دومین دوره مسابقات Character battle سایت بازی‌سنتر

• Thread starter Thread starter Behzad
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
امیدوارم حداقل موریگان از این گروه بالا بیاد، کلا دوستان خیلی لطف داشتن نسبت به شخصیت هایِ بازی هایِ بایو ویر، حالا امیدواریم این لطف حدقل شامل موریگان نشه! :دی :دی چون یه سر و گردن بالاتر بقیه شخصیت ها، حتی «بیگ باس» است. شاید بد نباشه یه توضیحی مختصری درباره اش بدم!

[FONT=&quot]«آن قدر غرق در فساد و تباهی شده ام که دیگر نمی دانم کدام کار صحیح است، بگذار امشب هم به حساب شب های ِ دیگری برود که در حال انجام گناه بوده ام»، آخرین جملاتی بود که موریگان شب قبل از حمله ی نهایی به شما می زند و برای ِ من، بدون شک یکی از زیباترین و تاثیر گذارترین لحظه هایی بود که یک بازی می توانست در من ایجاد کند.[/FONT]

[FONT=&quot]شخصیت موریگان از نظر من تا حدودی وام دار «نیشکا»، دخترک شیطانی و دوست داشتنی «شب هایِ نور وینتر 2» است. سال ها پیش بایو ویر با عرضه ی « شب های نور وینتر» انقلابی را در زمینه آنلاین بازی های نقش آفرینی ایجاد کرد، شماره ی دوم این بازی نیز جند سال بعد توسط ابسیدیان منتشر شد که البته موفقیت نسخه ی اول را تکرار نکرد، اما در زمینه شخصیت پردازی و روایت داستان، چند گامی بازی را به جلو سوق داد. این نکته از چشم بایو ویر پنهان نماند و به خاطر همین هم رد پایی از این بازی را چه در زمینه روایت داستان و چه در زمینه شخصیت پردازی می شه در « عصر اژدها: ریشه ها» دید.

[/FONT]
[FONT=&quot]هم موریگان و هم نیشکا، شخصیت هایی اند که در طول عمرشان تنها بوده اند، یکی به خاطر خونی که در رگ هایش است و دیگری به خاطر زنی که مواظبش بود. این تنهایی در هر دو شخصیت هویداست، البته عکس العمل این دو شخصیت در قبال این شرایط کاملا متفاوت است، یکی با تمام وجود ازت حمایت می کنه و دیگری بی تفاوتی پیشه می گیره... اما در طی داستان، قدم به قدم و با منطقی درست، ما شاهد تحول در وجود موریگان ایم و نقطه ی اوج این تحول زمانی است که ما مادر موریگان را بدون هیچ چشم داشتی برایش می کشیم و این لطف، چیزی است که باعث تغییر موریگان می شه، کسی که در تمام زندگی اش کسی رو نداشته که بهش محبتی کنه و وقتی این محبت را تجربه می کنه، چیزی به نام عشق در وجودش ظاهر می شه، عشقی که در ابتدا برای خودش هم عجیبه.[/FONT]

[FONT=&quot] نهایت این عشق و این احساس را، وقتی که لِلیانا برایِ شما آواز می خواند( اگر باهاش رمنس داشته بودید)، در چشم ها و نگاه موریگان می شه فهمید، زمانی که دوربین هنرمندانه یک نمای نزدیک از چهره ی موریگان را به مخاطب نشون می ده.[/FONT]

[FONT=&quot] [/FONT][FONT=&quot]برای من موریگان یکی از بهترین شخصیت های ِ این نسل و احتمالا تاریخ بازی های کامپیوتری است، یکی از معدود شخصیت هایی که سیر تحول درستی داره، بر خلاف شخصیتی مثل «سفیروث» که سیر تحول درستی نداره، عصیانش ( با این شدت) منطق درستی نداره. موریگانی که در ابتدای بازی می بینیم، خیلی فرق داره با موریگانی که در انتها به شما می گوید: « عشق به تو و سرزمینم تمام وجودم را فرا گرفته، شاید فردا در کنارت نباشم، اما امشب تو رو با هیچ چیز دیگه ای نمی خوام عوض کنم»، اما این تحول، به شدت تحول درست و منطقی است...من خودم با لِلیانا رمنس داشتم، ولی در انتهای بازی نه تنها پیشنهاد موریگان رو رد نکردم، بلکه لِلیانا رو هم در انتها با خودم نبردم.[/FONT]

ما که از هر کی خوشم اومد بچه سریع یه کاری کردن طرف حذف شد !
یعنی اگه ایندفعه Alyx حذف شه دیگه ... .
--------------
A Combine zombie. Zombie Combine. That's, that's like a... ah... a Zombine! Right? Heh...

چون یه سر و گردن بالاتر بقیه شخصیت ها، حتی «بیگ باس» است
موریگان؟یک سر و گردن؟!این طور فکر نمیکنم!
بیگ باس جز سه شخصیت برتر متال گیره و همینطور که میدونید متال گیر یکی از سه داستان برتر کل تاریخ صنعت بازیسازی رو داره!منکر شخصیت پردازی قوی موریگان نمیشیم ولی موریگان اصلا در حدی نیست بخواد با بیگ باس مقایسه بشه،چه برسه از اون برتر باشه!چه کسایی که با خندیدنش خندیدن و با مردنش گریه کردند!شخصیتی مثل بیگ باس تکرار ناپذیره!کی صحنه نبردش با باس رو فراموش میکنه؟اون صحنه از حماسی ترین باس فایت های تاریخه.تو بتل کونامی هم بیگ باس با وجود اون همه سایلنت هیلی قهرمان شد!دراگون ایجی ها، REها و هر کس دیگه ای هم بود بیگ باس از راه بدرشون میکرد:d
البته من یه فن بسیار تعصبی متال گیرم و نظر نمیتونم بدم:d یه بیطرف بهتر قضاوت میکنه:d

خب به سلامتی دانته هم اومد!خیلی با این بشر حال میکنم:dامیدواریم فینالیست شه:d
پ.ن: موریگان هم؟!
نه تو رو خدا بیا بیگ باس رو هم ترول کن!باس و اسنیک رو هم پشت بندش!

آخرین ویرایش:
بزن بنش کن :دی ایشون بودند:
"Dinosaur"
:دی :دی
نه آقا جان شایعه ننداز :دی کار اون کیوان Lavigne بود که این بدعت منحوس رو گذاشت بقیه هم هوایی شدن :دی وگرنه Big Boss باید الان رکورد میزد :|

دور بعد تحت هیچ شرایطی از این بدعت ها نذارید چون اگر بیگ باس حذف بشه یهو دیدید خودتون هم از صفحه ی روزگار حذف شدید! :|:دی

این تهدید در مورد کریتوس، ناتان دریک، سالید اسنیک و یه تعداد شخصیت دیگه هم صدق میکنه :دی

موریگان هم حذف شد!!!:((
اول لیلیانا بعد لیارا و حالا هم موریگان!!!آخه چرا؟؟؟؟؟:((
الان حالم از نتایج داغونه نمیتونم رای بدم ولی احتمال زیاد به دانته رای میدم!!:d

این کیوان باید جوابگو باشه:dای مفرح بی درد بیگ باس هیتر بیا جوابگو باش:d

خوب دوستان منم فردا برای مدت دوهقته راهی سفر میشم خرسندم که قبل از رفتنم میتونم به حضرت دانته رای بدم>:d

راستی این از پست قبلی جامونده بود:d

dante.gif

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or