دومین دوره مسابقات Character battle سایت بازی‌سنتر

• Thread starter Thread starter Behzad
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
هر 8 عنوان رو بازی کردم و با اطلاع کامل از تمامی شخصیت ها به Big Boss رای میدم :x

هر کی Dragon Age بازی کرده باشه و به Morrigan رای نده، رایش باطله :| :biggrin1:
ما که رای دادیم رفت :دی در ضمن مهمترین بخش اسم بازی رو فراموش کردی Dragon Age Origins ، اسم رو کامل بنویس تا یه وقت دوستان این شاهکار رو با افتضاح DA2 اشتباه نگیرن :دی :|

تو این گروه فقط Niko Bellic برام غیر قابل تحمله! رئیس بزرگ هم که پرچمش بالاست، میدونم رأی من براش سرنوشت ساز نیست، پس به Jackie رأی دادم، یه طورایی به خاطر Jenny دلم براش سوخت :(

کیوان خدا بگم چیکارت نکنه این حرکت ناشایستت رو بقیه هم تاثیر منفی گذاشت :-l:دی

حالا همه میگن بیگ باس که رأی میاره پس به شخصیت های دیگه رای بدیم بعد یهو حذف میشه :|:دی

اون موقَست که من عصبانی میشم... خیلی عصبانی... خیلی خیلی عصبانی...
:دی

همینطور که نتایج معلوم میشه از جماعت بازیسنتر نا امید تر میشم!
بانو سیلواناس گذاشتید حذف شه واقعا؟

اینجا 99% ملت بچه های کنثولند واقعاً خیلی ها هیچ ایده ای ندارن که سیلواناس کی هست!!!!:-b

دوستان چرا جو میدین،بیگ باس خودش هم نخواد تو گروه اول میشه (جنابشان اگه تو رای گیری شرکت میکردند به یه ضعیفه رای میدادند:)) )

با تمام احترام به فاینال فانتزی و توابع Cloud Strife 122 رای آورد که تو گروهش اول شد و فقط از 2تا از کاراکترهایی که دوم شدن بیشتر رای آوردِ (یعنی 6 تا از اون هایی که دوم شدن بیشتر از کلود رای آوردن) بیشک از نفر دوم گروه دهم هم تعداد رای هاش کمتره
جالبِ که آلن ویک که تو گروه اول با 125 رای سوم شد از کلود بیشتر رای آورده!!!!!!!
این نشون نمیده یوخده گروه ها بد چیده شده!؟
اهههههههه چقدر انتقاد میکنم:))

با تمام احترام به فاینال فانتزی و توابع Cloud Strife 122 رای آورد که تو گروهش اول شد و فقط از 2تا از کاراکترهایی که دوم شدن بیشتر رای آوردِ (یعنی 6 تا از اون هایی که دوم شدن بیشتر از کلود رای آوردن) بیشک از نفر دوم گروه دهم هم تعداد رای هاش کمتره
جالبِ که آلن ویک که تو گروه اول با 125 رای سوم شد از کلود بیشتر رای آورده!!!!!!!
این نشون نمیده یوخده گروه ها بد چیده شده!؟
اهههههههه چقدر انتقاد میکنم:))
راست میگه چرا کلود و گوردون سید یک بودن اونوقت:

بتمن با رئیس-کراش با کریتوس و الن ویک-لئون با مارستن -باشن|-)

حتما با شرایط میزبانی سید یک شدند:d

عاشق اون قیافه و دماغ خرکی نیکو هستیم :d
ولی چون به همراه رییس بزرگ اول و دوم میشن از Cole Phelps عزیز حمایت میکنیم بلکه بیاد بالا :d

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or