دومین دوره مسابقات Character battle سایت بازی‌سنتر

• Thread starter Thread starter Behzad
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
از آوتارم معلومه دیگه... حالا واسه اونایی که از این جهت نمیشناسنش معرفیش میکنم :-j Dante

آنچیز که عیان است چه حاجت به بیان است! (در مورد اول شدن:d)

جماعت the elder scroll باز بیایید به خاطر اژدها هایی که dragon born کشته بهش رای بدید . ( دیگه حد اقل برای اهنگ dragon born come بهش رای بدید . دیگه اوجه حماسه بود ) .

نفر بعدی ایی که به دانته رای بده و اینجا اعلام کنه یه امضای Exclusive و زیبا از پسران اسپاردا گیرش میاد :دی میدونید که به حرفم عمل میکنم ، پس اگه هنوز رای ندادید بشتابید و به دانته رای بدید :دی

نفر بعدی ایی که به دانته رای بده و اینجا اعلام کنه یه امضای Exclusive و زیبا از پسران اسپاردا گیرش میاد :دی میدونید که به حرفم عمل میکنم ، پس اگه هنوز رای ندادید بشتابید و به دانته رای بدید :دی
اگر یک اواتار توپ از دکتر هو برام جور بکنی می رم رای می دم:d

از نام کاربریم معلومه به کی رای دادم:d

@@@به امید پیروزی دانته قهرمان@@@

dante_by_elena_len-d56z4lm.jpg

​

02e9bdc27a89.png

:Mary Shepherd-Sunderland
.And Laura, about James... I know you hate him because you think he isn't nice to me, but please give him a chance
.It's true he may be a little surly sometimes, and he doesn't laugh much. But underneath he's really a sweet person

James Sunderland Forever

Vote Now
​

​

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or