رئیس اپیک: UWP مایکروسافت نابود خواهد شد

Daemonis

Run Baby Run
کاربر سایت
leko_tim.jpg

آقای «Tim Sweeney» رئیس «Epic Games» حمله‌ای غیر منتظره به «Universal Windows Platform» یا همان «UWP» «مایکروسافت» انجام داد. در ادامه با بازی‌سنتر همراه شوید.

تیم سوینی رئیس استودیوی سازنده «Gears of War» طی بیانیه‌ای به «Guardian» موضع خود را در مقابل UWP مایکروسافت اعلام کرد.

ایشان صنعت بازی‌ را به مبارزه با این پلتفورم و اجازه ندادن به کنترل شدن توسط این اکوسیستم قفل شده دعوت کرد.

سوینی ادامه داد:
« آن‌ها کاربران را محدود به نصب یک نرم‌افزار کامل PC می‌کنند و رابطه‌ی مستقیم بازی‌سازان و ناشران با مشتریان را خراب می‌کنند. »

سوینی همچنین گفت که مخالف وجود یک فروشگاه مخصوص مایکروسافت در «ویندوز 10» نیست. ایشان فقط صنعت گیم را به قرار گرفتن در مقابل سیستم UWP فرا می‌خواند. سوینی بر این باور است که مایکروسافت این سیستم عامل را می‌سازد که به فروشگاه خود رونق دهد و نکته‌ی مثبتی بر آن باشد اما به طرز ناعادلانه‌ای مابقی فروشگاه‌های دیجیتالی رقیب را محروم می‌کند.

سوینی می‌گوید:
« مشکل اصلی آنجا است که این سیستم به ظاهر پر ذرق و برق مایکروسافت یعنی UWP قفل شده است. به طور معمول نرم‌افزار UWP از وبسایت‌های بازی‌سازان و ناشران قابل دانلود برای نصب و بروز رسانی و انجام تجارت روی آن خارج از فروشگاه مایکروسافت نیست. »

طبق گفته‌ی سوینی ساختن یک پلتفورم روباز و علنی چیزی شبیه به «Win32 API» که بصورت همگانی مورد استفاده قرار گرفت، تنها راه پیش رو است و برای انجام آن مایکروسافت باید اجازه‌ی دانلود و استفاده از نرم‌افزارهای UWP را از هر جا بر روی اینترنت به کاربران بدهد.

ادامه داد:
« مایکروسافت همچنین باید به Vlave, GOG و بقیه اجازه دهد که فروشگاه‌هایی بر پایه‌ی UWP داشته باشند بدون اینکه آن‌ها را مسدود و حتی محدود کند و شبیه شهرواندان درجه دو با آن‌ها برخورد کند و همچنین مشتریان با بازیسازان به طور مستقیم از نظر تبلیغات و تجارت در ازتباط باشند بدون اینکه مایکروسافت 30 درصد سهم از آن بگیرد. »
« از نظر من اگر مایکروسافت این سیستم PC UWP را به این شکل راه اندازی نکند این سیستم می‌تواند نابود شود و باید نابود شود و نابود خواهد شد. »

سوینی در آخر گفت:

« تا زمانی که مایکروسافت جواب‌های گریزان و مبهم به سوالات در مورد آینده‌ی UWP می‌دهد و این کارش را به مشکلات ناشی از روابط عمومی ربط می‌دهد، بازیسازان و بازیبازان به او اعتماد نخواهند کرد. »

++++
بروز رسانی خبر

آقای «Kevin Gallo» معاون رئیس بخش ویندوز در مایکروسافت طی بیانیه‌ای به گاردین گفت که UWP یک اکوسیستم روباز بوده و برای تمامی بازیسازان در دسترس است و از هر فروشگاهی نیز پشتیبانی می‌کند.

=====
منبع

آخرین ویرایش:
من اصلا به بحثتون کار ندارم، حوصله هم ندارم دنبال کنم یه سوال هم پرسدم هیچ کس جواب نداد ولی این چند پست آخر واکنش های دوستان به دوست دیگه به خاطر دفاع از سیاست های مایکروسافت واقعا برام جالبه...

