2012 رو معرفی می كنم كه متاسفانه فقط روی نسل بعدی كنسول ها قابل اجراست:
Operating system : Windows XP/Vista/7
CPU : Intel Pentium D 2.8 GHz or AMD Athlon 64 X2 4400+
Memory : 1 GB (1.5 GB for Vista and 7)
Hard drive space : 12 GB of free space
Graphics hardware : NVIDIA GeForce 7800 GT 256 MB or ATi Radeon X1950 Pro 256 MB
نكته جالبتر: الان دارم رو 360 ـم DA: Origins نصب می كنم! اين يعنی PC ندارم؟ نه خير انقدر بازی های RPG مولتی PC پر از باگ هستن كه هيچ آدم عاقلی سراغشون نمی ره.
این الان مثلا سیستم مورد نیاز diablo 3 بود ؟ خودتو ضایع تر نکن عزیزم 
douchebag@
از هر لحاظ حساب میکنم بیشتر از 16 نمیخوری !
خوش باش
معضرت میخوام از شما !
برش میدارم الان

ای خدا میشه همیشه پست بدی اینجا ما رو شاد کنی یعنی ؟:dاز لحاظ عقلی یا شناسنامه ای !جفنگ زیبایی بود مرسی از راهنمایی
میدونم استیم گزاشتی مثلا که حسابت کنیم مهم نیست ور ندارش
و جفنگی دیگر از شما گفتم که بچه ها میدونن من چند سالم هست شما زیاد حساب نکن که سن منو بفهمی کمی سوال کنی میگیریای خدا میشه همیشه پست بدی اینجا ما رو شاد کنی یعنی ؟:d
والله تا اونجایی که من یادمه سرورهای EA رو هیچ هکری نتونسته هک بکنه. شما چطوری تونستی هکش کنی؟آره
هک کردم پلی 3 رو بعد نفوذ کردم به سرور های EA و شب روز قاچاقی آنلاین بازی میکنم بدون اینکه متوجه بشن !
شما بچسب به پی سی ـت و استیم و سعی کن خودتو یه پی سی گیمر حرفه ای جلو ـه بدی !

والله تا اونجایی که من یادمه سرورهای EA رو هیچ هکری نتونسته هک بکنه. شما چطوری تونستی هکش کنی؟
فقط یه نکته بگم و خلاص: این بحث آپدیت LT+ چی هست که چپ و راست یقه گیمرهای 360 رو گرفته و از طرفی هک های PS3 هم که رسما لول هستن.
نکنه می خوای بگی دوست داری وکیوم باز کنی؟
در راستای فرمايشات گوهر بار اين استاد/استاده شاخ ترين بازی PC تو سال 2012 رو معرفی می كنم كه متاسفانه فقط روی نسل بعدی كنسول ها قابل اجراست:
Graphics hardware : NVIDIA GeForce 7800 GT 256 MB or ATi Radeon X1950 Pro 256 MB
نكته جالبتر: الان دارم رو 360 ـم DA: Origins نصب می كنم! اين يعنی PC ندارم؟ نه خير انقدر بازی های RPG مولتی PC پر از باگ هستن كه هيچ آدم عاقلی سراغشون نمی ره.
This is like a shit.در راستای فرمايشات گوهر بار اين استاد/استاده شاخ ترين بازی PC تو سال 2012 رو معرفی می كنم كه متاسفانه فقط روی نسل بعدی كنسول ها قابل اجراست:
Dragon Age: Origins for PC Reviews, Ratings, Credits, and More at Metacriticنكته جالبتر: الان دارم رو 360 ـم DA: Origins نصب می كنم! اين يعنی PC ندارم؟ نه خير انقدر بازی های RPG مولتی PC پر از باگ هستن كه هيچ آدم عاقلی سراغشون نمی ره.