رئیس اپیک: UWP مایکروسافت نابود خواهد شد

Daemonis

Run Baby Run
کاربر سایت
leko_tim.jpg

آقای «Tim Sweeney» رئیس «Epic Games» حمله‌ای غیر منتظره به «Universal Windows Platform» یا همان «UWP» «مایکروسافت» انجام داد. در ادامه با بازی‌سنتر همراه شوید.

تیم سوینی رئیس استودیوی سازنده «Gears of War» طی بیانیه‌ای به «Guardian» موضع خود را در مقابل UWP مایکروسافت اعلام کرد.

ایشان صنعت بازی‌ را به مبارزه با این پلتفورم و اجازه ندادن به کنترل شدن توسط این اکوسیستم قفل شده دعوت کرد.

سوینی ادامه داد:
« آن‌ها کاربران را محدود به نصب یک نرم‌افزار کامل PC می‌کنند و رابطه‌ی مستقیم بازی‌سازان و ناشران با مشتریان را خراب می‌کنند. »

سوینی همچنین گفت که مخالف وجود یک فروشگاه مخصوص مایکروسافت در «ویندوز 10» نیست. ایشان فقط صنعت گیم را به قرار گرفتن در مقابل سیستم UWP فرا می‌خواند. سوینی بر این باور است که مایکروسافت این سیستم عامل را می‌سازد که به فروشگاه خود رونق دهد و نکته‌ی مثبتی بر آن باشد اما به طرز ناعادلانه‌ای مابقی فروشگاه‌های دیجیتالی رقیب را محروم می‌کند.

سوینی می‌گوید:
« مشکل اصلی آنجا است که این سیستم به ظاهر پر ذرق و برق مایکروسافت یعنی UWP قفل شده است. به طور معمول نرم‌افزار UWP از وبسایت‌های بازی‌سازان و ناشران قابل دانلود برای نصب و بروز رسانی و انجام تجارت روی آن خارج از فروشگاه مایکروسافت نیست. »

طبق گفته‌ی سوینی ساختن یک پلتفورم روباز و علنی چیزی شبیه به «Win32 API» که بصورت همگانی مورد استفاده قرار گرفت، تنها راه پیش رو است و برای انجام آن مایکروسافت باید اجازه‌ی دانلود و استفاده از نرم‌افزارهای UWP را از هر جا بر روی اینترنت به کاربران بدهد.

ادامه داد:
« مایکروسافت همچنین باید به Vlave, GOG و بقیه اجازه دهد که فروشگاه‌هایی بر پایه‌ی UWP داشته باشند بدون اینکه آن‌ها را مسدود و حتی محدود کند و شبیه شهرواندان درجه دو با آن‌ها برخورد کند و همچنین مشتریان با بازیسازان به طور مستقیم از نظر تبلیغات و تجارت در ازتباط باشند بدون اینکه مایکروسافت 30 درصد سهم از آن بگیرد. »
« از نظر من اگر مایکروسافت این سیستم PC UWP را به این شکل راه اندازی نکند این سیستم می‌تواند نابود شود و باید نابود شود و نابود خواهد شد. »

سوینی در آخر گفت:

« تا زمانی که مایکروسافت جواب‌های گریزان و مبهم به سوالات در مورد آینده‌ی UWP می‌دهد و این کارش را به مشکلات ناشی از روابط عمومی ربط می‌دهد، بازیسازان و بازیبازان به او اعتماد نخواهند کرد. »

++++
بروز رسانی خبر

آقای «Kevin Gallo» معاون رئیس بخش ویندوز در مایکروسافت طی بیانیه‌ای به گاردین گفت که UWP یک اکوسیستم روباز بوده و برای تمامی بازیسازان در دسترس است و از هر فروشگاهی نیز پشتیبانی می‌کند.

