دومین دوره مسابقات Character battle سایت بازی‌سنتر

• Thread starter Thread starter Behzad
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
باورم نمیشه میت بوی حذف شد:(
باید تا دور آخر میومد
راستی این گروه کِیت رو فراموش نکنید>:d<
files_polls__GCKW%5Bw132h150mresizeByMaxSize%5D.png

مگه تو Sasuke رو هم میشناسی؟ :دی
مگه میشه قویترین و باهوش ترین شخص توی انیمه ناروتو رو نشناخت :دی ( تازه اولاشم چیزی رو اسپویل نکنی ها :دی )
موندم اگه اسنیک یا همین حضرت به دانته بخورن با کدوم خودت رو راحت میکنی:d
امیدواریم رییس بزرگ مار جامد رو از صحنه روزگار محو کنه:d

اون موقع دیگه با ناراحتی رای میدم :دی فعلا بزار دانته رو از گروهش بیاریم بالا ( معلوم نیست تو چه گروهی افتاده ) بعدا در مورد مراحل بعدی فکر میکنیم :دی

مگه میشه قویترین و باهوش ترین شخص توی انیمه ناروتو رو نشناخت :biggrin1: ( تازه اولاشم چیزی رو اسپویل نکنی ها :biggrin1: )
علی طرفدار ساسکه ای آیا؟:-o خجالت بکش!
اون موقع دیگه با ناراحتی رای میدم :biggrin1: فعلا بزار دانته رو از گروهش بیاریم بالا ( معلوم نیست تو چه گروهی افتاده ) بعدا در مورد مراحل بعدی فکر میکنیم :biggrin1:
فرض کن دانته و ورجیل توی یه گروه باشن، اون وقت حق تقدم با کی هست؟:-/ پیدا کنید پرتقال فروش را!:biggrin1:

جوابت رو دادن. تازه نفهمیدی ساسوکه چه کارا نمی کنه :دی
این علی الان تو جوه!:biggrin1: بعدا خودش میاد اینجا زانو میزنه و به گناهش اعتراف میکنه!:biggrin1: اگرچه ساسکه در مقابل ناروتو شانسی نداره>:d<
هر کسی هم غیر از این بگه یه راسنگان مهمونش میکنیم>:d<

علی طرفدار ساسکه ای آیا؟:-o خجالت بکش!
بلی :دی هیچ چیز خجالت آوری هم در این مورد وجود نداره :دی ( شاید جلوتر رفتم نظرم برگشت ولی تا اینجا ساسکه خیلی بهتر از بقیه شخصیت ها بوده )

فرض کن دانته و ورجیل توی یه گروه باشن، اون وقت حق تقدم با کی هست؟:-/ پیدا کنید پرتقال فروش را!:biggrin1:
سوالای سخت نپرس علی :دی انشالله که اینطوری نمیشه ، ولی کلا فکر کنم ورجیل توی نظرسنجی نیست ( شخصیت منفی ها نیستن ، یادت رفته ؟! ) برای همین از این لحاظ به مشکل بر نمیخوریم :دی

بلی :biggrin1: هیچ چیز خجالت آوری هم در این مورد وجود نداره :biggrin1: ( شاید جلوتر رفتم نظرم برگشت ولی تا اینجا ساسکه خیلی بهتر از بقیه شخصیت ها بوده )
حیف که دستم بسته-ست و نمیتونم اسپویل کنم... حیف....:|:d
سوالای سخت نپرس علی :biggrin1: انشالله که اینطوری نمیشه ، ولی کلا فکر کنم ورجیل توی نظرسنجی نیست ( شخصیت منفی ها نیستن ، یادت رفته ؟! ) برای همین از این لحاظ به مشکل بر نمیخوریم :biggrin1:
حرف حساب ولی....
بازم نمیتونم اسپویل کنم:|

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or