دیوید کیج: Beyond : Two Souls یک سرگرمی نیست

Safety & Peace

ارباب مطلق سوزوران
کاربر سایت

آنهایی که فکر میکنند که Beyond در واقع حرکتی دیگر از عنوان قبلی Quantic Dream یعنی Heavy Rain است، باید دوباره فکر کنند.
شاید چیز هایی باشد که شما از بازی جدید دیوید کیج بخواهید، اما کیج آن چیزی را میخواهد، میسازد. و اگر تصمیم بگیرد که Beyond باید چیزی بیشتر از سرگرمی باشد، هیچ چیز نمیتواند کیج را از رسیدن به آن منصرف سازد.

در گفتگویی با Edge، کیج اذعان داشت:
هدف من سورپرایز کردن مردم است، اینکه چیزی را به آنها بدهم که میخواهند، بدون دانستن اینکه آن را میخواهند. من میخوام یک سفر احساسی را خلق کنم، یک تجربه منحصر به فرد.

من به این علاقه مند نیستم که به آنها "سرگرمی" بدهم، من میخواهم به آنها "معنا" بدهم.
من نمیخواهم که" انگشتان" آنها را به چالش بکشم، من میخواهم که "ذهن" آنها را به چالش بکشم.

شاید این بی ربط و تا حد زیادی بلند پروازانه به نظر برسد. شاید این چیزی نباشد که مردم واقعا بخواهند. اما این هدف من است و قصد دارم با Beyond : Two Souls چیزی متفاوت بسازم.

Beyond : Two Sould در انحصار PS3 بوده و داستان دختری 15 ساله به نام Jodie Holmes به هنر پیشگی Ellen Page را دنبال میکند.

منبع

آخرین ویرایش:
وای باز کیج یه حرفی زد که تاپیکش 10 صفحه بره جلو.
اینقدر که طرفدارای 360 تو ایران از کیج متنفرن هیچ جای دیگه ی دنیا نیستن.

من از کیج خیلی خوشم نمیاد و PS3 رو به 360 ترجیح میدم. میدونی چرا؟ چون دقیقا همون PS3 بازی مثل Uncharted که داره که عین یه گنج میمونه و تا ابد هم میشه سالی 2 3 بار تمومش کرد و لذت برد. بازی کیج چی؟

خدایی یه چیزای می شنوه آدم اصلا یا امامزاده بیژن ...
من نمی دونم خوش اومدن از یه بازی چه ربطی به کنسولش داره ! چند صفحه پیش یه بنـــده خدا گفت چون ایندیگو پرافسی چون ولتی پلتفرم بود همه به به ، این انحصاریه تف تف ... ؟! این حرفه الآن خدایی یا قصه کلثوم ننه ؟!
تو رو خدا بذارید این آخر عمری راحت بمی ریم نه این که از خنده معدمون بترکه بپاشه رو مونیتور .

من میتونم با صرف هزینه ای بسیار کمتر بشینم شاهکارهای سینمای دنیا رو ببینم
ببخشید کدوم شاهکار؟! شاهکار سینمایی فیلما مال گذشته بود نه الان که میرن از داستان های قدیمی فیلم میسازن
هالیوود جز نشون دادن جلوه های ویژه واقعا چی داره؟ نمیگم بده اما اینطور که شما میگی نیست این بازی میتونه خیلی چیزارو نشون بده که هیچوقت یه فیلم نتونه اون و به نمایش بزاره

من از کیج خیلی خوشم نمیاد و PS3 رو به 360 ترجیح میدم. میدونی چرا؟ چون دقیقا همون PS3 بازی مثل Uncharted که داره که عین یه گنج میمونه و تا ابد هم میشه سالی 2 3 بار تمومش کرد و لذت برد. بازی کیج چی؟

بازی کیجم میشه دیگه :d

من تاحالا 3 بار هیوی رین رو تموم کردم الان تو دست چهارمم !!! آخه میشه چند مدل بازی رو تموم کرد . فکر نمیکنم بازی زیادی به این سبک ساخته شده باشه .

من معتاد تفکر این کارگردان شدم . خوب میدونه چی باید بسازه . فوق العاده هست .