=====
منبع

آخرین ویرایش:
مایکروسافت:
حدودا 30 سال پیش: apple II تجربه کامپیوتر خانگی میده بیاین سیستم عامل خانگی بسازیم.
15 سال پیش: سونی با پلی استیشن بازار بسیار خوبی ساخته دنیای گیم هم داره میگیره دستش بیاین کنسول بسازیم xbox.
10 سال پیش: اپل با ایپاد دنیای موسیقی همراه را گرفته تمام ناشر ها هم باهاش قرارداد می بندند بیاین portable audio system بسازیم zune:d
5-10 سال اخیر: اپ استور اپل را ببین چرا ما همچین چیزی نداشته باشیم؟ استیم چه می کنه... چطور ما تا حالا فروشگاه خفن نساختیم؟ یونیورسال بسازیم که هم کار اپل را بکنیم هم تجارت والو را بگیریم.

----
بعدی به نظرتون؟ در اینده فکر و ایده کدام کمپانی مد نظر مایکروسافت؟ فکر کنید پیدا کنید تا اولین نفر در بازیسنتر باشید که می دانستید:d

xbox در مقابل playstation یک شکست کامل. 100 120 میلیون فروش در مقابل نزدیک به 300 میلیون فروش کنسول خانگی در 3 نسل. نسل پنج هم هیچ.
زون خیلی زود به خاطره ها پیوست و دنیای موزیک را میکروسافت به نظر من از دست داد. مقایسش با ایپاد بی احترامی به اپل و فن هاش:d استور موزیک اپل که هیچ.
این وسط یک محصول به اسم ویندوز همیشه حکم فرمانی کرده. که ظاهرا رقابت با استیم و دنبال کردن روش اپل این یک محصول هم داره مورد خطر قرار می ده. کاملا نظر شخصی. اگر کوت کردید لطفا اروم باشید:d

آخرین ویرایش:
مایکروسافت:
حدودا 30 سال پیش: apple II تجربه کامپیوتر خانگی میده بیاین سیستم عامل خانگی بسازیم.
15 سال پیش: سونی با پلی استیشن بازار بسیار خوبی ساخته دنیای گیم هم داره میگیره دستش بیاین کنسول بسازیم xbox.
10 سال پیش: اپل با ایپاد دنیای موسیقی همراه را گرفته تمام ناشر ها هم باهاش قرارداد می بندند بیاین portable audio system بسازیم zune:d
5-10 سال اخیر: اپ استور اپل را ببین چرا ما همچین چیزی نداشته باشیم؟ استیم چه می کنه... چطور ما تا حالا فروشگاه خفن نساختیم؟ یونیورسال بسازیم که هم کار اپل را بکنیم هم تجارت والو را بگیریم.

----
بعدی به نظرتون؟ در اینده فکر و ایده کدام کمپانی مد نظر مایکروسافت؟ فکر کنید پیدا کنید تا اولین نفر در بازیسنتر باشید که می دانستید:d

xbox در مقابل playstation یک شکست کامل. 100 120 میلیون فروش در مقابل نزدیک به 300 میلیون فروش کنسول خانگی در 3 نسل. نسل پنج هم هیچ.
زون خیلی زود به خاطره ها پیوست و دنیای موزیک را میکروسافت به نظر من از دست داد. مقایسش با ایپاد بی احترامی به اپل و فن هاش:d استور موزیک اپل که هیچ.
این وسط یک محصول به اسم ویندوز همیشه حکم فرمانی کرده. که ظاهرا رقابت با استیم و دنبال کردن روش اپل این یک محصول هم داره مورد خطر قرار می ده. کاملا نظر شخصی. اگر کوت کردید لطفا اروم باشید:d
همون که ماکرو تونست تو عرصه ساختن کنسول عرض اندام کنه خودش موفقیت هست پلی استیشن سونی یک برند شناخته شده و قدیمی هست تو کنسول ها و سابقه خیلی ببشتری داره ولی همون 360 چه کرد ؟ ماکرو خودش جا انداخت تو پلتفرم ها با اکس باکس واقعا چرا همیشه این نگاه فن و تعصبی بودن مثل جاده یک طرفه هست ..

