رئیس Red 5: روش کنسولی دیگه مُرده

raya2

کاربر سایت
markkernheader_19407.nphd.jpg
Mark Kern که قبلا طراح بازی World of Warcraft بود و الان به شرکت Red 5 پیوسته, خودش را برای مراسم خاکسپاری کنسول ها آماده می کند. او می گوید:"میلیاردها دلار پول و سرمایه صرف می شود تا یک کنسول ساخته شود و بعد از اون شما مجبورید 5 تا 7 سال اونو حمایت کنید تا بتونید پولتونو برگردونید و من فکر میکنم که این روش دیگه شکست خورده باشه. به نظر من سازندگان کنسولها باید روی چیزهای بزرگتری شرط بندی کنند نه در حال حاضر که نوآوری داره از بین میره و باعث میشه که گیمرها خسته بشن و برن.""تغییرات باید همراه با نوآوری شکل بگیره و من باور دارم که کنسول ها مُرده اند. من دو نشانه برای این موضوع دارم: یکی اینکه بازیها به سرعت به دو دسته ی بازی های AAA و همچنین سایر بازی, تقسیم می شوند و دوم اینکه ما شاهد اخراج کارکنان شرکتهای بازیسازی پس از شکست در فروش بازیهایشان هستیم که خیلی ناراحت کننده هست."البته Kern تصور نمیکند که ناشران بزرگ به این زودی ها به طرز تفکر او روی بیاورند:"اگه حتی مدیران این شرکتهای بزرگ این موضوع را فهمیده باشن, تغییر جهت سریع از آن روش قدیمی, برایشان خیلی سخت هست. در واقع آنها در ریسک سختی قرار دارند که توسط شرکتهایی مانند Apple و Google و Facebook مغلوب شوند. به بازیهای indie و به بازی League of Legends از شرکت Riot Games نگاه کنید. آنها حتی از World of Warcraft هم بیشتر گیمر دارند و این احمقانه ست در حالی که هیچ ناشری ندارن! واقعا کی به ناشر احتیاج داره؟ من که ندارم. در حال حاضر ناشران برای من اهمیت ناچیزی دارند."Kern همچنین علاقه ای برای آوردن بازی MMO و رایگانش یعنی Firefall به کنسولها, ندارد:"چرا من باید این کار را بکنم ؟ وقتی میبینم صاحبان کنسولها نمی دانند که چگونه بازیهای free-to-play را در روش فعلیشون قرار بدهند. حتی اون ها نمی دونند که چگونه از این گونه بازیهای برای به دست آوردن سرمایه, استفاده کنند. هیچ انگیزه ای برای من برای رفتن به سمت کنسول ها وجود نداره. در حال حاضر من بیشتر تمایل دارم که برم سمت Mac OS یا حتی iOS."بازی Firefall در حال حاضر در پایان انتشار بتای خود به سر می برد.سرچشمهRed 5 boss calls console model “broken”, “dead” | VG247

آخرین ویرایش:
این بحثی جداست من به شخصه الان 360 خریدم فقط به خاطر بازی FFXIII و بعد از اینکه تموم شد داره خاک میخوره و میخوام بفروشمش. این یعنی بازیهای کنسولی به مزاج من سازگار نیست نمیگم بده نه ولی بازیهایی که من میخوام و ازشون لذت میبرم در PC هستن و با بهترین حالت قابل اجرا هستن، پس نیازی نمیبینم خودم رو فدایی کنسول بدونم. این بحث کشیده شدن نام دیابلو هم دیگه خیلی کهنه و فسیل شده توقعی نیست کسانی که دو شماره قبل و اکسپنشنش رو بازی نکردن بیان از این بازی تعریف کنن چون یا در اون زمان سنشون نمیخورده به این بازی، یا اصلا PC نداشتن.
موفق باشید..

