رئیس اپیک: UWP مایکروسافت نابود خواهد شد

Daemonis

Run Baby Run
کاربر سایت
leko_tim.jpg

آقای «Tim Sweeney» رئیس «Epic Games» حمله‌ای غیر منتظره به «Universal Windows Platform» یا همان «UWP» «مایکروسافت» انجام داد. در ادامه با بازی‌سنتر همراه شوید.

تیم سوینی رئیس استودیوی سازنده «Gears of War» طی بیانیه‌ای به «Guardian» موضع خود را در مقابل UWP مایکروسافت اعلام کرد.

ایشان صنعت بازی‌ را به مبارزه با این پلتفورم و اجازه ندادن به کنترل شدن توسط این اکوسیستم قفل شده دعوت کرد.

سوینی ادامه داد:
« آن‌ها کاربران را محدود به نصب یک نرم‌افزار کامل PC می‌کنند و رابطه‌ی مستقیم بازی‌سازان و ناشران با مشتریان را خراب می‌کنند. »

سوینی همچنین گفت که مخالف وجود یک فروشگاه مخصوص مایکروسافت در «ویندوز 10» نیست. ایشان فقط صنعت گیم را به قرار گرفتن در مقابل سیستم UWP فرا می‌خواند. سوینی بر این باور است که مایکروسافت این سیستم عامل را می‌سازد که به فروشگاه خود رونق دهد و نکته‌ی مثبتی بر آن باشد اما به طرز ناعادلانه‌ای مابقی فروشگاه‌های دیجیتالی رقیب را محروم می‌کند.

سوینی می‌گوید:
« مشکل اصلی آنجا است که این سیستم به ظاهر پر ذرق و برق مایکروسافت یعنی UWP قفل شده است. به طور معمول نرم‌افزار UWP از وبسایت‌های بازی‌سازان و ناشران قابل دانلود برای نصب و بروز رسانی و انجام تجارت روی آن خارج از فروشگاه مایکروسافت نیست. »

طبق گفته‌ی سوینی ساختن یک پلتفورم روباز و علنی چیزی شبیه به «Win32 API» که بصورت همگانی مورد استفاده قرار گرفت، تنها راه پیش رو است و برای انجام آن مایکروسافت باید اجازه‌ی دانلود و استفاده از نرم‌افزارهای UWP را از هر جا بر روی اینترنت به کاربران بدهد.

ادامه داد:
« مایکروسافت همچنین باید به Vlave, GOG و بقیه اجازه دهد که فروشگاه‌هایی بر پایه‌ی UWP داشته باشند بدون اینکه آن‌ها را مسدود و حتی محدود کند و شبیه شهرواندان درجه دو با آن‌ها برخورد کند و همچنین مشتریان با بازیسازان به طور مستقیم از نظر تبلیغات و تجارت در ازتباط باشند بدون اینکه مایکروسافت 30 درصد سهم از آن بگیرد. »
« از نظر من اگر مایکروسافت این سیستم PC UWP را به این شکل راه اندازی نکند این سیستم می‌تواند نابود شود و باید نابود شود و نابود خواهد شد. »

سوینی در آخر گفت:

« تا زمانی که مایکروسافت جواب‌های گریزان و مبهم به سوالات در مورد آینده‌ی UWP می‌دهد و این کارش را به مشکلات ناشی از روابط عمومی ربط می‌دهد، بازیسازان و بازیبازان به او اعتماد نخواهند کرد. »

++++
بروز رسانی خبر

آقای «Kevin Gallo» معاون رئیس بخش ویندوز در مایکروسافت طی بیانیه‌ای به گاردین گفت که UWP یک اکوسیستم روباز بوده و برای تمامی بازیسازان در دسترس است و از هر فروشگاهی نیز پشتیبانی می‌کند.

