دیوید کیج: Beyond : Two Souls یک سرگرمی نیست

Safety & Peace

ارباب مطلق سوزوران
کاربر سایت

آنهایی که فکر میکنند که Beyond در واقع حرکتی دیگر از عنوان قبلی Quantic Dream یعنی Heavy Rain است، باید دوباره فکر کنند.
شاید چیز هایی باشد که شما از بازی جدید دیوید کیج بخواهید، اما کیج آن چیزی را میخواهد، میسازد. و اگر تصمیم بگیرد که Beyond باید چیزی بیشتر از سرگرمی باشد، هیچ چیز نمیتواند کیج را از رسیدن به آن منصرف سازد.

در گفتگویی با Edge، کیج اذعان داشت:
هدف من سورپرایز کردن مردم است، اینکه چیزی را به آنها بدهم که میخواهند، بدون دانستن اینکه آن را میخواهند. من میخوام یک سفر احساسی را خلق کنم، یک تجربه منحصر به فرد.

من به این علاقه مند نیستم که به آنها "سرگرمی" بدهم، من میخواهم به آنها "معنا" بدهم.
من نمیخواهم که" انگشتان" آنها را به چالش بکشم، من میخواهم که "ذهن" آنها را به چالش بکشم.

شاید این بی ربط و تا حد زیادی بلند پروازانه به نظر برسد. شاید این چیزی نباشد که مردم واقعا بخواهند. اما این هدف من است و قصد دارم با Beyond : Two Souls چیزی متفاوت بسازم.

Beyond : Two Sould در انحصار PS3 بوده و داستان دختری 15 ساله به نام Jodie Holmes به هنر پیشگی Ellen Page را دنبال میکند.

منبع

آخرین ویرایش:
تاپیک بهتر نیست بسته بشه ؟

بحث داره به این خوبی پیش می ره چرا بسته بشه؟
yahoo_4.gif
آهان احتمالاّ چون جوابی ندارن طرفدار ها.
yahoo_4.gif

هر کس میاد هرچی خواست از خودش میپرونه ! خودشون هم میدونن گند زدن به تاپیک اما مثل اینکه افتاده گردنشون که شبانه روز ترول کنن !
یه بند به قوانین اضافه کنین که تاپیک در مورد کیج زده نشه ! میترسم تلفات جانی داشته باشه ! بعضی دوستان خیلی داغ میکنن ممکنه سکته ای چیزی بزنن

آخرین ویرایش:
نه بابا چندتا از دوستان تازه افتادن رو دور تازه داغ شدن;)

صفحه 30 پيش بيني ميشه براي اين تاپيك:dعلي بن نشي شانس آوردي:d
منو بن کنن چون این خبر رو زدم اره؟:d
باو کیج بچه خوبیه من نمیدونم چرا میگین این خودشو خیلی آدم حساب میکنه!:d

من به این علاقه مند نیستم که به آنها "سرگرمی" بدهم، من میخواهم به آنها "معنا" بدهم.
من نمیخواهم که" انگشتان" آنها را به چالش بکشم، من میخواهم که "ذهن" آنها را به چالش بکشم.
متاسفانه الان دوره دوره ی بازی های بی محتوا شده بازی هایی که بیشتر بر پایه گیم پلی استوار هستند تا مابقی مسائل و کمتر
بازیی پیدا میشه که بخواد روی بخش داستان قوی باشه .یکی از همین بازی ها Beyond : Two Sould به نظرم این عنوان و این
هدف یعنی هدف دیوید کیج قابل تقدیره اما باید توجه بشه که چجوری اون رو داخل بازی قرار داد و چجوری با عناصر
و المان های بازی هماهنگش کرد .اسم کاری که آقای کیج میخواد بهش معنا داده بشه یک بازیه نه یک فیلم!
پس قطعا اگر شما هم نخوای باید انگشت های بازیباز تا حدودی به چالش کشیده بشه! و باید برای معنا دادن و به چالش
کشیدن ذهن از انگشتان کمک بگیریم نه از قدرت بینایی و شنوایی !
بازم میگم این فکر و این هدف قابل تقدیره اما کیج باید دقت کنه که مقابلش یک بازی هست نه یک فیلم و مخاطبینش هزاران نفر
از یک جامعه بازیباز هستند نه از یک جامعه فیلمی پس قطعا انتظارات هم متفاوته انتظاراتی که شاید گرچه یک داستان قوی بخواد
اما در بطنش یک بازی میطلبه و یک چالش برای انگشتان و آدرنالین بدن!

آخرین ویرایش:
منو بن کنن چون این خبر رو زدم اره؟:d
باو کیج بچه خوبیه من نمیدونم چرا میگین این خودشو خیلی آدم حساب میکنه!:d
نه ميگم به خاطر برخي از دوستان بيش از اندازه منطقي نزنن تو و تاپيك و خبر و همه رو با هم بن كنن:d

چشم! همین الان به کیج زنگ میزنم و همچنین به کارمک چون میدونم اونم تا یه ساعت دیگه اینجا احضار میشه و بهشون میگم که از صنعت بازی برید بیرون دیگه! چقدر میخوایین خراب کنین؟ چقدر حرف میزنین؟ برید و یه گوشه بمیرید.