دوستان این بازی ها به نظر مربوط به سنین بالای 25 یا 26 سال میشه . مثلا هیوی رین یکم احساسات پدرانه میخواد !!! :d

سر B:TS شاید این جور بشه ولی HR نه! الان چه تفکری داشت که رفت ایده ی قدیمی "قاتل یکی از آدم خوب هاست" رو تو بازی ـش جا داد؟ الان مثلاّ Shadow of The Colossus رو ببینید. بازیکن تا آخر بازی با اون همراه هستش و نوعی رابطه بین شخصیت اصلی و بازیکن به وجود میاد. ولی تو HR تا آدم میاد به یک نفر عادت کنه به صورت غیر منطقی بازی سوییچ می شه روی یک کرکتر دیگه! احساسات پدرانه موقعی میاد که شخصیت اصلی رو درست نشون بدن. الان شما که چیز زیادی از شخصیت اصلی نمی دونی چه حس همزاد پنداری بهتون می ده؟

تفکر این کارگردان در همین حد بوده که بره از یک ایده ی قدیمی استفاده کنه، همین. البته این ایده می تونست بازی رو به یک عنوان خارق العاده تبدیل کنه، ولی نحوه ی روایت داستان، شخصیت های اضافه بازی بهش ضربه ی بزرگی زد. کارهایی که شخصیت ها تو بازی انجام می دن 50% ـشون الکی هستن و برای وقت پر کردن هستش. یعنی هیچ کمکی به پیشبرد داستان نمی کنن. حالا اگه بازی رو تموم کنید بخواید دوباره بازی کنید خیلی اعصاب خورد کن می شه. شما الان برید یک فیلم درجه 2 هم ببینید این احساس بهتون دست می ده، حالا چون تو این صنعت هیچ بازی اینقدر شبیه به فیلم نبوده فکر می کنید تاثیر گذار بوده. حالا همین رو تبدیل به فیلم کنن فکر می کنین منتقدها چه نمره ای بهش بدن؟ (توجه کنید که منتقد ها از نگاه یک گیم به HR این نمره رو دادن)

با تمام این حرف ها اگه این اشکالات رو نادیده بگیرید عنوان خوبی ـه و به همه سینما دوستان پیشنهاد می شه. :d

باز این روانشناسه اومد و باد معدش رو با احساس فراوان به سمت صنعت گیم هدف گرفت و پرتاب 3 امتیازی خودش رو رها کرد و البته مثل همیشه وارد سبد نشد .

داداش پوریای گلم . توجه کرده باشی من اول صحبت هام گفتم که بازی خورد نیستم . اما از نگاه یک مبتدی که شاید بازی رو مثل شما متوجه نشه و درک نکنه ! اما احساسات رو خوب میفهمه :d من به این بازی از 20 نمره 20 میدم . میدونید چرا ؟ چون دارید تو زبونتو میگید گیم ! نه فیلم .... تو هیوی رین شما نمیتونی به کسی که نقش بازی میکنه بگی حس رو به مخاطب انتقال بده . اما تو فیلم میتونی یه بازیگر سوپر استار رو بزاری تا همچین با حس بازی کنه که بشینی گریه کنی !!! :p شاهکار هیوی رین از نظر من اینه که هر کسی که بازی رو میبینه عاشقش میشه . گاهی ما دوست داریم همیشه نیمه ی خالی لیوان رو ببینیم ! در این صورت هیوی رین یکی از آشغال ترین بازی های سونی هست !!!! :d اما آیا این جمله صادقانه بود !!! ... ;)

راستی این TS که گفتی مخفف چه بازی هست ؟ میشه رو 3.55 بازی کرد :d بگو برم بگیرمش . بازی میشناسی که داستان جالب داشته باشه معرفی کن قربون داداش >:d

آخرین ویرایش:
داداش پوریای گلم . توجه کرده باشی من اول صحبت هام گفتم که بازی خورد نیستم . اما از نگاه یک مبتدی که شاید بازی رو مثل شما متوجه نشه و درک نکنه ! اما احساسات رو خوب میفهمه :d من به این بازی از 20 نمره 20 میدم . میدونید چرا ؟ چون دارید تو زبونتو میگید گیم ! نه فیلم .... تو هیوی رین شما نمیتونی به کسی که نقش بازی میکنه بگی حس رو به مخاطب انتقال بده . اما تو فیلم میتونی یه بازیگر سوپر استار رو بزاری تا همچین با حس بازی کنه که بشینی گریه کنی !!! :p شاهکار هیوی رین از نظر من اینه که هر کسی که بازی رو میبینه عاشقش میشه . گاهی ما دوست داریم همیشه نیمه ی خالی لیوان رو ببینیم ! در این صورت هیوی رین یکی از آشغال ترین بازی های سونی هست !!!! :d اما آیا این جمله صادقانه بود !!! ... ;)

راستی این TS که گفتی مخفف چه بازی هست ؟ میشه رو 3.55 بازی کرد :d بگو برم بگیرمش . بازی میشناسی که داستان جالب داشته باشه معرفی کن قربون داداش >:d

