shekib کاربر سایت Aug 19, 2012 #1,171 حمایت کاملا را از بانو کیت اعلام می کنم.البته شش نفر از هشت نفر لیاقت بالا امدن رو دارن ولی به شخصه که نمی تونم رای رو به 6 تا بدم به بانو کیت می دهم.
حمایت کاملا را از بانو کیت اعلام می کنم.البته شش نفر از هشت نفر لیاقت بالا امدن رو دارن ولی به شخصه که نمی تونم رای رو به 6 تا بدم به بانو کیت می دهم.
Dinosaur Loyal Member Aug 19, 2012 #1,174 Big Boss که رأی خودش رو میاره و توی این مرحله نیازی به ما نداره ، پس رأی ما :
Dark War کاربر سایت Aug 19, 2012 #1,175 همممممم خيلي سخته خيلي سخت به كدومشون راي بدم؟:d راي خودم روي BIG Boss هستش ولي از طرفي هم دلم ميگه به Garcia راي بدم ولي قلبم ميگه به Jackie راي بدم ولي نميدونم كي هي داره ميگه به Niko راي بده:d بهنام مي خوام به عشق خودت به BIG Boss راي بدم:d
همممممم خيلي سخته خيلي سخت به كدومشون راي بدم؟:d راي خودم روي BIG Boss هستش ولي از طرفي هم دلم ميگه به Garcia راي بدم ولي قلبم ميگه به Jackie راي بدم ولي نميدونم كي هي داره ميگه به Niko راي بده:d بهنام مي خوام به عشق خودت به BIG Boss راي بدم:d
shekib کاربر سایت Aug 19, 2012 #1,177 نوشته شده توسط BIgwaRrI0r: بخاطر اسمم big boss :d بیشتر... ای بابا شما که نمی تونی تو تو نظرسنجی شرکت کنی.می تونی؟
نوشته شده توسط BIgwaRrI0r: بخاطر اسمم big boss :d بیشتر... ای بابا شما که نمی تونی تو تو نظرسنجی شرکت کنی.می تونی؟
Dante Never Cry The Awakening Dragon کاربر سایت Aug 19, 2012 #1,180 نوشته شده توسط Dark War: من به كي راي بدم؟:d بیشتر... بده به Big Boss خودت رو راحت کن ============================= میگم Sasuke هم توی نظرسنجی هست ؟!
نوشته شده توسط Dark War: من به كي راي بدم؟:d بیشتر... بده به Big Boss خودت رو راحت کن ============================= میگم Sasuke هم توی نظرسنجی هست ؟!
Dark War کاربر سایت Aug 19, 2012 #1,182 بده به Big Boss خودت رو راحت کن :biggrin1: بیشتر... يكي به خاطر شما و يكي هم به خاطر بهنام به رئيس بزرگ راي دادم:d
بده به Big Boss خودت رو راحت کن :biggrin1: بیشتر... يكي به خاطر شما و يكي هم به خاطر بهنام به رئيس بزرگ راي دادم:d
( Layken ) عضو تحریریه Aug 19, 2012 #1,183 همه شخصیت های این سری بزرگن ولی..Big Boss کلا فرای شخصیت ها هستش بده رای رو به رییس بزرگ ...
Dark War کاربر سایت Aug 19, 2012 #1,185 آقا کلا چند تا گروهه ؟ بیشتر... اگه اشتباه نكنم 16 تا هستش آرمان جان