دیوید کیج: Beyond : Two Souls یک سرگرمی نیست

Safety & Peace

ارباب مطلق سوزوران
کاربر سایت

آنهایی که فکر میکنند که Beyond در واقع حرکتی دیگر از عنوان قبلی Quantic Dream یعنی Heavy Rain است، باید دوباره فکر کنند.
شاید چیز هایی باشد که شما از بازی جدید دیوید کیج بخواهید، اما کیج آن چیزی را میخواهد، میسازد. و اگر تصمیم بگیرد که Beyond باید چیزی بیشتر از سرگرمی باشد، هیچ چیز نمیتواند کیج را از رسیدن به آن منصرف سازد.

در گفتگویی با Edge، کیج اذعان داشت:
هدف من سورپرایز کردن مردم است، اینکه چیزی را به آنها بدهم که میخواهند، بدون دانستن اینکه آن را میخواهند. من میخوام یک سفر احساسی را خلق کنم، یک تجربه منحصر به فرد.

من به این علاقه مند نیستم که به آنها "سرگرمی" بدهم، من میخواهم به آنها "معنا" بدهم.
من نمیخواهم که" انگشتان" آنها را به چالش بکشم، من میخواهم که "ذهن" آنها را به چالش بکشم.

شاید این بی ربط و تا حد زیادی بلند پروازانه به نظر برسد. شاید این چیزی نباشد که مردم واقعا بخواهند. اما این هدف من است و قصد دارم با Beyond : Two Souls چیزی متفاوت بسازم.

Beyond : Two Sould در انحصار PS3 بوده و داستان دختری 15 ساله به نام Jodie Holmes به هنر پیشگی Ellen Page را دنبال میکند.

منبع

آخرین ویرایش:
بازی # فیلم.

نمیشه انتظار یه فیلمو از بازی داشت اینو یکم همه پردازش کنید.

سبک جدیدیه حالا خوشت بیاد یا نیاد؛این پوشک بچه و حموم و ... کلا نیم ساعت نمیشه.

بازی # فیلم.

نمیشه انتظار یه فیلمو از بازی داشت اینو یکم همه پردازش کنید.

سبک جدیدیه حالا خوشت بیاد یا نیاد؛این پوشک بچه و حموم و ... کلا نیم ساعت نمیشه.
سبک جدید نیست.میخواد با فریب گیمر این حس رو القاء کنه.وقتی اگر من حتی دسته رو به زمین بزارم،باز هم بازی پیش میره(در بسیاری از صحنه ها)این دیگه چه نوع گیمی هست.این دیگه چه گیم پلی کوفتی هست؟؟

بی خیال آقا جان من تا فردا بگم این دیواره تو میگی نه پنجره ـس.

بخوای یا نخوای سبک جدیده و طرفدارم پیدا کرده و جالبم هست.
نمیخوام بیش از این ادامه بدم.چون تاپیک داره حالت چت روم میگیره.ولی نه تو و نه هیچ کس دیگه برای دلایل من جوابی ندارید.فقط یه جمله یاد گرفتید و هی میگید "خب سبک جدیده".آخه اینم شد حرف و دلیل؟اصلا قبول.سبک جدیده.ولی هرچی که هست مزخرفه و فقط باعث ضربه زدن به این صنعت میشه.هر وقت این تیکه حرف من رو جواب داشتید،بعد بی زحمت نقل قول کنید.
وقتی اگر من حتی دسته رو به زمین بزارم،باز هم بازی پیش میره(در بسیاری از صحنه ها)این دیگه چه نوع گیمی هست.این دیگه چه گیم پلی کوفتی هست؟؟
چه ضربه ایی میخواد وارد کنه؟
yahoo_7.gif
فقط و فقط کافیه این به اصطلاح "سبک جدید" شیوع پیدا کنه و 4 تا بازیساز دیگه کرمشون بگیره که اینطوری بازی بسازن.اونوقت متوجه میشی چه ضربه ایی میزنه.البته خدا رو شکر که فعلا کسی عقلش رو از دست نداده.

آخرین ویرایش:
ولی هرچی که هست مزخرفه و فقط باعث ضربه زدن به این صنعت میشه
نه دیگه اونقدر بزرگ نیست که بخواد صربه بزنه به صنعت گیم. صربه رو قبلا EA و Acti زدن.
در مقابل اونا، صربه زدن بازیای کیج در حد لگد یه پشه هست.

