دومین دوره مسابقات Character battle سایت بازی‌سنتر

• Thread starter Thread starter Behzad
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
نه آقا جان شایعه ننداز :دی کار اون کیوان Lavigne بود که این بدعت منحوس رو گذاشت بقیه هم هوایی شدن :دی وگرنه Big Boss باید الان رکورد میزد :|

دور بعد تحت هیچ شرایطی از این بدعت ها نذارید چون اگر بیگ باس حذف بشه یهو دیدید خودتون هم از صفحه ی روزگار حذف شدید! :|:دی

این تهدید در مورد کریتوس، ناتان دریک، سالید اسنیک و یه تعداد شخصیت دیگه هم صدق میکنه :دی

نه اقا دروغ نگو :دی :دی
اینم پستش توی این صفحه هست:
http://forum.bazicenter.com/thread65144/page79/#post2177294

اینقدر واسه موریگان تبلیغ کردیم آخرش 29 تا رای آورد، خسته نباشید دوستان :دی من که دیگه ادامه مسابقه رو تحریم می کنم :| :دی
ما داریم سعی میکنیم مصیبت رکورد نزدن بیگ باس رو هضم کنیم بعد تو نگران حذف شدن اون ضعیفه ای؟ :|:دی
نه اقا دروغ نگو :biggrin1: :biggrin1:
اینم پستش توی این صفحه هست:
http://forum.bazicenter.com/thread65144/page79/#post2177294
چه دروغی دارم بگم آخه :دی

اینم پستش دو صفحه قبل تر از پست آریا :دی

اینقدر واسه موریگان تبلیغ کردیم آخرش 29 تا رای آورد، خسته نباشید دوستان :دی من که دیگه ادامه مسابقه رو تحریم می کنم :| :دی
نتيجه رو كه ديدم داشتم ميومدم بگم كه با حذف موريگان ادامه نظرسنجي رو تحريم ميكنم كه ديدم تو گفتي :d
ديگه به شپردم راي نميدم حتي
62.gif

آخه این چه وضیه؟ چرا منو تو این موقعیت قرار می‌دید؟ ~x(

James Sunderland یا Alyx Vance ... مسئله اینست!

پ.ن1: سر آخر به James رأی دادم >:d

پ.ن2: ساکنان تپه سکوت به جیمز رأی بدند تا تعداد شهروندان شهر به رخ تماشاچیان کشیده بشه :d

آخرین ویرایش:
Fus Ru Dah
دیگه برین خودتون میدونین به کی رای بدین. الکی ادا در نیارین.
پ.ن: موریگان هم؟!
آر یو فاکینگ کیدینگ می؟!

خو راست میگه دیگه پویا ، همتون میدونید که قراره به دانته رای بدین دیگه اینکارا یعنی چی :دی ( اولین کسی که بعد از این پست به دانته رای بده یه آواتار توپ از DMC3 پیش من جایزه داره :دی )

32709719680516553862.png

دوستان دانته که میاد بالا .:d پس بیایید همگی به dragon born رای بدیم .
*
سر قضیه اطایر خودت رو کشتی که بگی شخصیت نداره گرالت خدای شخصیت حالا میای به شخصیت بی شخصیت رای میدی:d
دوستان ایا کسی هست که اوازه ی James را نشینیده باشد؟
بله هست افراد ترسویی که سایلنت هیل بازی نکرده اند.:|
ای کسانی که الن ویک را بازی کرده اید ایا اوازه ی James را نشنیده اید؟
اگه نیاد بالا این نظرسنجی را فاقد اعتبار می دونم.:|

دانته رو خیلی دوست دارم ... خیلی زیاد ...
ولی جایی که جیمز ساندرلند باشه رای به کسی دیگر حرام است .. حرام ...
اصلا امکان نداره کسی سایلنت هیل 2 رو بازی کنه و به جیمز رای نده ... البته در تعداد محدودی این حکم صدق نمی کنه ... :دی

نه جون چطوري ميتونيد به يه بچه راي نديد كه در اين سن داره با بدترين كابوس هاش ميجنگه و تنها سلاحش ، تنها سلاحش !!! فقط و فقط اون اشك هاش هستند !!! :o3:(:crying1:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or