دیوید کیج: Beyond : Two Souls یک سرگرمی نیست

Safety & Peace

ارباب مطلق سوزوران
کاربر سایت

آنهایی که فکر میکنند که Beyond در واقع حرکتی دیگر از عنوان قبلی Quantic Dream یعنی Heavy Rain است، باید دوباره فکر کنند.
شاید چیز هایی باشد که شما از بازی جدید دیوید کیج بخواهید، اما کیج آن چیزی را میخواهد، میسازد. و اگر تصمیم بگیرد که Beyond باید چیزی بیشتر از سرگرمی باشد، هیچ چیز نمیتواند کیج را از رسیدن به آن منصرف سازد.

در گفتگویی با Edge، کیج اذعان داشت:
هدف من سورپرایز کردن مردم است، اینکه چیزی را به آنها بدهم که میخواهند، بدون دانستن اینکه آن را میخواهند. من میخوام یک سفر احساسی را خلق کنم، یک تجربه منحصر به فرد.

من به این علاقه مند نیستم که به آنها "سرگرمی" بدهم، من میخواهم به آنها "معنا" بدهم.
من نمیخواهم که" انگشتان" آنها را به چالش بکشم، من میخواهم که "ذهن" آنها را به چالش بکشم.

شاید این بی ربط و تا حد زیادی بلند پروازانه به نظر برسد. شاید این چیزی نباشد که مردم واقعا بخواهند. اما این هدف من است و قصد دارم با Beyond : Two Souls چیزی متفاوت بسازم.

Beyond : Two Sould در انحصار PS3 بوده و داستان دختری 15 ساله به نام Jodie Holmes به هنر پیشگی Ellen Page را دنبال میکند.

منبع

آخرین ویرایش:
متوجه نمیشی.این دیگه اسمش گیم و گیم پلی نیست.خب جنابعالی دسته رو به عمه بنده هم بدی برات 4 تا دکمه میزنه.بازم میپرسم.گیم پلی این بازی کجاست؟گیم یعنی گیم پلی.گیم پلی هم کارش همینه.که انگشت آدم رو به چالش بکشه.گیم پلی این بازی شما رو چجوری به چالش میکشونه؟
خب تو متن خبر گفته که ذهن رو به چالش میکشونه نه انگشتا رو! یعنی باید با ذهنت دکمه بزنی!:d

تونی بیخیال ، الان متوجه شدم و به خودم امیدوار شدم که تو لیست سیاه یه سری هستم !

امين جان ميخ اهني نرود در سنگ !!!

شما اينجا 5000 ساعت هم توضيح بدي هيچ پيشرفتي نميكني !!!! بيست هزار بار ادم داره ميگه اين يه نوع سبك هست و خيلي هم طرفدار داره و كم كم 3 ميليون طرفدار داره و مشتاق هاشم بسيار بسيار زيادن ولي خب همون ميخ و اهن و سنگ و اينا ديگه !!!!!!

متوجه نمیشی.این دیگه اسمش گیم و گیم پلی نیست.خب جنابعالی دسته رو به عمه بنده هم بدی برات 4 تا دکمه میزنه.بازم میپرسم.گیم پلی این بازی کجاست؟گیم یعنی گیم پلی.گیم پلی هم کارش همینه.که انگشت آدم رو به چالش بکشه.گیم پلی این بازی شما رو چجوری به چالش میکشونه؟
چرا نيست برادر من شما ديگه چرا اين حرف رو ميزني؟
وقتي شما به يه بازي تكراري نگاه ميكني ميگي دنياي گيم نياز به تحول بزرگ داره كاري كه همين بازي داره انجام ميده ولي چون به چشم يه بازي بهش نگاه نميكني داري اين حرف هارو ميزني داري خودت رو گول ميزني درسته بازي گيم پلي در حد Uncharted نداره ولي مفهومي درش نهفتس كه گيم رو فقط يه گيم پلي خالي نميزاره گيم رو به يه هنر بزرگ تبديل ميكنه;)

وقتي شما به يه بازي تكراري نگاه ميكني ميگي دنياي گيم نياز به تحول بزرگ داره كاري كه همين بازي داره انجام ميده ولي چون به چشم يه بازي بهش نگاه نميكني داري اين حرف هارو ميزني داري خودت رو گول ميزني درسته بازي گيم پلي در حد Uncharted نداره ولي مفهومي درش نهفتس كه گيم رو فقط يه گيم پلي خالي نميزاره گيم رو به يه هنر بزرگ تبديل ميكنه;)
میشه مفهم دسته نشون دادن واسه تراشیدن ریش رو به من توضیح بدی؟
این بازی حتی توی بخش داستانی هم اگه بشه بهش گفت خوب، توی گیم پلی عملا هیچی نیست. چیزی که کلیت بازی کامپیوتری بخاطر اون تجربه و مورد استفاده قرار میگیره. من بخوام درام و داستان ببینم میرم فیلم میبینم. 60 دلار بدم که دسته تکون بدم؟
يعني شهاب جان بازي فقط تكون دادن دسته براي زدن ريش بود؟
yahoo_4.gif
و یه سری QTE. اون یه مثال بود.