میگن از مایکروسافت دفاع نکن، بعد خودشون تو تاپیک های دیگه دست جمعی میریزن سر کسی که چیزی که میخواستن رو در مورد بازی پلتفرم مورد علاقه ــشون نگفته، باز جای شکرش باقیه که این دوست عزیز توهین نمیکنه، لطفا خودتون رو اول اصلاح کنید بعد دیگران رو نصیحت کنید، مشکل این دوست عزیز اینه که تک افتاده، اگر یه باند داشت حل بود...

جهت اطلاع کسایی که میخوان برچست بزنن بگم اگر صحبت های سوئینی درست باشه من شدیدا مخالف این سیاست مزخرف مایکروسافت هستم.
دقیقا همین طوره ، عده ی زیادی توی این forum بیشتر از این که دنبال مطلع شدن از اخبار باشن به فکر یارگیری و جریانات مافیایی و باندبازی هستند . و وقتی هم که جوابی منطقی در مقابل در طرف مقابل ندارن ، به جای ارائه دادن یک استدلال قانع کننده ، مستقیما به شخصیت طرف مقابل حمله میکنن و از سفسطه ی poisoning the well و یا به طور کلی تر ad hominem استفاده میکنن .
و حمایت کردن از همچین پست هایی که محتوایی جز تنش آفرینی ندارن ، در واقع بر طبل کدورت و کینه کوبیدن و خنجری در قلب منطق فرو کردن هست .

آخرین ویرایش:
جالبه که یه عده از دوستانی که اینجا ایراد میگیرن چرا از مایکروسافت دفاع میشه؟ همین الان اگه یکی تشریف ببره تو تاپیک Uncharted 4 بگه نات یه پشم اضافی بغل ابروش درآورده همونجا با یه عملیات انتحاری تاپیک و صاحب تاپیک و جدو آباد طرفو منفجر میکنن.

نات ؟

یه مدت با cloud مخمونو خوردن و هیچ تاثیری بعد این مدت ازش ندیدیم(خودم طرفدارش بودم) حالا هم با این uwp دارن مخ ما رو میخورن
uwp اول از همه به یه استور درست و حسابی نیاز داره و به تیمی که بازیهایی که uwp هستن مثه همین gears uc رو تو کنسول و pc روون اجرا کنن .......یعنی چند تا تیم مختلف باید درستو حسابی و همزمان کارکنن که والله تا حالا فعلا از مایکروسافت فعلا بیشتر حرف شنیدیم تا عمل(اگه قرار اینم به سرعت اوردن وین 10 رو گوشی ها و .... بره جلو یه 2....3 سالی طول می کشه اکوسیستم بازی شکل بگیره و تا اونوقت همه چی تموم).

جالبه یه سیاستی که کل اینده صنعت گیم رو تحت تاثیر قرار میده و از همه جهت تحت انتقاده ... با نقد شدن یه بازی,مقایسه میشه ... بالاخره دوستان به هر شکلی موفق میشن پای nd و اون بازیه رو وسط بکشن.

جالبه که یه عده از دوستانی که اینجا ایراد میگیرن چرا از مایکروسافت دفاع میشه؟ همین الان اگه یکی تشریف ببره تو تاپیک Uncharted 4 بگه نات یه پشم اضافی بغل ابروش درآورده همونجا با یه عملیات انتحاری تاپیک و صاحب تاپیک و جدو آباد طرفو منفجر میکنن.

نه شما بیا بگو " پشم اضافی در آورده " من میگم اسنایپت کنن ، به جای انفجار انتحاری

آقا این طرف خودش نمیدونه مکانیرمه UWP چیه بعد شما دارین حول حرفای اون بحث میکنید؟

برید ببینید چجوری پشتش با جواب هایی که دادن ضایع اش کردن توی توییتر:))

veJVabE.png

آخرین ویرایش:
ما هم میفهمیم رقابت چیه داداش. اما این خبر این رو القا می کنه که مایکروسافت به فکر محدود کردن بقیست! حالا اینکه چقدر حقیقت داره اون یه بحث دیگست. این بحث اینور دنیا و اونور دنیا هم دیگه کم کم داره مسخره میشه! در ضمن لینوکس اگه اینقدر خنده دار بود!!! شرکت بزرگی مثل والو اینهمه روش سرمایه گذاری نمی کرد!