=====
منبع

آخرین ویرایش:
Update 2: Xbox boss Phil Spencer has issued a statement on Sweeney’s editorial through Twitter, saying “Windows has always been an open ecosystem,” and more will be discussed on the company’s plans at Build later this month

Windows has always been an open ecosystem welcoming the contributions of hardware and software partners, and will always continue to be
— Phil Spencer (@XboxP3) March 4, 2016

UWP is a fully open ecosystem, available to every developer, and can be supported by any store. Broad range of tools https://t.co/LqPcjRFzu9

We will discuss our next steps with the Universal Windows Platform at //build later this month

[MENTION=30435]LiviNG D3AD[/MENTION]
شما باز منظور منو نگرفتی ...آقا به بیان ساده‌تر (واقعا ساده‌تر از این در توانم نیست) شما به کسی اجازه انتقاد نمیدی. هر حرکتی(اشتباه، فوق اشتباه، blunder و ...) از مایکروسافت سربزنه شما توجیهش میکنی. یعنی من تا حالا ندیدم شما اعتراضی انجام بدی. همه چی رو تحت هر شرایطی قبول میکنی و سعی میکنی در راستای سیاست‌های مایکروسافت قرارش بدی. شما بقدری توی مایکروسافت غرق شدین که حتی یک نقل قول ساده رو تحلیل میکنید و از اون نظریه تحریف درست میکنید!
ولی به عنوان یک توصیه ... سعی کنین این‌قدر اکوسیستم اکوسیستم نکنید. در خیلی از جاها عوض درست کردن، تخریب میکنی ما یه بهزاد وسکری داشتیم (و داریم همچنان) که از بس از میکامی میکامی کرد الان هروقت اسم میکامی میاد همه حالت تهوع میگیرن. الان شما یه وضعیتی مشابهی واسه اکوسیستم بوجود آوردین. این یک توصیه بود! شما میتونی باز هر طوری که دلت میخواد تحلیل کنی.

به نظر من بزرگترین مشکل این اکوسیستم اینه که هیچ شفاف سازی راجب نمیشه. انگار خودشونم نمیدونن میخوان چیکار کنن. ولی یه عده چنان با اعتماد به نفس راجب این موضوع صحبت میکنن انگاز از مغزهای پشت این اکوسیستمن.

دوستان بخدا بتای آنچارتد 4 شروع شده برید خوش باشید ما رو با شیطان بزرگ و این انحصار طلب ظالم تنها بزارید..

فعلا منتظریم گیرز التیمیت اکو سیستم ادیشن دانلود شه **==**==
عزیز مشکلش فیکس شده اشتباه زنگ زدی;)
https://gearsofwar.com/en-us/forums...es/9aa87281-98f1-4203-aed5-95ddb54420db/posts

صبح بخیر تایوان .

آخرین ویرایش:
@LiviNG D3AD
شما باز منظور منو نگرفتی ...آقا به بیان ساده‌تر (واقعا ساده‌تر از این در توانم نیست) شما به کسی اجازه انتقاد نمیدی. هر حرکتی(اشتباه، فوق اشتباه، blunder و ...) از مایکروسافت سربزنه شما توجیهش میکنی. یعنی من تا حالا ندیدم شما اعتراضی انجام بدی. همه چی رو تحت هر شرایطی قبول میکنی و سعی میکنی در راستای سیاست‌های مایکروسافت قرارش بدی. شما بقدری توی مایکروسافت غرق شدین که حتی یک نقل قول ساده رو تحلیل میکنید و از اون نظریه تحریف درست میکنید!
ولی به عنوان یک توصیه ... سعی کنین این‌قدر اکوسیستم اکوسیستم نکنید. در خیلی از جاها عوض درست کردن، تخریب میکنی ما یه بهزاد وسکری داشتیم (و داریم همچنان) که از بس از میکامی میکامی کرد الان هروقت اسم میکامی میاد همه حالت تهوع میگیرن. الان شما یه وضعیتی مشابهی واسه اکوسیستم بوجود آوردین. این یک توصیه بود! شما میتونی باز هر طوری که دلت میخواد تحلیل کنی.

