رئیس Red 5: روش کنسولی دیگه مُرده

raya2

کاربر سایت
markkernheader_19407.nphd.jpg
Mark Kern که قبلا طراح بازی World of Warcraft بود و الان به شرکت Red 5 پیوسته, خودش را برای مراسم خاکسپاری کنسول ها آماده می کند. او می گوید:"میلیاردها دلار پول و سرمایه صرف می شود تا یک کنسول ساخته شود و بعد از اون شما مجبورید 5 تا 7 سال اونو حمایت کنید تا بتونید پولتونو برگردونید و من فکر میکنم که این روش دیگه شکست خورده باشه. به نظر من سازندگان کنسولها باید روی چیزهای بزرگتری شرط بندی کنند نه در حال حاضر که نوآوری داره از بین میره و باعث میشه که گیمرها خسته بشن و برن.""تغییرات باید همراه با نوآوری شکل بگیره و من باور دارم که کنسول ها مُرده اند. من دو نشانه برای این موضوع دارم: یکی اینکه بازیها به سرعت به دو دسته ی بازی های AAA و همچنین سایر بازی, تقسیم می شوند و دوم اینکه ما شاهد اخراج کارکنان شرکتهای بازیسازی پس از شکست در فروش بازیهایشان هستیم که خیلی ناراحت کننده هست."البته Kern تصور نمیکند که ناشران بزرگ به این زودی ها به طرز تفکر او روی بیاورند:"اگه حتی مدیران این شرکتهای بزرگ این موضوع را فهمیده باشن, تغییر جهت سریع از آن روش قدیمی, برایشان خیلی سخت هست. در واقع آنها در ریسک سختی قرار دارند که توسط شرکتهایی مانند Apple و Google و Facebook مغلوب شوند. به بازیهای indie و به بازی League of Legends از شرکت Riot Games نگاه کنید. آنها حتی از World of Warcraft هم بیشتر گیمر دارند و این احمقانه ست در حالی که هیچ ناشری ندارن! واقعا کی به ناشر احتیاج داره؟ من که ندارم. در حال حاضر ناشران برای من اهمیت ناچیزی دارند."Kern همچنین علاقه ای برای آوردن بازی MMO و رایگانش یعنی Firefall به کنسولها, ندارد:"چرا من باید این کار را بکنم ؟ وقتی میبینم صاحبان کنسولها نمی دانند که چگونه بازیهای free-to-play را در روش فعلیشون قرار بدهند. حتی اون ها نمی دونند که چگونه از این گونه بازیهای برای به دست آوردن سرمایه, استفاده کنند. هیچ انگیزه ای برای من برای رفتن به سمت کنسول ها وجود نداره. در حال حاضر من بیشتر تمایل دارم که برم سمت Mac OS یا حتی iOS."بازی Firefall در حال حاضر در پایان انتشار بتای خود به سر می برد.سرچشمهRed 5 boss calls console model “broken”, “dead” | VG247

آخرین ویرایش:
تذکر داده بودم که فرقی برام نداره کی توهین میکنه. اولین نفر دسترسیش قطع شد. اگه با این لحن ادامه بدین نفرات بعدی هم بن میشن. لطفا رعایت کنید.

این آقا هرکی که هست رئیس ی شرکت عظیمه از من و شما بیشتر حالیش میشه . بعدم نگفته کنسول دیگه مرده که اگه اینو گفته بود شما از راه دور ایشونو ترور کرده بودید تا حالا کاش به جای تعصب روی کنسول روی جنبه های دیگه زندگیتون تعصب داشتید نه سر 4 تا بازی که شما چه کپی چه اوریجینال خریدید و پولش مستقیم یا غیر مستقیم میرسه به سازنده در هر حال چیزی تو جیب شما نمیره . شما فقط بازی میکنی .
امیدوارم کلا این کنسولا جمع بشه سیستم cloud بیاد همه گیر بشه دیگه پلتفرم مطرح نباشه همه بازیا رو همه بتونن امتحان کنن
امیدوارم سازنده های محترم کنسول برای سال های آینده اصلا به فکر امثال من و شمایی که تو ایران هستیم نیفتن . بیان کنسولو منطبق با cloud بسازن نه دیسکی نه هکی نه چیزی . وصل کن به اینترنتی که نداری بازی کن حالشو ببر . نه داغ کنه نه بترکه . کنسول فقط وسیله ای باشه برای ارتباط شما با اون گیم از راه دور این بحث های بچه گانه هم تموم شه . قیمت کنسولشم اینقد کم بشه که همه بخرن

هرچند وقت 1بار ازین صحبتا میشه
دلیل نمیشه یارو صاحب استیمه! صاحب Ea عه یا هر شرکتی پس یعنی هر حرفی بزنه درسته!
دنیای گیم پیشرفتش و مدیون کنسول هاست چه شما warcraft بازی کنی چه نکنی!
Gow هم اونقدر عنوان بزرگی هست که با صحبت من و شما پایین نمیاد!

من خودم از 11 سالگی تا 3 سال پیش pc گیمر بودم پس دوستان pcgamer لطفا نیان حرف الکی و مسخره به من تحویل بدن.
از نظر من یدونه کنسول خیلی خیلی از یه high end pc بهتره!
دلیلشم خیلی ساده مشکل کرک هست.;)
دوستان pc gamer بدبختی های اون اسپلینترسل قدیمی که باید سیم dvd رو میکشیدی بیرون یادشون میاد.یا مشکلات کرک اساسین کرید2 رو یادشون میاد.اون مشکلات اعصاب خوردکن کرک استارکرافت2 چی؟؟یا کرک.....
اینقدر این مشکلات زیاده که به همین ها بسنده میکنم.