نتیجه چی شد بعد اینهمه سرمایه گذاری؟:|:|:|

- - -ویرایش - - -

اولا هیچ کدوم از استور ها حتی استور ویندوز Always Online نیستن و لارم نیست همیشه مطمئن باشه کاربر به سرور ها وصله، کافیه موقع خرید بازی وصل باشی.
دوما اوریجین و استیم:
1- اجازه دسترسی به فایل های بازی رو بهت می دن.
2- قابلیت ماد پذیری رو دارن.
3- V-Syncـه همیشه روشن ندارن.
4- بازی هاشون واقعا فول اسکرین ـه نه یه صفحه بدون حاشیه بزرگ(دلیل V-Sync اجباری همینه).
5- قابلیت استفاده از Fraps و Overlay های مختلف رو دارن.
6- استورشون مخصوص بازی های کامپیوتری ـه و وقتی رفتی توش از همه طرف Candy Crush و بازی های مسخره موبایلی نمی ریزه سرت.
7- کالکشن بسیار بزرگتری دارن(استیم فقط البته)
8- شکل UIـشون بسیار زیبا تره.
9- Big Picture Mode
10- قابلیت استفاده از کنترلر استیم.
11- قابلیت بازگشت پول اگه با بازی حال نکردی.
12- حراج های معروف استیم.
و کلی قابلیت دیگه دارن و مقایسشون با آشغالی مثل استور وین 10 مثل مقایسه پراید با لامبورگینیه وقتی که قیمت دو تاشون یکی باشه!

1.دسترسی به فایلها رو میخوای چیکار دقیقا
2.قراره اضافه بشه
3.این موضوع هم قراره حل بشه
4.فکر نمیکنم خیلی مهم باشه
5.یه آپدیت خرجشه:d
6.اینا هم به سادگی با دسته بندی حل میشه و واقعا ایرادهای الکی میگیرید
7.با توجه به قدمتش عجیب نیست ولی از اون طرف مایکروسافت با بازیهای انحصاری داره میاد
8.سلیقه ای هست
9.:|
10.عجب قابلیت خفنی:))
11.این قابلیت خوبیه و امیدوارم مایکروسافت هم این قابلیت اضافه کنه
12.مایکروسافت هم ثابت کرده تخفیف های خوبی میده و کم کم خودشو نشون میده
اون مقایسه هم ثابت میکنه که هم پراید رو نمیشناسی و هم شرکت لامبورگینی روb-)

یه مدت با cloud مخمونو خوردن و هیچ تاثیری بعد این مدت ازش ندیدیم(خودم طرفدارش بودم) حالا هم با این uwp دارن مخ ما رو میخورن
uwp اول از همه به یه استور درست و حسابی نیاز داره و به تیمی که بازیهایی که uwp هستن مثه همین gears uc رو تو کنسول و pc روون اجرا کنن .......یعنی چند تا تیم مختلف باید درستو حسابی و همزمان کارکنن که والله تا حالا فعلا از مایکروسافت فعلا بیشتر حرف شنیدیم تا عمل(اگه قرار اینم به سرعت اوردن وین 10 رو گوشی ها و .... بره جلو یه 2....3 سالی طول می کشه اکوسیستم بازی شکل بگیره و تا اونوقت همه چی تموم).