باز شروع شد.:|
این بابا حالا از روی باد معده یه حرفی زده دوستداران PC باز چرا دور ورشون داشته!!:-/بعدم از روی خوشحالی مفرط هی پست های همو لایک میکنین و این چرخه هی ادامه داره تا تاپیک قفل بشه.بچسبین به همون WOW عزیزتون دیگه.من نمیدونم هدفتون از متشنج کردن تاپیک چیه!!

لایک هم فشار میاره ؟ >:d< خوبه کسی از لایک حرفی نزد خوب شد گفتی :x ما جو رو متشنج کردیم ؟ تاپیکو از اول بخون :))

بی خیال بابا کجا میشه با pc تجربه ای مثل هوی رین داشت .من هم pc دارم هم کسولها رو بخاطر همین با تعصب حرف نمیزنم ولی pc بازها سنگر گرفتن پشت وارکرافت و دیابلو که چی؟ پس ژانرهایه دیگه چی
rdr بهترین تجربه یک دنیای باز بود که داشتم چرخ های جنگ خدای جنگ انچارتد هیلو هوی رین هونلی اسورد کیلزون و... و در اینده هم بازی مثل last of us اینها تجربه های بسیار زیبایی هستند.
حرفهای این اقا شاید در اینده درست از اب دربیاد ولی الان با تب نسل جدید هیچ جور در نمیاد.البته این ارزوی من هست کنسولها نباشن و همه گیم ها واسه pcبیاد و راحت بازی کنیم ولی به نظر من این ارزو محال هست حداقل تا چندین سال اینده

حرف از انحصاری شد و بازیای انحصاری فلان و بهمان! ببینم به نظرتون Socom 4 ارزش یه بازی انحصاری رو داشت؟ یا Ratchet And Clank؟
تا اونجایی که ما میدونیم،بازیای انحصاری PC بودن که همیشه یه قدم به جلو برداشتن----->Crysis-Witcher،که بعدا روی کنسول ها اومد.
دیابلو هم که دیگه جای خود دارد و موقع عرضه-ش یه سوراخ موش هم پیدا نمیشه.

آخرین ویرایش:
من با توجه به اين بخش حرفش گفتم، همونطور كه توجه شما به سمت اون قسمت حرفش در مورد ناشرها كشيده شد توجه منم به اين سمت رفت:

اتفاقا در اونجا هم حرفی از قدرت سخت افزار و مقایسه اینها نزده. بطور واضح داره در مورد هزینه های تحقیقات و توسعه و حمایت ( منظور فروختن به زیر قیمت تمام شده در سالهای اولیه) حرف میزنه و منظورش اینه که ممکنه با ضرر کردن ناشر ها این هزینه ها ( تحقیقات و توسعه پلتفرم و حمایت بعد از انتشار) برگشت پذیر نباشه. دیگه از این واضح تر نمیشه بگم.
حتی یک کلمه هم در مورد اینکه کنسول ضعیفتره و این یحث ها نگفته که طرفداران کنسول این همه زیر این لینک خودزنی میکنن.
شما نگاه كن اينهمه ميان به FF می گن بدرد نخور و... ولی از FF با نظر كسی كه نمی دونه شكار FFXII يعنی چی هيچی كم نمی شه، و اينو می دونم، اينو هم می دونم كه از ديابلو هيچی كم نمی شه پس هيچ وقت نميام بيخود بكوبمش، حتی اگه مثل FF يه بازی بی طرفدار بود. (تو ايران)