در رابطه با این که تو HR نمی شه به کسی گفت که نقش بازی کنه موافق نیستم. :d اگه دقت کنید فکر کنم حتی از یک تکنینک جدا برای موشن کپچر استفاده کردن و این به خودی خود نشانه ی چی هستش؟ :d این که می تونی حالات روحی شخصیت ها رو با دیدن چهره ـشون درک کنی، مثل یک فیلم. منتها تو HR چند نوع حالت وجود داره و به خاطر این که خطی نیستش می گید شبیه فیلم نیست. ولی در کل قضیه تفاوتی ایجاد نمی کنه. :d حالا من دارم یه مقاله در رابطه با همین می نویسم در یک سایت دیگه (می دونید دیگه :d) که هر وقت گذاشتمش می تونید کاملاّ منظورم رو درک کنید. الان متاسفانه هر چی توضیح بدم وارد یک مقوله ی جدا می شیم که هر کدومش ساعت ها توضیح نیاز داره. :d

منظورم همون Beyond: Two Souls بود. :d

ببخشید کدوم شاهکار؟! شاهکار سینمایی فیلما مال گذشته بود نه الان که میرن از داستان های قدیمی فیلم میسازن
هالیوود جز نشون دادن جلوه های ویژه واقعا چی داره؟ نمیگم بده اما اینطور که شما میگی نیست این بازی میتونه خیلی چیزارو نشون بده که هیچوقت یه فیلم نتونه اون و به نمایش بزاره
منظورتون از قدیم رو میشه بهتر بگید. مثلا یه سالی بگید که بعد از اون فیلم شاهکار نبوده که من فیلم های بعد اون سال رو برای شما لیست کنم.

مگه بلو-ری ارجینال یه فیلم 3 دلار هست که شما دلتون نمیاد 60 دلار به beyond بدین ؟ از یکی دو نفر حرف یاد میگیرین برین جایی خرج کنین که خریدار داشته باشه .
نه 3 دلار نیست اما 10 دلاره. :دی

نه 3 دلار نیست اما 10 دلاره. :دی

فردین فک کنم اونجوری ها هم نیستااا :دی !
مثلا این فیلم تو اولین سری که اومد 45 دلار بود بعد کم کم افت کرد قیمتش الان 30 دلاره . فقط 10 -15 دلار ارزون تر از beyond . نسخه 3D هم حتی گرون تر بود ولی تو گیم واسه 3D بودن اضافه پول نمیگیرن ! (کلا قیمت فیلم بلو-ری خیلی متفاوته بسته به نوع فیلم قیمتش هم فرق میکنه ولی متاسفانه گیم اینجری نیس :( )

Amazon.com: Wrath of the Titans [Blu-ray]: Sam Worthington, Liam Neeson, Jonathan Liebesman: Movies & TV

تفکر این کارگردان در همین حد بوده که بره از یک ایده ی قدیمی استفاده کنه، همین. البته این ایده می تونست بازی رو به یک عنوان خارق العاده تبدیل کنه، ولی نحوه ی روایت داستان، شخصیت های اضافه بازی بهش ضربه ی بزرگی زد. کارهایی که شخصیت ها تو بازی انجام می دن 50% ـشون الکی هستن و برای وقت پر کردن هستش. یعنی هیچ کمکی به پیشبرد داستان نمی کنن. حالا اگه بازی رو تموم کنید بخواید دوباره بازی کنید خیلی اعصاب خورد کن می شه. شما الان برید یک فیلم درجه 2 هم ببینید این احساس بهتون دست می ده، حالا چون تو این صنعت هیچ بازی اینقدر شبیه به فیلم نبوده فکر می کنید تاثیر گذار بوده. حالا همین رو تبدیل به فیلم کنن فکر می کنین منتقدها چه نمره ای بهش بدن؟ (توجه کنید که منتقد ها از نگاه یک گیم به HR این نمره رو دادن)

yahoo_4.gif

درسته تو گیم نمیشه احساسات رو مثل فیلم القا کرد ولی حداقل میشه سعی کرد !
پس ینی قبول داری بدون دکمه زدن و بزن و بکش هم میشه بازی خارق العاده ساخت دیگه ؟؟ اینجا بچه ها اینم قبول ندارن و تا اسم کیج میاد قاطی میکنن ، نمیدونم چرا ؟؟ :دی

آخرین ویرایش:
فردین فک کنم اونجوری ها هم نیستااا
:biggrin1:
!
مثلا این فیلم تو اولین سری که اومد 45 دلار بود بعد کم کم افت کرد قیمتش الان 30 دلاره . فقط 10 -15 دلار ارزون تر از beyond . نسخه 3D هم حتی گرون تر بود ولی تو گیم واسه 3D بودن اضافه پول نمیگیرن ! (کلا قیمت فیلم بلو-ری خیلی متفاوته بسته به نوع فیلم قیمتش هم فرق میکنه ولی متاسفانه گیم اینجری نیس
:(
)

نه من که از این جا می خرم بین 20-38 هستن (اوایل عرضه یک فیلم). تقریباّ می شه گفت نصف.