مسئله اینه که قشر عظیمی از طرفدارها اجازه این را نمیدند ( حتی تصور هم نمیکنند ) که شاید یه سرویس بهتر ایجاد بشه چه بمونه به عملی کردنش ! یعنی مایکرو تا دهنش را باز میکنه دهنش سرویس میشه ! چطوری که حق این را نداره روی سیستم عامل خودش سرویس خودش را هم پیاده کنه ؟! من کجای دلم برارم این مسئله را ؟! ( اضافه کنم که مایکرو هم انحصار طلبی نکرده و تو یه تویت جواب داده که همه ازادند روی سیتم عاملش که سرویش را پیاده کنه گفتم که بحث تکراری در مورد این مطلب نشه )
جدیدا هم که مدریت مایکرو عوض شده و پیشرفت قابل مشاهده ای دیده میشه ولی هنوز ترول بازی وجود داره . حالا چون یه سیستم تکمیل مثل استیم وجود داره یعنی شما تا ابد راضی هستی که همون باقی بمونه و روش چیزی نیاد ! اینجاست که خودتون بستر را محدود کردی برای خودت و نمیتونی چیزی بهتر از اون ببینی تو دنیای فناوری هزار تا چیز داشتیم که روزی بهتر از اون را هم دیدیم و از اونجایی که این سرویس هم اسمش دنیای نرم افزاری هست اجازه بدید که یکی از کارکشته ترین و بزرگترین شرکت نرم افزاری کار خودش را بکنه و ببینید اخر سر چی از اب در میاد حالا بگذریم که استیم سرجاش هست و باقی مونده و مایکروسافت کبریت به شرکتش نگرفته و حق انتخاب دارید همانا !
من از طرف طرفداران مایکروسافت عاجزانه خواهشمندیم این اجازه را براش بدید ! اجازه بدید بتونه رقابتی حاصل کنه و اگر کارش گرفت پیشرفت محسوب میشه و اخرش برای من و شما خوب میشه . اگر شماها نمیتونید این را تحمل کنید که شاید یکم زمان بر باشه مایکرو به استیم برسه و میخواین یدفعه راه چندین ساله را یک شبه بره جلو که راضی باشید این دیگه مشکل شماست میتونید یکم گسترده تر نگاه کنید به دنیای اطراف .

آخرین ویرایش:
نتیجه چی شد بعد اینهمه سرمایه گذاری؟:|:|:|
داداش یه خورده صبر هم خوبه!! تازه اول راهه. لااقل بذار یه مدت بگذره! همین مایکروسافت چند بار شکست خورده تا حالا؟ هم سر سیستم عاملی به اسم ویستا و 8 هم سر فروشگاه هایی مثل game for windows!! از همین الان انتظار داری steam os مثل ویندوز مایکروسافت خوب باشه؟ پس مایکروسافت و سیستم عاملشو خیلی دست کم گرفتی!

ﺧﺪا ﻭﻛﻴﻠﻲ ﺩﻳﮕﻪ ﻛﻢ ﻛﻢ ﺷﻮﺭﺵ ﺩاﺭﻩ ﺩﺭ ﻣﻴﺎﺩ ﻫﺎ, ﻫﻨﻮﺯ ﺗﺎﺯﻩ ﺭاﻩ اﻓﺘﺎﺩﻩ, ﻛﺎﻣﻼ ﻣﻌﻠﻮﻡ ﻧﻴﺴﺖ ﺳﻴﺴﺘﻢ ﭼﺠﻮﺭ ﺑﺎﺷﻪ و ﺩاﺭﻩ ﺟﺰﻳﻴﺎﺗﺶ ﺭﻭ ﻣﻴﺸﻪ, ﮔﻔﺘﻦ ﻫﻢ ﻛﻪ open ﺧﻮاﻫﺪ ﺑﻮﺩ و ﻫﺴﺖ ﺑﻌﺪ ﺩﻭﺑﺎﺭﻩ ﺩﻭﺳﺘﺎﻥ ﻫﻤﻴﺸﻪ ﺩﺭ ﺻﺤﻨﻪ ﺷﻤﺸﻴﺮ ﺗﻴﺰ ﻛﺮﺩﻥ ﺭﻳﺰ ﺭﻳﺰ ﻣﻴﻜﻨﻦ اﻳﻦ ﭘﺮﻭﮊﻩ ﺭﻭ. ﺑﺮﻳﺪ ﻳﻪ ﮔﺸﺘﻲ ﺑﺰﻧﻴﺪ ﺑﺒﻴﻨﻴﺪ ﻭﻗﺘﻲ اﺳﺘﻴﻢ ﺗﺎﺯﻩ اﻭﻣﺪﻩ ﺑﻮﺩ ﭼﺠﻮﺭ ﻣﻠﺖ ﺷﺎﻛﻲ ﺑﻮﺩﻥ ﻛﻪ ﺑﺮاﻱ ﺑﺎﺯﻱ ﻛﺮﺩﻥ hl2 ﺑﺎﻳﺪ اﺳﺘﻴﻢ ﻧﺼﺐ ﻛﻨﻦ. ﻫﻤﻴﻦ ﺣﺮﻓﺎ ﺩﺭ ﻣﻮﺭﺩ اﺳﺘﻴﻢ ﺗﻼﻭﺕ ﻣﻴﺸﺪ اﻭﻥ ﻣﻮﻗﻊ. ﺑﺬاﺭﻳﺪ اﮔﺮ ﮔﻨﺪ ﺯﺩ ﺑﻌﺪ ﺑﺮﻳﺰﻳﺪ ﻭﺳﻄ. اﻳﻦ ﻋﻤﻮ ﺳﻮﻳﻨﻲ ﻫﻢ ﺭﻭ ﺩاﺭﻩ ﺩﺭ ﺣﺪ, ﻛﺴﻲ ﻛﻪ ﻣﻴﺮﻩ ﺑﺎ اﭘﻞ ﻣﻴﺮﻳﺰﻩ ﺭﻭ ﻫﻢ ﻫﻴﭻ اﻧﺘﻘﺎﺩﻱ ﻧﺪاﺭﻩ ﺑﻌﺪ ﻣﻴﺎﺩ اﻳﻨﺠﻮﺭﻱ ﻛﻮﻟﻲ ﺑﺎﺯﻱ ﺩﺭ ﻣﻴﺎﺭﻩ ﺧﺪاﺱ. ﻣﻦ ﻭاﻗﻌﺎ ﻧﻤﻴﺪﻭﻧﻢ ﺑﻪ ﻭﻳﻨﺪﻭﺯ ﻛﻪ ﻣﻴﺮﺳﻦ ﭼﺠﻮﺭ ﻗﺎﻃﻲ ﻣﻴﻜﻨﻦ ﻣﻠﺖ!