این بحث جانبیه و ربطی به موضوع نداره ولی یک توضیحی میدم. شما دیابلو رو بازی نکردی و شاید ندونی چیه ولی من تمامی فاینل فنتزی ها رو از شماره 1 تا 13 بغیر از دو شماره 11 و 12 بازی کردم و از نظر خودم کسی که 5 و 6 و 7 و 8 رو بازی کرده باشه به احتمال زیاد حالش از شماره های جدید بهم میخوره همونطور که من از این شماره ها متنفرم چون پیشینه این بازی برمیگرده به شاهکارهایی مثل 6 یا 7 یا 8. پس اونی که از شماره جدید بدش میاد hater نیست وگرنه از شماره های قبلی تعریف نمیکرد ولی اونی که در مورد دیابلو نظرات خنده دار میده ( شما رو نمیگم کلی میگم) و حتی به نمرات این بازی استناد میکنه ( در صورتی که اگه شماره 2 اون بازی الان و با استانداردهای فعلی اگه میومد معلوم نبود واقعا چه نمراتی بگیره) و اونی که در زمانش بازی نکرده ( باوجود اینکه هنوز هم بازی تازگی خودش رو داره و اخرین بار ماه قبل رو درجه سختی hell تمومش کردم) فقط خودش رو زیر سوال میبره ولی کسی که فاینل جدید رو زیر سوال میبره ( نه کل سری رو ) دلش از دست سیاستهای اسکوئر انیکس خونه بخاطر خراب کردن یکی از بهترین سری های کل تاریخ گیم.
باز شروع شد.:|
این بابا حالا از روی باد معده یه حرفی زده دوستداران PC باز چرا دور ورشون داشته!!:-/بعدم از روی خوشحالی مفرط هی پست های همو لایک میکنین و این چرخه هی ادامه داره تا تاپیک قفل بشه.بچسبین به همون WOW عزیزتون دیگه.من نمیدونم هدفتون از متشنج کردن تاپیک چیه!!

یخورده بیشتر مواظب حرف زدنتون باشید. ضمنا شما دست پیش میگیرید که پس نیفتید. این طرفدارهای کنسول بودن که تنش ایجاد کردن وگرنه لینک اصلا ربطی به مقایسه pc با کنسول نداره.

حرف از انحصاری شد و بازیای انحصاری فلان و بهمان! ببینم به نظرتون Socom 4 ارزش یه بازی انحصاری رو داشت؟ یا Ratchet And Clank؟
تا اونجایی که ما میدونیم،بازیای انحصاری PC بودن که همیشه یه قدم به جلو برداشتن----->Crysis-Witcher،که بعدا روی کنسول ها اومد.
دیابلو هم که دیگه جای خود دارد و موقع عرضه-ش یه سوراخ موش هم پیدا نمیشه.
یک RDR بس !
روزی N تا انحصاری PC(!) هم ریلیز میشه ! که بعضا حجمشون از 1 گیگ هم تجاوز نمیکنن !!
اگر بحث بازی آشغال ـه PC نسبت به کنسول 100 برابر بازی آشغال داره !
در حال حاضر به غیر از MMO , RTS چیزی انحصارا دست PC هست ؟!
مثلا یک سیمولیشن رانندگی ؟!
یا یک پلتفرمر انحصاری !
لول !
سازنده ها دیابلو 20 دفعه اظهار تمایل شدید کردن که دیابلو رو پورت کنن رو کنسول ها !
واقعا فکر میکنین برا کنسول نمیشه MMO ساخت ؟! پورت WoW یا چیزی شبیه به اون رو کنسول کار ساده ای نیست ؟!
و در نهایت همان RDR برای ما بس !

یک RDR بس !
روزی N تا انحصاری PC(!) هم ریلیز میشه ! که بعضا حجمشون از 1 گیگ هم تجاوز نمیکنن !!
یا یک پلتفرمر انحصاری !
لول !
سازنده ها دیابلو 20 دفعه اظهار تمایل شدید کردن که دیابلو رو پورت کنن رو کنسول ها !
واقعا فکر میکنین برا کنسول نمیشه MMO ساخت ؟! پورت WoW یا چیزی شبیه به اون رو کنسول کار ساده ای نیست ؟!
خواستگاه این بازیا PC هست.همون جور روی کنسول فقط TPS عرضه میشه;)
سازندگان Alan Wake هزار و شصت بار از کف و خون قاطی کردنشون به مناسبت فروش شگفت انگیز بازیشون روی PC گفتن و گفتن که PC میراث ماست! و شدیدا اظهار تمایل برای ریلیز AW AN روی PC کردن.به این نکته توجه داشته باشین که AW انحصاری بود
yahoo_3.gif

واقعا فکر میکنی نمیشه Open-World برای PC ساخت؟ پورت کردنش به مراتب آسون تر از گفتن " و در نهایت همان RDR برای ما بس !" هست! اره اصلا برن دیابلو و WOW رو پورت کنن تا ببینیم اصلا میتونین بازی کنین یا نه!