آخرین ویرایش:
میشه مفهم دسته نشون دادن واسه تراشیدن ریش رو به من توضیح بدی؟
این بازی حتی توی بخش داستانی هم اگه بشه بهش گفت خوب، توی گیم پلی عملا هیچی نیست. چیزی که کلیت بازی کامپیوتری بخاطر اون تجربه و مورد استفاده قرار میگیره. من بخوام درام و داستان ببینم میرم فیلم میبینم. 60 دلار بدم که دسته تکون بدم؟
يعني شهاب جان بازي فقط تكون دادن دسته براي زدن ريش بود؟:d

ببینید من جایی شاغلم که باید جواب کلی سفسطه رو بدم پس خواهشا سفسطه نفرمایید...
60 دلار برای دگمه زنی بدم در حالیکه اگرم انجام ندم خود بازی جلو میره؟!!!خب این جه کاریه؟من میتونم با صرف هزینه ای بسیار کمتر بشینم شاهکارهای سینمای دنیا رو ببینم خیلیم احساساتم بیشتر برانگیخته بشه

اگر شما حال میکنید که 60دلار بدید و دسته رو بزارید زمین تا خودش براتون زحمتشو بکشه خوش باشید

ببینید من جایی شاغلم که باید جواب کلی سفسطه رو بدم پس خواهشا سفسطه نفرمایید...
60 دلار برای دگمه زنی بدم در حالیکه اگرم انجام ندم خود بازی جلو میره؟!!!خب این جه کاریه؟من میتونم با صرف هزینه ای بسیار کمتر بشینم شاهکارهای سینمای دنیا رو ببینم خیلیم احساساتم بیشتر برانگیخته بشه

اگر شما حال میکنید که 60دلار بدید و دسته رو بزارید زمین تا خودش براتون زحمتشو بکشه خوش باشید
بله بله درست مي فرماييد سفسطه خوب نيست[-x

heavy rain به خاطر به چالش کشیدن انگشت های گیمر برای نگه داشتن دکمه ها اینجا منفور میشه beyond هم برای برعکس این قضیه دی کلاً دیوید دست نگه دار ببین بچه های اینجا در لحظه با ذهن حال میکنن یا انگشت دی

heavy rain به خاطر به چالش کشیدن انگشت های گیمر برای نگه داشتن دکمه ها اینجا منفور میشه beyond هم برای برعکس این قضیه دی کلاً دیوید دست نگه دار ببین بچه های اینجا در لحظه با ذهن حال میکنن یا انگشت دی

پست ات تماما تو حلقم !!!>:d

و تمام ...!

احسان اینجا مشکل خیلی عمیقه . وقتی یکی داره تو هر موقعیت شاغل بودنش رو که اصلا به ما و سایت ربطی نداره به رخ میکشه ( انگار هیچکی جز اون شاغل نیس) دیگه ....

مگه بلو-ری ارجینال یه فیلم 3 دلار هست که شما دلتون نمیاد 60 دلار به beyond بدین ؟ از یکی دو نفر حرف یاد میگیرین برین جایی خرج کنین که خریدار داشته باشه .

من که به هیچ عنوان به اندازه ی استادید تو سایت ( شما بچه های گل رو میگم ) بازی خور نیستم و نخواهم بود . ولی یه هیوی رین رو بازی کردم که هنوزم که هنوزه وقتی گوشیم زنگ میخوره ( آهنگش آهنگ شروع بازیه ) اشک تو چشمم جمع میشه . من معتاد تفکر این کارگردان شدم . خوب میدونه چی باید بسازه . فوق العاده هست .

دوستان این بازی ها به نظر مربوط به سنین بالای 25 یا 26 سال میشه . مثلا هیوی رین یکم احساسات پدرانه میخواد !!! :d

به نظر بازی های که مثل گادآو وار همش ضربه و دکمه و بکش بکش هست !!! ;) به درد نوجون ها میخوره که حس و حال و شور و هیجانش رو دارن . ما پیر مردا که با هیوی رین خیلی حال کردیم :p

كيج بازي هايي ميسازه كه آدمو به فكر فرو ميبره و آدمو با حقيقت هايه زندگي مانند مرگ ,انتقام, گذشت عشق و غم روبه رو ميكنه مثلا در beyond مرگ و زندگي انسان ها به تصوير كشيده ميشه وحسي عجيب رو به آدم منتقل ميكنه كه باعث همذات پنداري بازيكن با شخصيت هايه داخل بازي ميشه .
بازي هايي كه كيج ميسازه در اصل بازي زندگيهاست بازي كه هر انساني تو زندگي واقعيش در حال بازي كردنش.چه چيزي بالاتر از اين, بازيرو انجام بديم كه خودمون در زندگي واقعيمون در حال بازي كردنشيم.
ديدگاه و بينش كيج از صنعت بازي سازي فراتر از اينه كه يه دسته دستمون بگيريم وصدايه كييو كييو بنگ بنگ رو بشنويم.
كيج ميخواد بازي هاييرو بسازه كه زندگي انسان هارو در درون بازيش به تصوير بكشه.و سكان هدايت اين زندگي هارو به گيمرها بده.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or