اولا هیچ کدوم از استور ها حتی استور ویندوز Always Online نیستن و لارم نیست همیشه مطمئن باشه کاربر به سرور ها وصله، کافیه موقع خرید بازی وصل باشی.
دوما اوریجین و استیم:
1- اجازه دسترسی به فایل های بازی رو بهت می دن.
2- قابلیت ماد پذیری رو دارن.
3- V-Syncـه همیشه روشن ندارن.
4- بازی هاشون واقعا فول اسکرین ـه نه یه صفحه بدون حاشیه بزرگ(دلیل V-Sync اجباری همینه).
5- قابلیت استفاده از Fraps و Overlay های مختلف رو دارن.
6- استورشون مخصوص بازی های کامپیوتری ـه و وقتی رفتی توش از همه طرف Candy Crush و بازی های مسخره موبایلی نمی ریزه سرت.
7- کالکشن بسیار بزرگتری دارن(استیم فقط البته)
8- شکل UIـشون بسیار زیبا تره.
9- Big Picture Mode
10- قابلیت استفاده از کنترلر استیم.
11- قابلیت بازگشت پول اگه با بازی حال نکردی.
12- حراج های معروف استیم.
و کلی قابلیت دیگه دارن و مقایسشون با آشغالی مثل استور وین 10 مثل مقایسه پراید با لامبورگینیه وقتی که قیمت دو تاشون یکی باشه!

در تکمیل حرفت باید بگم در بازی rise of tomb raider من صحبتهای خریداراشو میخوندم یه مشکل دیگه هم داره
بازی رو بصورت افلاین نمیشه اجرا کرد یعنی برای لانچ بازی باید انلاین بشی
نمیدونم gears of war هم همینطور بوده یا نه