خب این چیزی که شما گفتی مشکل ِ PC Gaming نیست ، مشکل ِ PC Gamer های Pirate خوره. اون کسی که ناشر ِ یه بازی برای PC هست که بدنبال راحتی ِ من و شما برای بازی های کرک شده نیست . این حرفی که شما زدی میشه دلیل ِ خرید ِ کنسول به جای PC برای بازی کردن در شرایطی که من و شما داریم ، نه برتری کنسول . چون مسلما برتری و ضعف یک پلتفرم ربطی به مشکلاتشون در هک شدن و کرک شدن بازیهاشون نداره .

مشکلات اصلی PC Gaming ، دامنه ی متغیر ِ سخت افزارهایی هست که سازنده ها باید بازیشون رو برای اون سخت افزار ها بهینه کنند ، قابل حمل نبودن اون و البته مشکلات پایرت خوری هست ،همین مورد آخر هم باعث شده که ناشر های کمتری به فکر انتشار بازیشون برای PC باشن .

البته مشکل اول با تلاش ِ بیشتر ِ ناشر قابل ِ حل هست ، چون خیلی از سازنده ها بودن که بازیشون به خوبی برای تمام سیستم ها بهینه بوده و به بهترین نحور از سخت افزار استفاده کرده ، و البته یکی از علت های بهینه نبودن ِ بازیها و مشکلاتی از قبیل باگ های گرافیکی و افت فریم ها و ... اینه که بازیها بر مبنای سخت افزار کنسول نوشته شدن و مشکلات ِ ناشی از پورت کردنشون تاثیر زیادی توی کیفیت نهائیه بازی روی PC داره ، این مشکل به خودی خود مشکل ِ PC Gaming نیست ، بلکه مشکل کم کاری ناشران هست ، پس اگه روزی (فرضا) کنسولی وجود نداشته باشه ، این مشکلات PC Gaming هم وجود نخواهد داشت .

پس این مشکلات ِ کرک و روی کاناپه لم دادن و با دسته بازی کردن ، با تلویزیون 46 اینچ بازی کردن (همه ی اینا با PC هم شدنیه ، بلکه با قابلیت انعطلاف بیشتر) و ... رو به عنوان معایب PC Gaming مطرح نکنید . مشکل اصلی جای دیگست ، ترس ناشر از دزدیده شدن بازیش ، اگه این مشکل وجود نداشت بقدری همین ناشرها برای PC سر و دست میشکوندن که هیچ کس به خودش اجازه نمیداد بیاد اینجا و مشکلات کرک ِ بازیها رو نقطه ی ضعف ِ PC Gaming بدونه !

ولی متاسفانه هیچ موقع گفته های این آقا درست از آب در نمیاد ، سود کلانی که از فروش کنسول ها و خرابی اون ها ، لوازم جانبیشون ، در آمد ناشی از بخش آنلاین و ... بدست میاد باعث میشه که همیشه کنسول وجود داشته باشه ، وقتی هم کنسول وجود داشته باشه همیشه بازیهای انحصاری بیشتری براش منتشر میشه چون اگه نشه هیچ کس دلیلی برای خرید کنسول نداره.
امثال مایکروسافت و سونی هم اون بالا نشستن به ملت میخندن ، هر 6-7 سالی یک بار ، سخت افزار کنسول های خودشون رو ارتقاع میدن (هر چقدر که خودشون دوست داشته باشن ) و هر چی بذارن جلوی گیمر ، گیمر هم باید بگه "چشم".

متاسفانه فعلا وضعیت اینگونه هست و کسی که به بازی علاقه داشته باشه ، برای بازیهای انحصاری هم که شده مجبور ِ کنسول تهیه کنه.علت این که هم کنسول اینقدر عاشق سینه چاک توی بازیسنتر داره همین بازیهای انحصاری هست ، بدون این که فکر کنند چرا باید بازی انحصاری برای کنسول بیشتر باشه . این بحثها هم همیشه آخرای نسل بوده ،نسل جدید که اومد ، دوباره این دوستان ناشر مواضعشون تغییر جهت میده.

آخرین ویرایش:
بدترین بحثی بود که تا حالا دیدم، اونی که مشخصه پی سی به تاریخ پیوسته و الان دوران دورانه کنسوله، البته همون طور که همه انتظار دارن یواش یواش از محبوبیت کنسول کم میشه و به محبوبیت دستگاههای قابل حمل (اسمارت فونها و ...) اضافه میشه، این وسط بازیهای فری تو پلی هم خوب پیشرفت کردند که فکر نکنم آینده ای داشته باشن، در آخر هم بدون شک همه بازیهاشون رو روی سرورهای کلود انجام خواهند داد که این یکی واسه ما ایرانی ها خیلی بده.
چندتا نکته دیگه
الان کنسولها دارن از وسیله مختص بازی فاصله میگیرن، بهشون تی وی، ارتباط به دیگران(اسکایپ و کینکت) و ... اضافه میشه، این خودش نشون میده که کنسول مختص گیم چیزی نیست که مردم بخوان.
ویندوز 8 هم داره میاد که فکر کنم با ارزش بازیهای خوبی برای تبلت تولید شن

حرفاش را قبول ندارم درسته که این قسمتش که نو آوری به خاطر عمر طولانی کنسول ها از بین رفته ولی به نظرم این مربوط میشه به فکر بازی ساز نه کنسول چون بلاخره یک چیزی مثل پرندگان عصبی با اینکه نه گرافیک خارق العاده ای داره و نه داستانی اونقدر جالب از ای در میاد چون نواوری داره

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or