مایکروسافت:

----

اﻭﻥ ﺧﻄ ﺁﺧﺮ ﺭﻭ ﺧﻮﺏ اﻭﻣﺪﻱ ﻫﺎ, اﻳﻦ ﻣﻮاﻗﻊ ﻃﺮﻑ ﻣﻲ ﺩﻭﻧﻪ ﺩاﺭﻩ ﺣﺮﻑ ﺭﻭ ﻫﻮا ﻣﻴﺰﻧﻪ اﻳﻦ ﺭﻭ ﻣﻴﮕﻪ ﻛﻪ ﻳﻪ ﻭﻗﺖ ﻛﺴﻲ ﺑﺎﻫﺎﺵ ﺣﺮﻓﻲ ﻧﺰﻧﻪ. ﺷﻤﺎ ﻛه ﭘﺴﺖ ﻣﻴﺪﻱ ﺩﻟﺖ ﻧﻤﻴﺨﻮاﺩ ﻛﺴﻲ ﺑﺎﻫﺎﺕ ﺑﺤﺚ ﻛﻨﻪ اﺻﻼ ﭼﺮا اﻳﻦ ﻛﺎﺭ ﺭﻭ ﻣﻴﻜﻨﻲ?!
ﺩﺭ ﺗﻮ ﻣﺨﻲ ﺑﻮﺩﻥ ﺣﺮﻓﺎﻱ ﺷﻤﺎ ﻫﻤﻴﻦ ﺑﺲ ﻛﻪ ﺧﻴﻠﻲ اﺯ ﺑﺰﺭﮔﺎﻥ ﺗﻜﻨﻮﻟﻮﮊﻱ ﺣﺎﻝ ﺣﺎﺿﺮ ﻣﻴﺸﻪ ﻫﻤﻴﻦ اﻓﺎﺿﺎﺕ ﺭﻭ ﺑﻬﺸﻮﻥ ﺑﺴﺖ و ﭘﻴﺸﺮﻓﺖ و ﻗﺪﺭﺗﺸﻮﻥ ﺭﻭ ﺯﻳﺮ ﺳﻮاﻝ ﺑﺮﺩ. ﻛﻼ ﭘﺴﺖ ﺷﻣﺎ ﺟﻨﺒﻪ ﺗﺮﻭﻝ ﺩاﺭﻩ ﺷﺪﻳﺪ ﺧﻮﺩﺗﻢ ﻣﻴﺪﻭﻧﻲ ﭼﺠﻮﺭ ﭘﺴﺘﻲ ﺩاﺩﻱ ﺗﺎ ﻳﻪ ﻣﺩﺕ ﻫﻲ ﺑﻪ ﭘﺴﺘﺖ ﺟﻮاﺏ ﺩاﺩﻩ ﺧﻮاﻫﺪ ﺷﺪ ﻣﺜﻞ ﺑﻨﺪﻩ. ﺑﺴﺎﻁ ﺧﻮﺷﻲ اﺕ ﺑﻪ ﺭاﻩ ﻫﺴﺖ ﻣﻲ ﺗﻮﻧﻲ ﺑﺸﻴﻨﻲ ﭘﻴﺶ ﺧﻮﺩﺕ ﺭﻳﺰ ﺭﻳﺰ ﺑﺨﻨﺪﻱ ﻛﻴﻒ ﻛﻨﻲ ﻛﻪ ﭼﻪ ﭘﺴﺘﻲ ﺩاﺩﻱ ﭼﺠﻮﺭ ﺟﻮ رﻭ ﻣﺘﺸﻨﺞ ﻛﺮﺩﻱ. ﺧﺪا ﻫﻤﻪ ﺗﺮﻭﻝ ﻫﺎ ﺭﻭ ﺑﻪ ﺭاﻩ ﺭاﺳﺖ ﻫﺪاﻳﺖ ﻛﻨﺪ.

مایکروسافت:

----

متاسفانه نگاه اشتباهی به این موضوع داری این موضوع به خودی خود بد نیست اینکه ماکروسافت درست انجامش نداد و بعضی موارد تبدیل به شکست شده بحث دیگه ای هستش همه شرکت ها به دنبال سود هستن الان داره گوگل خودرو هوشمند میسازه یا عینک واقعیت افزوده ساخت قبلا شرکت های بودن که روی عینک واقعیت افزوده کار کردن اما هر شرکتی میتونه بیاد بهترش ارائه بده حتی کپی خوب هم خودش یک اصل مهم که موجب ایجاد رقابت میشه دلیل نمیشه همه نوآوری داشته باشن بعضی وقت ها ارتقاع ایده از خود ایده مهمتر هستش .