ﺧﺪا ﻭﻛﻴﻠﻲ ﺩﻳﮕﻪ ﻛﻢ ﻛﻢ ﺷﻮﺭﺵ ﺩاﺭﻩ ﺩﺭ ﻣﻴﺎﺩ ﻫﺎ, ﻫﻨﻮﺯ ﺗﺎﺯﻩ ﺭاﻩ اﻓﺘﺎﺩﻩ, ﻛﺎﻣﻼ ﻣﻌﻠﻮﻡ ﻧﻴﺴﺖ ﺳﻴﺴﺘﻢ ﭼﺠﻮﺭ ﺑﺎﺷﻪ و ﺩاﺭﻩ ﺟﺰﻳﻴﺎﺗﺶ ﺭﻭ ﻣﻴﺸﻪ, ﮔﻔﺘﻦ ﻫﻢ ﻛﻪ open ﺧﻮاﻫﺪ ﺑﻮﺩ و ﻫﺴﺖ ﺑﻌﺪ ﺩﻭﺑﺎﺭﻩ ﺩﻭﺳﺘﺎﻥ ﻫﻤﻴﺸﻪ ﺩﺭ ﺻﺤﻨﻪ ﺷﻤﺸﻴﺮ ﺗﻴﺰ ﻛﺮﺩﻥ ﺭﻳﺰ ﺭﻳﺰ ﻣﻴﻜﻨﻦ اﻳﻦ ﭘﺮﻭﮊﻩ ﺭﻭ. ﺑﺮﻳﺪ ﻳﻪ ﮔﺸﺘﻲ ﺑﺰﻧﻴﺪ ﺑﺒﻴﻨﻴﺪ ﻭﻗﺘﻲ اﺳﺘﻴﻢ ﺗﺎﺯﻩ اﻭﻣﺪﻩ ﺑﻮﺩ ﭼﺠﻮﺭ ﻣﻠﺖ ﺷﺎﻛﻲ ﺑﻮﺩﻥ ﻛﻪ ﺑﺮاﻱ ﺑﺎﺯﻱ ﻛﺮﺩﻥ hl2 ﺑﺎﻳﺪ اﺳﺘﻴﻢ ﻧﺼﺐ ﻛﻨﻦ. ﻫﻤﻴﻦ ﺣﺮﻓﺎ ﺩﺭ ﻣﻮﺭﺩ اﺳﺘﻴﻢ ﺗﻼﻭﺕ ﻣﻴﺸﺪ اﻭﻥ ﻣﻮﻗﻊ. ﺑﺬاﺭﻳﺪ اﮔﺮ ﮔﻨﺪ ﺯﺩ ﺑﻌﺪ ﺑﺮﻳﺰﻳﺪ ﻭﺳﻄ. اﻳﻦ ﻋﻤﻮ ﺳﻮﻳﻨﻲ ﻫﻢ ﺭﻭ ﺩاﺭﻩ ﺩﺭ ﺣﺪ, ﻛﺴﻲ ﻛﻪ ﻣﻴﺮﻩ ﺑﺎ اﭘﻞ ﻣﻴﺮﻳﺰﻩ ﺭﻭ ﻫﻢ ﻫﻴﭻ اﻧﺘﻘﺎﺩﻱ ﻧﺪاﺭﻩ ﺑﻌﺪ ﻣﻴﺎﺩ اﻳﻨﺠﻮﺭﻱ ﻛﻮﻟﻲ ﺑﺎﺯﻱ ﺩﺭ ﻣﻴﺎﺭﻩ ﺧﺪاﺱ. ﻣﻦ ﻭاﻗﻌﺎ ﻧﻤﻴﺪﻭﻧﻢ ﺑﻪ ﻭﻳﻨﺪﻭﺯ ﻛﻪ ﻣﻴﺮﺳﻦ ﭼﺠﻮﺭ ﻗﺎﻃﻲ ﻣﻴﻜﻨﻦ ﻣﻠﺖ!

چون ویندوز کرک ( غیر قانونی , غیر مجاز و دزدی ) راحت و مفتی روی pc که پدرشون خریده نصب کردن , این رفتار میکنن
اگر مثل مردم کشور ها غربی ویندوز اورجینال خریده بودن واسه خودشون و پولی که داده بودن ارزش قائل بودن
اینجا یه فرهنگی جا افتاده که pc باز یعنی مفت بازی کن , تا حدودی هم درسته چون مثلا بچه 14 یا 15 ساله پول خرید pc داره؟سرکار میره؟ نه دیگه پدرش خریده , ویندوزم که از نسخه کرک ( دزدی ) استفاده میکنه
بخاطر همین اینطوری واکنش نشون میدن

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or