بده به Big Boss خودت رو راحت کن![]()
=============================
میگم Sasuke هم توی نظرسنجی هست ؟!![]()
مگه میشه قویترین و باهوش ترین شخص توی انیمه ناروتو رو نشناختمگه تو Sasuke رو هم میشناسی؟![]()
موندم اگه اسنیک یا همین حضرت به دانته بخورن با کدوم خودت رو راحت میکنی:d
امیدواریم رییس بزرگ مار جامد رو از صحنه روزگار محو کنه:d
علی طرفدار ساسکه ای آیا؟:-o خجالت بکش!مگه میشه قویترین و باهوش ترین شخص توی انیمه ناروتو رو نشناخت :biggrin1: ( تازه اولاشم چیزی رو اسپویل نکنی ها :biggrin1: )
فرض کن دانته و ورجیل توی یه گروه باشن، اون وقت حق تقدم با کی هست؟اون موقع دیگه با ناراحتی رای میدم :biggrin1: فعلا بزار دانته رو از گروهش بیاریم بالا ( معلوم نیست تو چه گروهی افتاده ) بعدا در مورد مراحل بعدی فکر میکنیم :biggrin1:
مگه میشه قویترین و باهوش ترین شخص توی انیمه ناروتو رو نشناخت( تازه اولاشم چیزی رو اسپویل نکنی ها
)
علی طرفدار ساسکه ای آیا؟:-o خجالت بکش!
این علی الان تو جوه!:biggrin1: بعدا خودش میاد اینجا زانو میزنه و به گناهش اعتراف میکنه!:biggrin1: اگرچه ساسکه در مقابل ناروتو شانسی نداره>:d<جوابت رو دادن. تازه نفهمیدی ساسوکه چه کارا نمی کنه![]()
بلیعلی طرفدار ساسکه ای آیا؟:-o خجالت بکش!
سوالای سخت نپرس علیفرض کن دانته و ورجیل توی یه گروه باشن، اون وقت حق تقدم با کی هست؟پیدا کنید پرتقال فروش را!:biggrin1:
حیف که دستم بسته-ست و نمیتونم اسپویل کنم... حیف....بلی :biggrin1: هیچ چیز خجالت آوری هم در این مورد وجود نداره :biggrin1: ( شاید جلوتر رفتم نظرم برگشت ولی تا اینجا ساسکه خیلی بهتر از بقیه شخصیت ها بوده )
حرف حساب ولی....سوالای سخت نپرس علی :biggrin1: انشالله که اینطوری نمیشه ، ولی کلا فکر کنم ورجیل توی نظرسنجی نیست ( شخصیت منفی ها نیستن ، یادت رفته ؟! ) برای همین از این لحاظ به مشکل بر نمیخوریم :biggrin1:
از اونجایی که میدونم بیگ باس وحشتناک رای میاره به جکی رای میدم ... خیلی دوسش دارم ...
جناب اینجا تاپیکِ انیمس،مزاحم بحث بچه ها راجع به انیمه نشید
با عرض پوزش از همه ی شما