دقت کن حتی اپل با احترامی که برای طرفدار هاش قائل هستم چه ایده واقعا بکری داشته این وسط یک نگاه دقیق بکن میبینی که خود اپل هم اقدام به ارتقاع چیزهای که قبلا بودن کرده اینکه موفق شده یک بحث اینکه ایده برای خودش بوده بحث دیگه همون جوری که ایده برای اپل نبوده ایده برای ماکروسافت هم نبوده اپل ایده ارتقاع داده و به کمال رسونده ماکروسافت خواسته نظر خودش راجب اون ایده استفاده کنه و ارتقاع بده و به سود برسه موفق نشده به همین راحتی دلیل نمیشه همه در زندگی موفق باشن .

یک مثال بزنم همون ماشین هوشمند گوگل الان چون گوگل ماشین هوشمند ساخت کس دیگه ای نباید بسازه اگه مشاین هوشمند گوگل موفق شد ؟ خوب مشخصا باید بسازن اینجوری موجب ارتقاع و پیشرفت این صنعت میشن فکر میکنی چرا خودرو سازی ایران پیشرفت نمیکنه اول به خاطر نبود رقابت نبود نظر جدیده کلا تا وقتی اینجوری فکر کنیم چون یکی موفق بود کس دیگه ای نباید اون کار انجام بده اشتباه هستش .

همین ماکروسافت word یا access یا VS یا .... به وجود اورده کلا نمیشه این موراد به هم ربط داد مدیریت ماکروسافت همیشه بد بوده به خاطر همین اون مواردی که نام بردی با شکست مواجه شدن و نوع نگاهی که به ایجاد و ارتقاع اون موارد داشته اشتباه بوده حالا الان یک عده میان یک چیزی میگن اما ماکروسافت خیلی مواقع از مدیریت خود شرکت و پروژه هاش شکست خورده تا اینکه اشتباه در ورود به بخشی داشته بوده باشه .

همین الان هم به نظر من ماکروسافت اشتباه داره میکنه در بخش گیمینگ حالا طرفدار هاش میان میگن تو چه میفهمی اما به نظر من مشکل ماکروسافت نه منابع نه اکوسیستم نه استیم خیلی ها استیم به عنوان برگ برنده میدونن من به نظرم یک موفقیت فقط از این هم میشه بهتر بود نه با این حرکات بلکه با راه اندازی یک سیستم کاملا جامع میشه استیم که هیچی بابا استیم هم از رقابت بیرون کرد نه با محدود کردنش نه با این حرکت ها اینکه کنسول ماژولار بسازن خوبه اما دیگه کنسول نیست PC محدود شده هستش ماکروسافت برگ برندش ویندوزش هستش که میتونه با یک سیستم کاملا یک پارچه جامع رقابت به نفع خودش تمام کنه که متاسفانه بازم به نظر من راه داره اشتباه میره و به نظر من همین موضوع هم چند سال بعد به شکست تبدیل میشه البته بازم بستگی به نوع اجراش داره اما این چیزی که من دارم میبینم محکوم به شکست .

آخرین ویرایش:
جالبه که یه عده از دوستانی که اینجا ایراد میگیرن چرا از مایکروسافت دفاع میشه؟ همین الان اگه یکی تشریف ببره تو تاپیک Uncharted 4 بگه نات یه پشم اضافی بغل ابروش درآورده همونجا با یه عملیات انتحاری تاپیک و صاحب تاپیک و جدو آباد طرفو منفجر میکنن.

Have been there ...