درسته تو گیم نمیشه احساسات رو مثل فیلم القا کرد ولی حداقل میشه سعی کرد !
پس ینی قبول داری بدون دکمه زدن و بزن و بکش هم میشه بازی خارق العاده ساخت دیگه ؟؟ اینجا بچه ها اینم قبول ندارن و تا اسم کیج میاد قاطی میکنن ، نمیدونم چرا ؟؟ :biggrin1:​

می شه منتقل کرد، کی گفته نمی شه؟ الان Alan Wake, Max Payne, The Darkness, RDR و خیلی بازی های دیگه قشنگ با احساسات بازی می کنه. :d
حرفت در رابطه با ساختن یک بازی بدون زدن دکمه می دونی مثل چی می مونه؟ مثل این که من یک آهنگ بسازم، بعد صداش رو بذارم صفر تا هیچکس نتونه بشنوه. بعد هم بیام روی CD عرضه کنم. :d الان همه میان می گن "که به به! از یک زاویه ی دیگه نگاه کرده و نخواسته مثل بقیه آهنگ های دیگه همش آدم بهشون گوش کنه. تونسته با معنای درونی نهفته ای که در این آهنگ (حالا خالی هم هست و هیچی آدم نمی شنوه :d) احساسات رو منتقل کنه. "

حرف تو الان مثل این مثالی که زدم می مونه. گیم پلی بخش اصلی هر بازی هستش. شما نمی تونی بشینی فقط ببینی و لذت ببری، فیلم قضیه اش فرق می کنه. البته اگه داستان خوب (نه مثل HR) داشته باشه من شخصاّ حاضرم بشینم ببینم. :d ولی جامعه این طور فکر نمی کنه.

البته من در کل دهه های 70تا 90 رو به الان ترجیح می دم ولی در رابطه با این که فیلم خوبی ساخته نمی شه کاملاّ مخالفم. :d

این بازی میتونه خیلی چیزارو نشون بده که هیچوقت یه فیلم نتونه اون و به نمایش بزاره

بله، مثل ریش زدن و حمام رفتن که خیلی هم به درک ابعاد شخصیتی کمک می کنه. :d اصلاّ بنیانگذار سبک جدیدی هستن آقای کیج. :d تارانتینو که فیلم هاش بدون دیالوگ های ادبی اما مفهومی هستش باید بره از این آقا یاد بگیره. :d بیخیال. :d

Last edited by a moderator:
ديويد رو هنوز دوستان ترور نكردن؟هنوز زندس؟ [-(
نا اميدم كردن از برخي دوستان توقع ميرفت كه تا الان ديگه تاپيك رو به صفحه 100 رسونده باشن8-|

آخرش اون چیزی که تحویل مردم میخوای بدی یا فیلمِ یا بازی که تو دِه ما هم به هر دو این ها میگن سرگرمی!!!!!تو ولایت شما چطور!؟!؟
آخه مجبوری حرف بزنی!؟!؟بیشین کارت رو بکن،کارهات بهتر از خودت حرف میزنن
من فکر کردم فقط ما ایرانی ها عادت کردیم هی الکی حرف بزنیم

آخرش اون چیزی که تحویل مردم میخوای بدی یا فیلمِ یا بازی که تو دِه ما هم به هر دو این ها میگن سرگرمی!!!!!تو ولایت شما چطور!؟!؟
آخه مجبوری حرف بزنی!؟!؟بیشین کارت رو بکن،کارهات بهتر از خودت حرف میزنن
من فکر کردم فقط ما ایرانی ها عادت کردیم هی الکی حرف بزنیم
چشم! همین الان به کیج زنگ میزنم و همچنین به کارمک چون میدونم اونم تا یه ساعت دیگه اینجا احضار میشه و بهشون میگم که از صنعت بازی برید بیرون دیگه! چقدر میخوایین خراب کنین؟ چقدر حرف میزنین؟ برید و یه گوشه بمیرید.
تاپیک بهتر نیست بسته بشه ؟
حالا چرا تاپیک من بدبخت بسته بشه؟:d

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or