حاجی حرفش احمقانه اس،من که نگفتم بازیش احمقانس
مگه هر آدم خفنی هرچی بگه بقیه همه باید :praying: ایجوری کنن
شما میشه بگین این بازی اگه سرگرمی نیست چیه!؟!؟
Entertainment - Wikipedia, the free encyclopedia
(این هم برای امثال من که نمی دونن سرگرمی چیه)

خُب باباجان وقتی من بشینم جدول حل کنم هم،همین اتفاق می افته باز هم بش میگن سرگرمی،نه!؟!؟

بحث داره به این خوبی پیش می ره چرا بسته بشه؟ :d آهان احتمالاّ چون جوابی ندارن طرفدار ها. :d
جواب که تا قیامت هست ولی فقط میخایم به درک مقابل برسیم .
اون مثالت در مورد آهنگ کاملا فرق میکنه . تو هوی رین یا بیاند اونجری که میگی نیس کلا همه چیز دست خودته و تو میتونی مسیر رو عوض کنی . به نظرم همین قسمتش کاقیه فقط بخش اعظم کات سین هست بر خلاف بقیه بازی ها که بخش اعظم گیمپلی هست و چه ایرادی داره یه بازی هم اینجوری باشه حالا که با هوی رین تست شد و طرفدار پیدا کرد . الان مثلا یه عده از یه بازی متنفرن و اون بازی رو باعث افت صنعت گیم میدونن ولی اون بازی طرفدار داره و سازنده ها هم رازی هستن و این دیگه به بحث نیاز نداره (دیگه بحث کنی مجبورم میکنی یه فکرای دیگه ای بکنم :دی)

جواب که تا قیامت هست ولی فقط میخایم به درک مقابل برسیم .
اون مثالت در مورد آهنگ کاملا فرق میکنه . تو هوی رین یا بیاند اونجری که میگی نیس کلا همه چیز دست خودته و تو میتونی مسیر رو عوض کنی . به نظرم همین قسمتش کاقیه فقط بخش اعظم کات سین هست بر خلاف بقیه بازی ها که بخش اعظم گیمپلی هست و چه ایرادی داره یه بازی هم اینجوری باشه حالا که با هوی رین تست شد و طرفدار پیدا کرد . الان مثلا یه عده از یه بازی متنفرن و اون بازی رو باعث افت صنعت گیم میدونن ولی اون بازی طرفدار داره و سازنده ها هم رازی هستن و این دیگه به بحث نیاز نداره (دیگه بحث کنی مجبورم میکنی یه فکرای دیگه ای بکنم :دی)

فقط تو HR می تونستی مسیر رو عوض کنی؟ اون وقت Witcher, Mass Effect و Dragon Age کشکن این وسط؟ :d

من متنفر نیستم ولی اولاّ گیم پلی بازی کلاّ ایراد داره، دوماّ داستان بازی باید خوب باشه برای چنین عنوانی که روی گیم پلی تمرکز نداره. خودشون وقتی تاکید زیادی روی سینمایی بودن بازیو اهمیت داستان می کنن و داستان ضعیفی رو می نویسن چی می شه گفت؟ :d دقیقاّ قضیه ی نویسنده ی Crysis 2 شده که ادعا می کرد، آخرش هم دیدیم چی شد. :d

طرفدار خب COD هم الان طرفدار داره، الان یک بازی متوسط هم طرفدار داره ولی دلیل بر عالی بودنش نمی شه. :d

فقط تو HR می تونستی مسیر رو عوض کنی؟ اون وقت Witcher, Mass Effect و Dragon Age کشکن این وسط؟ :d

من متنفر نیستم ولی اولاّ گیم پلی بازی کلاّ ایراد داره، دوماّ داستان بازی باید خوب باشه برای چنین عنوانی که روی گیم پلی تمرکز نداره. خودشون وقتی تاکید زیادی روی سینمایی بودن بازیو اهمیت داستان می کنن و داستان ضعیفی رو می نویسن چی می شه گفت؟ :d دقیقاّ قضیه ی نویسنده ی Crysis 2 شده که ادعا می کرد، آخرش هم دیدیم چی شد. :d

طرفدار خب COD هم الان طرفدار داره، الان یک بازی متوسط هم طرفدار داره ولی دلیل بر عالی بودنش نمی شه. :d
ما براي عالي بودن بازي كاري به تعداد طرفداراي بازي نداريم بلكه به نمرهايي كه يه بازي از منتقدين اين صنعت ميگيره رو مد نظر ميگيريم كه فكر كنم بهترين ملاك و منصفا نه ترين ملاك باشه و در اين ضمينه hr موفق هستش.
بعدش شما كه داري ادعا ميكني كه اين بازي نه گيم پلي داره ونه داستان تا حالا پيش خودت فكر كردي كه پس چه جوري امكان داره منتقدين به بازيي كه نه گيم پلي داره ونه داستان كه از مهمترين بخش هاي يه گيم رو تشكيل ميدن ميان و نمره بالا ميدن.

