دیوید کیج: Beyond : Two Souls یک سرگرمی نیست

Safety & Peace

ارباب مطلق سوزوران
کاربر سایت

آنهایی که فکر میکنند که Beyond در واقع حرکتی دیگر از عنوان قبلی Quantic Dream یعنی Heavy Rain است، باید دوباره فکر کنند.
شاید چیز هایی باشد که شما از بازی جدید دیوید کیج بخواهید، اما کیج آن چیزی را میخواهد، میسازد. و اگر تصمیم بگیرد که Beyond باید چیزی بیشتر از سرگرمی باشد، هیچ چیز نمیتواند کیج را از رسیدن به آن منصرف سازد.

در گفتگویی با Edge، کیج اذعان داشت:
هدف من سورپرایز کردن مردم است، اینکه چیزی را به آنها بدهم که میخواهند، بدون دانستن اینکه آن را میخواهند. من میخوام یک سفر احساسی را خلق کنم، یک تجربه منحصر به فرد.

من به این علاقه مند نیستم که به آنها "سرگرمی" بدهم، من میخواهم به آنها "معنا" بدهم.
من نمیخواهم که" انگشتان" آنها را به چالش بکشم، من میخواهم که "ذهن" آنها را به چالش بکشم.

شاید این بی ربط و تا حد زیادی بلند پروازانه به نظر برسد. شاید این چیزی نباشد که مردم واقعا بخواهند. اما این هدف من است و قصد دارم با Beyond : Two Souls چیزی متفاوت بسازم.

Beyond : Two Sould در انحصار PS3 بوده و داستان دختری 15 ساله به نام Jodie Holmes به هنر پیشگی Ellen Page را دنبال میکند.

منبع

آخرین ویرایش:
شاید چیز هایی باشد که شما از بازی جدید دیوید کیج بخواهید اما كيج بدون هيچ چون و چرايي فقط و فقط شاهكار ميسازد الكي خودتون رو اذيت نكنيد:d
من نمخواهم که انگشتان آنها را به چالش بکشم، من میخواهم که ذهن آنها را به چالش بکشم.
فقط اين يه تيكه با گيمينگ من در تضاده آخه من ذهني ندارم كه حالا بخوام به چالش بكشونمش:d

برو بگير بخواب بچه تازه ساعت 4 صبح خبر زده:d

بايد به جاي سرگرمي ميگفت Beyond بازي نيست.

من داشتم پشت صحنه هاي ساخت بازي رو ميديدم دقيقا اين فكر به ذهنم سر زد كه اين يارو بايد بره فيلم بسازه اشتباهي اومده تو اين صنعت.

عوض اينكه بره بشينه فكر كنه گيم پلي جديدي ارائه بده نشسته بود به بازيگر نحوه ي انتقال احساسات رو تشريح ميكرد.

البته من به اونصورت مخالفش نيستم ها چون اين همه ملت بازي ميسازن تو اين صنعت بذارين يكي هم فيلم بسازه.اشكالي نداره.

اقای کیج گیم یعنی سرگرمی به ابعاد مختلف
واسه درگیر کردن احساس و به چالش کشیدن مغز باس بری سراغ صنعت سینما که هم مخاطبین بیشتری داره هم طرفداران بیشتر !

دوباره تاپيك هاي كيج و حرف ها و بحث هاي تكراري !

كلا هيچكي نگاه به اسم تاپيكم نميكنه فقط ميان همون حرفا رو كه قبلا زدن اينجا هم ميزنند . در واقع بهترين جا هست براي بالا بردن تعداد پست .

---------------------------------------------------------------------------------------------------

مثل هميشه منتظر بازي هستم و انقدر از بازي قبلش يعني HR لذت بردم كه بفهمم هم سرگرمي هست و بازي و هم يه فيلم كاملا رئال . داستان بهترين عضو از اعضاي بازي هاي كيج هست كه همين مورد كافي تا با كله برم طرف بازي .

کیج کارشو خوب بلده و مثل عنوان قبلی ـش یه بازی خفن میده دست گیمرا
برای Beyond هم امید دارم که بترکونه و کارنامه عناوین انحصاری PS3 رو درخشانتر از گذشته کنه !

من نمیخواهم که" انگشتان" آنها را به چالش بکشم، من میخواهم که "ذهن" آنها را به چالش بکشم.
اگه بازی معما و اینا داشته باشه و بره سمت یه بازی Adventure واقعی واقعا عالی میشه، امیدوارم همین چیزی که گفته رو دقیقا اجرا کنه :دی

من از گفته هايه كيج اينجور برداشت ميكنم كه ميگه بازي من فراتر از يك سرگرمي, يعني چيزي نيست كه دو ساعت بشيني پاش بازيش كني بعدش از پشت دستگاه پا شدي تموم بشه بره, گفته ذهنو به چالش ميكشه يعني حتي زماني كه بازي هم نميكنيم فكر مارو درگير خودش ميكنه وباعث ميشه كه باز در مورد جنبه هايه مختلف بازي فكر كنيم و اين يعني يك شاهكار به تمام عيار درود بر روان اين استاد.

به شدت به Beyond امید دارم. تو اون تریلر هایی که نشون دادن اتمسفر فوق العاده بود. داستان هم اطمینان دارم عالی در میاره.

مطمئنم که 100% با این بازی کلی حال میکنم و کلی هم سرگرمم میکنه مثل هوی رین.
من نمیخواهم که انگشتان آنها را به چالش بکشم، من میخواهم که ذهن آنها را به چالش بکشم.
بسیار هم عالی. به اندازه ی کافی بازی برا به چالش کشیدن انگشت ها وجود داره.
عاقبت خوشی برا تاپیک پیش بینی نمیکنم ولی آرزو میکنم :دی

من داشتم پشت صحنه هاي ساخت بازي رو ميديدم دقيقا اين فكر به ذهنم سر زد كه اين يارو بايد بره فيلم بسازه اشتباهي اومده تو اين صنعت.
اين يارو كه فعلا صنعت گيم رو متحول كرده سهيل جان:d

این جمله کیج یک مشت محکم به صورت اونایی بود که دنبال گیم پلی تو این بازی هستن تا هی دکمه فشار بدن و حال کنن و سرگرم بشن . ;) تو بازی های دیگه عیبی نداره ولی تو این بازی نباید دنبال اینجور چیزا بود ، اسمش هم روش هست دیگه : Beyond

آخرین ویرایش:
جالبه بعضي از دوستان ميگن اثار كيج بازي نيست و مثلاً فيلم سينما ست !!
من برام سؤال پيش مياد پس چرا منتقدين گيم ميان نمرات بالا به اثار اين بنده خدا ميدن.
يا منتقدين سايتهاي معتبر چيزي از بازي نمي فهمن يا بعضي از كاربران توي سايت چيزهايي رو ميدونن فراتر ازمنتقدين !!!!!!:|

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or