Bazicenter in a nutshell :

havzhwl0tt9gnnp8rsje.jpg

صرفا برای مزاح و تغییر فضا :D

مایکروسافت:
قبل از اینکه فکت صادر کنید یکم تحقیق بد نیست
اپل اولین سیستم عامل خانگی رو درست نکرد، اولین سیستم عامل رو درست کرد که GUI داشت
مایکروسافت از زمان Dreamcast اومد تو صنعت کنسول سازی و با سگا همکاری کرد، Playstation 1 سال 1995 ساخته شد و ساخت Dreamcast هم از سال 1995 شروع شد. بعد یجوری میگید موفقیت سونی انگار نینتندو زمانی که Xbox اومد هیچی نداشته و فقط سونی بوده که کنسول میساخته و اولین کمپانی بوده که شروع به کنسول سازی کرده8-|
با این منطق شما میشه نتیجه گرفت همه دنیا از هم اسکی رفتن
اگه Zune بخاطر iPod ساخته شد پس کل وجود iPad و تبلت ها هم به خاطر مایکروسافته Microsoft invented the tablet before Apple - Business Insider
Google Play هم حتما به خاطر Apple Store؟؟؟ هر پلتفرمی باید استور مخصوص خودش رو داشته باشه، شماها فکر کنم مونوپولی خیلی دوست دارید و اصلا نمیخواید حق انتخاب تو زندگیتون داشته باشید!
در آخر هم متعصفانه تو این فروم اطلاعات از UWP خیلی پایینه
سیستم Universal App مایکروسافت رو من یه توضیح بدم:
Windows Phone فروش خوبی نداره و بیشترین دلیل هم نبود App، تو چندین نظر سنجی هم همیشه "دلیل نخریدن WP به خاطر کمبود App" بیشترین رای ها رو داشته و درست هم هست. مایکروسافت برای اینکه بتونه این کمبود App رو جبران کنه Universal App و چندین برنامه دیگه رو معرفی کرد. یعنی اینکه اگه توسعه دهنده App، بازی یا هرچی رو طبق یک استانداردی درست کنه، App یا بازیش بر روی تمام دیوایس هایی که از Windows استفاده میکنن قابل استفاده است. خب این به چه درد Windows Phone میخوره؟ بیشتر کمپانی ها و توسعه دهنده های مستقل دلیل اینکه برای WP برنامه هاشون رو عرضه نمیکنن تعداد کم مصرف کنندگان رو بهونه کردن، حالا اینجا یه پلتفرمی هست مثل Windows 10 که بیشتر از 100 میلیون تو یکسال یوزر جمع کرده و هر روز هم داره زیاد تر میشه، خب این پلتفرم یک محل خوب برای درامد و خیلی از توسعه دهنده ها شروع به ساخت Universal App میکنن که بتونن تو استور مایکروسافت به فروش برسونن محصولاتشون رو، این وسط WP هم بهره میبره و اون Appهایی که برای Windows 10 ساخته شده بودن روی Windows Mobile 10 هم قابل استفاده ان. یعنی مایکروسافت از Windows 10 داره استفاده میکنه تا تعداد Appهاش رو برای WP زیاد کنه. و این قضیه میتونه برای هر محصولی که مایکروسافت در آینده عرضه کنه مفید باشه مثل Hololens که زمان عرضه اش به دلیل وجود Windows 10، WP و Xbox One کلی برنامه خواهد داشت. حالا این قضیه چه ربطی به Xbox One داره؟؟ خب مایکروسافت تو بخش گیمینگ هم همین کارو داره با DirectX 12 انجام میده. یعنی بازیهایی که برپایه DirectX 12 ساخته بشن با یکم کار بر روی هردو پلتفرم Windows 10 و Xbox One قابل بازین. تابستون Windows 10 و DirectX 12 برای PC منتشر شد، تو نوامبر Windows 10 برای Xbox One اومد، QB، Gears UE، Fable L و بازیهای دیگه که برای هر دو پلتفرم میان برپایه DirectX 12 ساخته شدن و به همین دلیل هم برای Win 10 عرضه میشن. یعنی دلیل عرضه این بازیا روی Win 10 نه سونی نه فروش کمترش، اینا از قبل برنامه ریزی شده بوده از الان هم شروع کردن به اینکار چون تو همین چند ماهه اخیر Win 10 و DirectX 12 برای PC و Xbox One منتشر شدن. اینم یه مدرک دیگه که دوستمون تو بخش Xbox گذاشته بود که نشون میده از اول QB قرار بوده برای PC هم عرضه بشه:
نوشته شده توسط BIGnote:
Quantum Break که با توجه به سابقه رمدی بلاخره روی PC عرضه میشد و من اونو از همون اول معرفی یجور انحصاری زمانی میدونستم. اینو از وقتی که تو یه ویدیو از پشت صحنه QB که موفع معرفی منتشر کردن به صورت یه کد مخفی توش قرار داده بودن که میتونید اینجا ببینید:

3iltzy71qoc1f3bgqomc.jpg

حتی تاریخ انتشار رو هم تو اون کد میشد دید: 121015
اینکه اسپنسر میگه این امر به نفع Xbox One درواقع احتمالا منظورش اینه که بازیسازایی که Windows رو هدف گرفتن برای ساخت بازیشون، خود به خود Xbox One هم جزو پلتفرم هایی میشه که بازی براش عرضه میشه و عنوان های مستقل زیادی هم هجوم میارن به Xbox One چون HTML5 هم داره گسترش پیدا میکنه و بازیهایی که بر این اساس ساخته میشن، روی Xbox One با انجین Edge اجرا خواهند شد و کلا مایکروسافت با یه برنامه ریزی خوب میتونه یک استور قوی رو بوجود بیاره که به نفع Xbox One و Win 10 خواهد بود.

آخرین ویرایش:
مایکروسافت:

----

62373493.jpg

Heska
قبل از اینکه رگ گردنتون بزنه بیرون و جواب دید پست را کامل بخونید بد نیست. نظر شخصی خیلی با فکت فاصله داره
:d
نه اتفاقا من منظورم این نبود که مایکرو یک کمپانی اسکی روئه. اصلا. یه زمانی تو winbeta
من یوزری بودم که از مایکروسافت دفاع میکردم. بحث من سیاست هاشه. که شما به دلیل طرفداری زیادت متوجه نشدی. مایکروسافت اگر به جای xbox zune حداقل این 2 تا تمرکزش رو ویندوزش حفظ می شد شما 10 سال پیش سرویسی مانند win10 تجربه می کردید. حرف من کار های بیهوده مایکروسافته. سیاست های فوق العاده یوزر دور کن. به شخصه تو مخم نمیره که وین 10 را فداکاری مایکروسافت برای pc gaming نشان بدید. چون واقعا اینظور نیست و مایکروسافت فقط به دلیل نیاز به دلیل تحت خطر گرفتن بازار هاش این کار را انجام داده. رو حرفمم هستم. بیشمار انحصاری نسل قبل چرا رو ویندوز نیومدند؟ پورتشون نیاز به uwp یا اکوسیستم داشته؟ نه عزیزم. اون طوماری که نوشتی تیکه هایی از واقعیت توش هست. ولی بازی با کلماته که سیاست مایکروسافت را طور دیگه نشان بده. در واقع مایکروسافت می خواد همه کاره باشه. امیدوارم جفتمون باشیم و ببینیم که شکست می خوره. شانس بیاره تو 20 سال اینده ویندوزش از بین نره.
aiat_gamer
من 1/10 شما جو این سایت را متشنج نکردم مطمئن باش.
sajjad++
چیزی که به طور واضح تو پست های شما مشاهده میشه حسادت بیش از حد به جایگاه مایکروسافت ـه. بدون هیچ دلیل و استدلالی دارید مایکروسافت رو می کوبید و امیدوارید که نابود بشه ولی چرا؟ فقط بخاطر اینکه رقیب شرکت مورد علاقه ـتون ـه...
باشه:d از نظر خودم پست هام جنبه انتقاد داره. کاری که شما و 99% فن های مایکروسافت تو این سایت از xbox event به این ور انجام ندادید. من فکر میکنم انتقاد من و امثال من از xbox one که شما خریدی بیشتر به نفع مایکروسافت.​