وقتی اگر من حتی دسته رو به زمین بزارم،باز هم بازی پیش میره(در بسیاری از صحنه ها)این دیگه چه نوع گیمی هست.این دیگه چه گیم پلی کوفتی هست؟؟
شما اگه دسته رو زمین بزاری باعث عوض شدن داستان بازی میشه و این دلیل محکمی هست که دسترو زمین نزاری..........
فقط باعث ضربه زدن به این صنعت میشه
بازی که فقط یه نسخه ازش تو این نسل اومده و استقبال خیلی خوبی هم شده با توجه به new ip بودنش به این صنعت ضربه میزنه ؟

شما اگه دسته رو زمین بزاری باعث عوض شدن داستان بازی میشه و این دلیل محکمی هست که دسترو زمین نزاری..........
متوجه نمیشی؟میگم در روند گیم پلی چه تغییری صورت میگیره؟گیم یعنی اینکه من اونو جلو ببرم و اگر دسته رو بزارم زمین،بازی هم از حرکت متوقف بشه.متوجه میشید؟

نمیخوام بیش از این ادامه بدم.چون تاپیک داره حالت چت روم میگیره.ولی نه تو و نه هیچ کس دیگه برای دلایل من جوابی ندارید.فقط یه جمله یاد گرفتید و هی میگید "خب سبک جدیده".آخه اینم شد حرف و دلیل؟اصلا قبول.سبک جدیده.ولی هرچی که هست مزخرفه و فقط باعث ضربه زدن به این صنعت میشه.هر وقت این تیکه حرف من رو جواب داشتید،بعد بی زحمت نقل قول کنید.
داداش من چه ضرری داره یه سری بازیها هم اینجوری باشه . ینی چی به این صنعت ضربه میزنه ؟ خوب همه مگه حق انتخاب ندارن ؟ شما دوس نداری بازی نکن . اگه از این میترسی که همه گیر بشه باید بگم اگه همه گیر شد مطمئن باش یه چیزی داره و سعی کن خوشت بیاد ازش اگه هم همه گیر نشد خوب خیالت راحته .
شما از ضربه خوردن این صنعت نگران نباش فکر خودتو بکن . الان روزی 20 ساعت بشینی کالاف آنلاین بزنی و از کار و زندگی بیوفتی و مثل اون یارو تایلندی پای مانیتور بمیری بهتره یا در عرض 7-8 ساعت یه خاطره ی خوش از یک داستان زیبا که سرنوشتشو خودت تایین کردی بهتره ؟
ما فن کیج نیستیم و سنگشو به سینه نمیزنیم . فقط این که اینهمه میکوبینش میگیم حقش نیس و گیمایی که تو این صنعته به (بزن و بکش) کشیده شده داره میسازه ریسک بزرگیه و ارزش داره و سازنده های کمی مثل این هستن مثل سازنده های SC , BS , TES , naughty dog , mgs چند تای دیگه .

ماشااله ما 200 خط تایپ میکنیم و سوال میپرسیم هیچ کسی جواب نمیده،فقط یه تیکه از حرف رو کات میکنن برای اینکه بگن ما کم نمیاریم و تا آخرش هستیم.باشید تا اموراتتون بگذره.

بگو که اینهایی که در مورد بازیای کیج گفتی فقط نظر شخصیته تا ولت کنیم :دی

آخرین ویرایش:
ماشااله ما 200 خط تایپ میکنیم و سوال میپرسیم هیچ کسی جواب نمیده،فقط یه تیکه از حرف رو کات میکنن برای اینکه بگن ما کم نمیاریم و تا آخرش هستیم.باشید تا اموراتتون بگذره.

متوجه نمیشی؟میگم در روند گیم پلی چه تغییری صورت میگیره؟گیم یعنی اینکه من اونو جلو ببرم و اگر دسته رو بزارم زمین،بازی هم از حرکت متوقف بشه.متوجه میشید؟
خوب عزیز جان اینجا دیگه برمیگرده به سلیقه ....یکی مثل من دوست داره ساعته ها بازی رو به خاطر همین گیم پلی بازی کنه ....یکی هم مثل شما که دوست نداره بازی اینجوری پیش بره .....

آفرین تبریک congratulation
همه در مقابل شما کم آوردند
همون طور که دوستان گفتن این بحث دیگه سلیقه ای هست یکی دوست داره از این مدل بازیها بازی کنه

خوب عزیز جان اینجا دیگه برمیگرده به سلیقه ....یکی مثل من دوست داره ساعته ها بازی رو به خاطر همین گیم پلی بازی کنه ....یکی هم مثل شما که دوست نداره بازی اینجوری پیش بره .....
متوجه نمیشی.این دیگه اسمش گیم و گیم پلی نیست.خب جنابعالی دسته رو به عمه بنده هم بدی برات 4 تا دکمه میزنه.بازم میپرسم.گیم پلی این بازی کجاست؟گیم یعنی گیم پلی.گیم پلی هم کارش همینه.که انگشت آدم رو به چالش بکشه.گیم پلی این بازی شما رو چجوری به چالش میکشونه؟

متوجه نمیشی.این دیگه اسمش گیم و گیم پلی نیست.خب جنابعالی دسته رو به عمه بنده هم بدی برات 4 تا دکمه میزنه.بازم میپرسم.گیم پلی این بازی کجاست؟گیم یعنی گیم پلی.گیم پلی هم کارش همینه.که انگشت آدم رو به چالش بکشه.گیم پلی این بازی شما رو چجوری به چالش میکشونه؟
یعنی شما فقط گیم پلی رو فقط تو دکمه زنی میبینی ؟پس اونجوری یه بازی مثل مورتال کمبت میشه جاودانه ترین بازی از نظر شما.....
شما هم اصلا متوجه حرف من نمیشی ....میگم اینکه شما از این جریانات خوشت نمیاد برمیگرده به سلیقت ....

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or