Defeat LOLLER Harder Next Time

And The Heavens Shall Tremble

من اگه جای تو بودم،همین الان دنبال جایی برای قایم شدن بودم!;;)

آخرین ویرایش:
یک RDR بس !
یا یک پلتفرمر انحصاری !
لول !

گفتم که بازی های pc رو نمیشناسید حرف نزنید حتما باید حالت مثل دیشب گرفته بشه ؟

یک RDR بس !
یا یک پلتفرمر انحصاری !
لول !
مقایسه انحصاری PC با کنسولها خیلی مضحک و بی معنی به نظر میرسه ،سخت افزار به خاطر nتا کاربردی که PC داره همیشه فروش میره ،اما کنسول اگه بازی انحصاری نداشته باشه یا همون بازیهای که واسه کنسول میاد واسه PC بیاد که هیشکی دیوانه نیست بره کنسول بخره ،کنسول باید بازیهای انحصاری بهتری نسبت به PC داشته باشه که بتونه فروش بالایی داشته باشه برای مثال هم مقایسه 3DS و Vita که یکی فقط به خاطر عرضه بازیهای بهتر فروش بیشتری داره پس اینکه تعداد انحصازی ها را مقایسه کنی یه بحث بیهوده است که نتیجه ای نداره ،

آخرین ویرایش:
میدونی دلیلی وجود نداره که بحث رو ادامه بدم !
چون منطقی وجود نداره !
مطمئنا اگر رو 360 آلن فروش خوبی داشت هیچ وقت رو PC پورت نمیشد همین طور برای L.A !
PC همیشه اولویت آخر بوده برا ناشر ها و ارزش کمتری داشته براشون !
واقیت ـه تلخ ـه !
شما برو بشین همون کنترل کارکتر WoW ـتو به دست بگیر و دست به دعا شو که بازی برا PC پورت شه !
@douchebag
اوقدر ارزش نداری که جوابتو بدم

آخرین ویرایش:
میدونی دلیلی وجود نداره که بحث رو ادامه بدم !
چون منطقی وجود نداره !
مطمئنا اگر رو 360 آلن فروش خوبی داشت هیچ وقت رو PC پورت نمیشد همین طور برای L.A !
PC همیشه اولویت آخر بوده برا ناشر ها و ارزش کمتری داشته براشون !
واقیت ـه تلخ ـه !
شما برو بشین همون کنترل کارکتر WoW ـتو به دست بگیر و دست به دعا شو که بازی برا PC پورت شه !
@douchebag
اوقدر ارزش نداری جه جوابتو بدم
اره منطق از جانب تو موج میزنه! حق با توئه! از دیشب نذاشتی یه قسمت آدمیزادی Death Note ببینم. همش بلند میشدم بیام جواب حرفای فوق بی منطق تو رو بدم.خودتم شک داری چی میگی!!!
اره میرم کنترل کاراکتر WOW-مو به دست میگیرم و فشارش برای شما کنسولیا میمونه که بازیاتون نمیتونن تا این حد محبوب باشن.;)
اره واقعا حقیقت تلخه! تو هم برو کینکتتو روشن کن و سعی کن اون پلنگتو نوازش کنی.;;)=))
پ.ن:
بله کاملا مشخصه که اون جعبه مجهول گند زده و PC اومده گندشو جمع کرده!!!=))

پس اگر کاری نداری من برم یه قسمت دیگه انیمه ببینم;)

از روی خوشحالی مفرط هی پست های همو لایک میکنین و این چرخه هی ادامه داره
جالبه واقعا
تو این صفحه رو من نگاه کردم تمام پست های دفاع از کنسول رو خود شما و چند نفر ثابت لایک کردید:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or