آخرین ویرایش:
Heska
قبل از اینکه رگ گردنتون بزنه بیرون و جواب دید پست را کامل بخونید بد نیست. نظر شخصی خیلی با فکت فاصله داره
نه اتفاقا من منظورم این نبود که مایکرو یک کمپانی اسکی روئه. اصلا. یه زمانی تو winbeta
من یوزری بودم که از مایکروسافت دفاع میکردم. بحث من سیاست هاشه. که شما به دلیل طرفداری زیادت متوجه نشدی. مایکروسافت اگر به جای xbox zune حداقل این 2 تا تمرکزش رو ویندوزش حفظ می شد شما 10 سال پیش سرویسی مانند win10 تجربه می کردید. حرف من کار های بیهوده مایکروسافته. سیاست های فوق العاده یوزر دور کن. به شخصه تو مخم نمیره که وین 10 را فداکاری مایکروسافت برای pc gaming نشان بدید. چون واقعا اینظور نیست و مایکروسافت فقط به دلیل نیاز به دلیل تحت خطر گرفتن بازار هاش این کار را انجام داده. رو حرفمم هستم. بیشمار انحصاری نسل قبل چرا رو ویندوز نیومدند؟ پورتشون نیاز به uwp یا اکوسیستم داشته؟ نه عزیزم. اون طوماری که نوشتی تیکه هایی از واقعیت توش هست. ولی بازی با کلماته که سیاست مایکروسافت را طور دیگه نشان بده. در واقع مایکروسافت می خواد همه کاره باشه. امیدوارم جفتمون باشیم و ببینیم که شکست می خوره. شانس بیاره تو 20 سال اینده ویندوزش از بین نره.
aiat_gamer
چیزی که به طور واضح تو پست های شما مشاهده میشه حسادت بیش از حد به جایگاه مایکروسافت ـه. بدون هیچ دلیل و استدلالی دارید مایکروسافت رو می کوبید و امیدوارید که نابود بشه ولی چرا؟ فقط بخاطر اینکه رقیب شرکت مورد علاقه ـتون ـه...

مایکروسافت بیاد کلی هزینه کنه, کلی امکانات برای دولوپرا درس کنه و ... که بعد استیم و بقیه سودشو ببرن؟ :d خب معلومه میاد یونیورسال اپا رو انحصاری استور خودش میکنه عاشق چشم و ابروی بقیه که نیست, همینجوریش هیچ شرکتی قدر مایکروسافت سرویس مجانی و امکانات خوب نمیده به بقیه شرکتا و دولوپرا :d
در مورد ترول مایکروسافت و تقلید و ... هم نیازی نیست من بگم که با اختلاف زیاد نوآور ترین کمپانی بین کمپانیای بزرگ مایکروسافته و تنها کمپانی ای بوده و هست که همیشه خودش راه خودشو تعیین کرده و خیلی وقتا خلاف جهت بازار حرکت کرده و به ضررشم شده ولی باز نیومده استراتژی Same shoot (!), different day که اپل و گوگل استفاده میکنن استفاده کنه :d

Have been there ...

Bazicenter in a nutshell :

havzhwl0tt9gnnp8rsje.jpg

صرفا برای مزاح و تغییر فضا :D
شما و دوستانی که چنین عقیده ای دارن فکر کنم تازه وارد باشین اینجا
نسل قبل تاپیک بازیهای انحصاری 360 هم همینطور بود حتی یادمه انحصاریهای pc...
هنوز هم برای بازی انحصاری AAA هر پلتفرمی چنین چیزی هست. بازی ای که واقعا شاهکار باشه کسی ترولش کنه طبعا دودش تو چشم خودش میره. بیایم بدون فرافکنی جواب داریم بدیم اینطوری بهتره تا اینکه متوسل به تاپیک هیلو و انچارتد شیم.
بعد خیلی واسم جالبه مایکروسافت هر خط مشی رو اتخاذ کنه در قبال کنسولش رو کل بازار کنسول تاثیر میذاره (شامل سونی) ویندوزشم که همه دارن استفاده میکنن اونوقت بعضی از دوستان جوری حرف میزنن انگار انچارتد یا انحصاریهای سونی هم همین وضعو دارن و میان خط مشی صنعت کنسول سازی رو عوض میکنن و یا سیاستهایی که مایکرو در مورد ویندوزش با کلی اپلیکشن کاربردی اتخاذ کرده رو تغییر میدن!:)
کسیم بخواد انچارتد4، هیلو یا نمیدونم استراتژیهای PC رو ترول کنه بهترین برخورد همینه که بریزن سرش = fact چون فقط و فقط خودش رو زیر سوال برده:) این حرفها و گیفها هم فقط نشون میده تو بحث جواب ندارین و کوچکترین منطقی پشتشون نیست.