من به کسی اجازه انتقاد نمیدم؟ مگه من داروغه شهرم به کسی اجازه انتقاد ندم؟ کدوم حرکت اشتباه مایکروسافت بوده که من بیام اینجا بخوام ازش حمایت کنم؟ کدوم حرکتی بوده که اشتباه بوده و من رفتم به منتقدهاش گیر دادم؟ همین صحبتهای سوینی هم اگر درست مطرح میشد اثر میذاشت (که خودش هم گفته 18 ماه قبل مطرح کرده و اسپنسر هم گوش داده به حرفهاش) که اثر گذاشته، ولی اینطوری سیاه نمایی کردن و بد جلوه دادن مایکروسافت از طرف همچین کسی بنظرم اشتباه بود و هست. الان چون شما فکر میکنی یه حرکتی اشتباهه، پس من هم باید بگم حرکتش اشتباهه؟ من خیلی نکات مثبت میبینم توی این کار مایکروسافت باید بخاطر نظر یک عده که اصلاً نه مایکروسافت براشون مهم هست نه کنسولش حرفم رو عوض کنم؟ من دلیل دارم برای حرفهام اما چیزی که اینجا میبینم یک مشت جوابهای بی ربط و شکلک و مسخره بازی هست تا حرفی که واقعاً بخواد شنونده رو قانع کنه.

نقل قول شما هم ساده نبود، چه نیازی بود پست من رو کم و زیاد کنید؟ که بعدش بیانیه مایکروسافت رو بذارید و به من بگید "ببین این انتقاد برای مایکروسافت اهمیت داره و تو نفهمیدی" من نمیدونم که مایکروسافت بازخورد میگیره؟ مایکروسافت تمام W10 رو با نظر مصرف کنندگان و توسعه دهندگان ساخته و داره جلو میبره و هنوز هم ادامه داره و احتمالاً همیشه هم ادامه خواهد داشت. یا XB1 و فیچرهاش کاملاً با خواست و نظرات کاربرها داره میره جلو. من وقتی اون حرکت رو از شما میبینیم دیگه هیچ چیز دیگه‌ای نمیتونم ازش تصور کنم. اونوقت من نمیدونم که بازخورد میگیرن؟

در مورد اکوسیستم هم اتفاقاً من از یک ماه پیش تا الان کمترین استفاده از عبارت "اکوسیستم" رو داشتم چون میدونم یک عده میخوان دست بگیرن. برید پستهام رو بگردید ببینید چندتا "اکوسیستم" بکار بردم. در ثانی من اگر پستی میدم و حرفی میزنم برای افرادی هست که واقعاً براشون سؤالی پیش میاد نه اونهایی که صرفاً قصد لودگی دارن. تا 35 روز پیش کل این حرفها و صحبتها به قول دوستان توهم من بود و اصلاً چنین چیزی وجود خارجی نداشت و به همین دلیل دست گرفتن (به خیال خودشون)، یعنی یا همه شواهد و مدارک رو نادیده میگرفتن یا مورد تمسخر قرار میدادن. الان هم که دیگه علنی شده باز به خیال خودشون دارن تیکه میندازن و ... . این مشکل من نیست که یک عده دوست دارن واقعیت رو برای خودشون جور دیگه‌ای تصور کنن. در هر صورت چه من حرفی بزنم چه نزنم یک عده لودگی خودشون رو انجام میدن، من اگر حرف غلطی زدم، حرف بی پایه اساس زدم و شما نشون دادی حرفم بی پایه اساس هست خب مشکلی نیست با هم کنار میایم. ولی من رو از تیکه انداختن و مسخره کردن و لودگی که یک عده از خودشون در میارن نترسونید چون قرار نیست با این حرکات اتفاقی برای من بیافته چون همیشه آدم احمق هست.

mn19i1cl3jho_t.jpg

http://s6.uplod.ir/i/00752/mn19i1cl3jho.png

نظریه (!) تحریف :)).

آخرین ویرایش:
من اصلا به بحثتون کار ندارم، حوصله هم ندارم دنبال کنم یه سوال هم پرسدم هیچ کس جواب نداد ولی این چند پست آخر واکنش های دوستان به دوست دیگه به خاطر دفاع از سیاست های مایکروسافت واقعا برام جالبه...

میگن از مایکروسافت دفاع نکن، بعد خودشون تو تاپیک های دیگه دست جمعی میریزن سر کسی که چیزی که میخواستن رو در مورد بازی پلتفرم مورد علاقه ــشون نگفته، باز جای شکرش باقیه که این دوست عزیز توهین نمیکنه، لطفا خودتون رو اول اصلاح کنید بعد دیگران رو نصیحت کنید، مشکل این دوست عزیز اینه که تک افتاده، اگر یه باند داشت حل بود...