ببین . من مگه گفتم تو بازی های دیگه نمیشه مسیرو عوض کرد ؟ من هی یه حرفی میزنم تو کلا یه حرف دیگه ای میزنی تا جواب داده باشی . تو آهنگ رو مثال زدی منم گفتم هوی رین مثل اون آهنگ نیست و میشه توش مسیر رو کلا عوض کرد . بوی سفسطه میاد به مشامم . بیخیال آقا شما خوشت نمیاد نخر بازی رو . داستان هم به نظرم خیلی هم غمگین و جالب بود . شما دوس نداری خوب دوس نداشته باش سر سلیقه که بحث نمیکنیم هر وقت به زور اومدن گفتن آقای ونکوور باید beyond رو بخری وگرنه از کانادا میندازیمت بیرون اونوقت بیا بگو بیاند فلانه . موفق باشی .

ببین . من مگه گفتم تو بازی های دیگه نمیشه مسیرو عوض کرد ؟ من هی یه حرفی میزنم تو کلا یه حرف دیگه ای میزنی تا جواب داده باشی . تو آهنگ رو مثال زدی منم گفتم هوی رین مثل اون آهنگ نیست و میشه توش مسیر رو کلا عوض کرد . بوی سفسطه میاد به مشامم . بیخیال آقا شما خوشت نمیاد نخر بازی رو . داستان هم به نظرم خیلی هم غمگین و جالب بود . شما دوس نداری خوب دوس نداشته باش سر سلیقه که بحث نمیکنیم هر وقت به زور اومدن گفتن آقای ونکوور باید beyond رو بخری وگرنه از کانادا میندازیمت بیرون اونوقت بیا بگو بیاند فلانه . موفق باشی .

اون جوری که تعریف کردی از HR به نظر می رسید که هیچ بازی همچین قابلیتی رو نداشته! الان داری می پیچونی دیگه، اونم به صورت زیر پوستی. :d من اون آهنگ رو مثال زدم به خاطر این که از "سبک" جدیدی که کیج ابداع کرده حرف زدی و نه این که بشه توش مسیر رو عوض کرد. دوماّ مسیر عوض کردن چه ربطی به مثال آهنگ من داشت؟ :d اصلاّ خوندی چی نوشتم؟ :d من درباره ی گیم پلی بازی حرف زدم. بحث خریدن نیست، بحث اینه که بازی ضعف داره و از الان دارن به سازنده ی بازی لقب بهترین کارگردان رو می دن. یعنی با این حرف شما من برم ضعیف ترین بازی سال رو بسازم بعد شما ازش انتقاد کنی من به جای این که بپذیرم باید به شما بگم "اگه خوشت نمیاد نخر"؟ آخه چه ربطی داره، با این کارها ضعف های بازی چبران نمی شه. :d

اون جوری که تعریف کردی از HR به نظر می رسید که هیچ بازی همچین قابلیتی رو نداشته! الان داری می پیچونی دیگه، اونم به صورت زیر پوستی. :d من اون آهنگ رو مثال زدم به خاطر این که از "سبک" جدیدی که کیج ابداع کرده حرف زدی و نه این که بشه توش مسیر رو عوض کرد. دوماّ مسیر عوض کردن چه ربطی به مثال آهنگ من داشت؟ :d اصلاّ خوندی چی نوشتم؟ :d من درباره ی گیم پلی بازی حرف زدم. بحث خریدن نیست، بحث اینه که بازی ضعف داره و از الان دارن به سازنده ی بازی لقب بهترین کارگردان رو می دن. یعنی با این حرف شما من برم ضعیف ترین بازی سال رو بسازم بعد شما ازش انتقاد کنی من به جای این که بپذیرم باید به شما بگم "اگه خوشت نمیاد نخر"؟ آخه چه ربطی داره، با این کارها ضعف های بازی چبران نمی شه. :d
خوب مثال آهنگ شما هم اصلا ربطی به این سبک کیج نداره که ( این نظر شماس که بازی بدون گیم پلی نمیشه به نظر من خیلی هم میشه و دقیقا میشه سبک جدید ) مثال آهنگ رو هم اینجوری میشه گفت که سبک کیج مثل آهنگ بدون ریتم میمونه که بعضی وقتا خیلی هم میتونه دلچسب باشه نه آهنگ بدون صدا :))
داداش مشکلت شما با گیم هست . شما از گیم خوشت نمیا دلیل بر این نیس که اون گیم ضعیفترین گیم سال هست ضعیف ترین گیم سال اون امتیازا رو نمیگیره . میگیره ؟
من نمیدونم شما چرا بحثو کش میدی . شما از دیوید کیج و بازیاش خوشت نمیاد تموم شد رفت . کیج هم کارگردان با استعدادی هست و هیچ کس تا حالا نگفته بهترین هست از خودت حرف در نیار . واقعا نمیدنم مشکل چیه ! ( هوی رین هر وقت بدترین بازی سال شد اونوقت من خودم هم انتقاد خواهم کرد از کیج )

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or