دومین دوره مسابقات Character battle سایت بازی‌سنتر

• Thread starter Thread starter Behzad
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
از آوتارم معلومه دیگه... حالا واسه اونایی که از این جهت نمیشناسنش معرفیش میکنم :-j Dante

آنچیز که عیان است چه حاجت به بیان است! (در مورد اول شدن:d)

جماعت the elder scroll باز بیایید به خاطر اژدها هایی که dragon born کشته بهش رای بدید . ( دیگه حد اقل برای اهنگ dragon born come بهش رای بدید . دیگه اوجه حماسه بود ) .

نفر بعدی ایی که به دانته رای بده و اینجا اعلام کنه یه امضای Exclusive و زیبا از پسران اسپاردا گیرش میاد :دی میدونید که به حرفم عمل میکنم ، پس اگه هنوز رای ندادید بشتابید و به دانته رای بدید :دی

نفر بعدی ایی که به دانته رای بده و اینجا اعلام کنه یه امضای Exclusive و زیبا از پسران اسپاردا گیرش میاد :دی میدونید که به حرفم عمل میکنم ، پس اگه هنوز رای ندادید بشتابید و به دانته رای بدید :دی
اگر یک اواتار توپ از دکتر هو برام جور بکنی می رم رای می دم:d

از نام کاربریم معلومه به کی رای دادم:d

@@@به امید پیروزی دانته قهرمان@@@

dante_by_elena_len-d56z4lm.jpg

02e9bdc27a89.png

:Mary Shepherd-Sunderland
.And Laura, about James... I know you hate him because you think he isn't nice to me, but please give him a chance
.It's true he may be a little surly sometimes, and he doesn't laugh much. But underneath he's really a sweet person

James Sunderland Forever

Vote Now

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or