جهت اطلاع کسایی که میخوان برچست بزنن بگم اگر صحبت های سوئینی درست باشه من شدیدا مخالف این سیاست مزخرف مایکروسافت هستم.

همه دنبال رقابت هستن اون ور دنیا ولی اینجا کسی دوست نداره رقابت ایجاد بشه!:|
به همین خیال باش که لینوکس عملکرد بهتری داشته باشه به نسبت ویندوز!:-*
اونم چی لینوکس...=))
من مدتهاست سمت pc gaming نرفتم، ولی سیستم عامل والو در آینده چیز خوبی میشه و گیمرها هم میتونن (اگه مایکروسافت دیگه خیلی انحصارطلب بازی دراورد به قول دوستان) یه ویندوز نصب کنن برای کارهای جز گیم و یه سیستم عامل والو (steam OS بود؟) نصب کنن برای گیم.
پ.ن: اگه اشتباهی چیزی داشت حرفم ببخشید، خیلی وقته تو خط pc gaming نبودم:دی
پ.ن2: اینهمه با هم دعوا نکنین:دی (دو طرف کنسولی:دی و پی سی گیمرها:دی) ارزشش رو نداره:دی بعد فن های ps چیزی میگن اکثر ps fan ها نسل قبل 360 ـم داشتن و خیلیاشون نیم نگاهی به وان دارن که بخرن پس حق دارن حرف بزنن:دی یه چیز دیگه مایکروسافت به عنوان یه قطب کنسول سازی هر سیاستی اتخاذ کنه رو سونی و نینتندو هم تاثیر میذاره، مثلا همین ایده کنسول قابل ارتقاش اگه بگیره سونی هم ممکنه همین کار رو کنه و کل آینده عوض میشه.

آخرین ویرایش:
من مدتهاست سمت pc gaming نرفتم، ولی سیستم عامل والو در آینده چیز خوبی میشه و گیمرها هم میتونن (اگه مایکروسافت دیگه خیلی انحصارطلب بازی دراورد به قول دوستان) یه ویندوز نصب کنن برای کارهای جز گیم و یه سیستم عامل والو (steam OS بود؟) نصب کنن برای گیم.
پ.ن: اگه اشتباهی چیزی داشت حرفم ببخشید، خیلی وقته تو خط pc gaming نبودم:دی
پ.ن2: اینهمه با هم دعوا نکنین:دی (دو طرف کنسولی:دی و پی سی گیمرها:دی) ارزشش رو نداره:دی بعد فن های ps چیزی میگن اکثر ps fan ها نسل قبل 360 ـم داشتن و خیلیاشون نیم نگاهی به وان دارن که بخرن پس حق دارن حرف بزنن:دی یه چیز دیگه مایکروسافت به عنوان یه قطب کنسول سازی هر سیاستی اتخاذ کنه رو سونی و نینتندو هم تاثیر میذاره، مثلا همین ایده کنسول قابل ارتقاش اگه بگیره سونی هم ممکنه همین کار رو کنه و کل آینده عوض میشه.

الکی دلت رو به steam os خوش نکن .
یه مصیبت هست برای نصب کردنش تازه اگر بتونی نصبش کنی!! که خیلیا نتونستن نصبش کنن.
بعدم اینقدر پرفورمنس افتضاح میده که اگه بازی روش پورت نمیکردن خیلی بهتر بود.
این جریان steam os هم شده مثل کنترلر استیم که بدرد لای جرز دیوار میخوره.

استور ماکروسافت مشکل زیاد داره ولی قابل حل هست .

جالبه که یه عده از دوستانی که اینجا ایراد میگیرن چرا از مایکروسافت دفاع میشه؟ همین الان اگه یکی تشریف ببره تو تاپیک Uncharted 4 بگه نات یه پشم اضافی بغل ابروش درآورده همونجا با یه عملیات انتحاری تاپیک و صاحب تاپیک و جدو آباد طرفو منفجر میکنن.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or