آقا این طرف خودش نمیدونه مکانیرمه UWP چیه بعد شما دارین حول حرفای اون بحث میکنید؟

برید ببینید چجوری پشتش با جواب هایی که دادن ضایع اش کردن توی توییتر:))

veJVabE.png
بزرگوارانی که به انتهای دوره کاریشون نزدیک میشن بدجور شر و جفنگ رها میکنن :دی مثل کوتاراگی یا دن ماتریک یا همین دوست خوبمون سوئینی.

کاش بجای استفاده از قدرت تخیل برید visual studio دو خط کد بنویسید ، تا متوجه شید این به قولی گفتنی universal app همون جفنگ winrt ِـه که مایکروسافت داره به زور تحمیل میکنه و حقیقتا بدرد همون معماری های arms می خوره و از لحاظ power consumption و resource management از win32 معماری X64 میشه گفت بهتر عمل کرده ، که حقیقتا می تونستند همین win32 رو ارتقا بدن نه اینکه همه مجبور کنند از پلتفرم جدید استفاده کنند . بعد این یوزری که توی تویتر جواب داده مشخصه از رو هوا داره حرف میزنه ، الان دیگه هر کی که دو خط helloworld نوشته باشه توی winRT می دونه که برنامه های winRT بصورت مجزا قابل انتقال و نصب نیستند و نیاز اجباری به microsoft store داره .

پ ن : universal app همون پلتفرم winRT ـه rehash کردند .

Heska
aiat_gamer

شما انگار چند ساعت یه بار ریست میشی. برو یه بار دیگه پستت رو بخون ببین توش به جز اینکه MS از بقیه کپی کرده چیز دیگه ای گفتی یا نه ما رو خبر کن.

در واقع مایکروسافت می خواد همه کاره باشه.
یکی از بزرگترین شرکت هاس، چه اشکالی داره؟ مثل مثلا اپل نیست یه سری محصول داره نشسته اونا رو می دوشه و دولا پهنا می کنه تو پاچه ملت.

امیدوارم جفتمون باشیم و ببینیم که شکست می خوره.
تا روزی که شما نشستی پای Windows داری این داستان ها رو به هم می بافی شکست نمی خوره. اگر هم روزی کسی بتونه بیاد باهاش رقابت که بزنه کنار کسی مشکلی نخواد داشت مگه این که سهام دار شرکت باشه. من یکی که بسیار خوشحالم به جای اپل MS بازار PC رو دست داره البته.

شما هم برو تو لیست آدم های بیکاری که نمی دونم کین ولی کامل آمار پست های من رو دارن و با ولع دنبال میکنن.

Heska
aiat_gamer
sajjad++

باشه:d از نظر خودم پست هام جنبه انتقاد داره. کاری که شما و 99% فن های مایکروسافت تو این سایت از xbox event به این ور انجام ندادید. من فکر میکنم انتقاد من و امثال من از xbox one که شما خریدی بیشتر به نفع مایکروسافت.​

من کاری ندارم اصلا شما مدیرعامل قبلی مایکروسافت
قسمت اول حرفات طوری با اعتماد بنفس نوشته بودی که انگار فکته جوابشم گرفتی
الانم نپیچونید، پست قبلی من حرف غیر منطقی داشت؟ همه چیز رو با منطق و منبع نشون دادم بازم میگید بازی با کلمات
یه کلمه یاد گرفتید
بازی با کلمات8-|

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or