دومین دوره مسابقات Character battle سایت بازی‌سنتر

• Thread starter Thread starter Behzad
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
مي تونم ازتون بپرسم معيارتون براي اين كه كدوم كركتر در كدام سيد قرار بگيره چي بوده؟
محبوبیت پیشفرض یه کرکتر ...برای مثال ،محبوبیت یکی مثل Snake با یکی مثل Isaac یا Sam Fisher قابل مقایسه نیست ؛اینه که اولیه رو می ذارن سید 1 ،باقی رو سیدهای 2 و 3 و پایین تر .

مي تونم ازتون بپرسم معيارتون براي اين كه كدوم كركتر در كدام سيد قرار بگيره چي بوده؟
خب نمیشه دقیق گفت چون ممکنه گروه های بعدی لو بره :دی همه گروه ها که معرفی شدن اونوقت میشه بهتر توضیح داد.

گرچه کلا با آنلاین آنچارتد حال نمی کنم

ولی سینگلش ارزش پرستش داره :دی !

کسی که نیتان رای نده ... باید Ps3 ــشو گاز بگیره ( چون Ps3 محکمه بالعکس شوفاژ :دی دهنش سرویسه :دی کلمه " دهنش سرویسه " اینجا معنی میده :دی )

این فن بازی رو بزارید کنار شخصیت مورد علاقتونو بابا انتخاب کنید.
یعنی چی خواستیم فلانی اول نشه، فلانی رو اول کردیم :|؟ چرا سیاسیش میکنید آخه :دی.

من الان به کی رای بدم لیان یا جان؟ :((

گرچه کلا با آنلاین آنچارتد حال نمی کنم

ولی سینگلش ارزش پرستش داره :دی !

کسی که نیتان رای نده ... باید Ps3 ــشو گاز بگیره ( چون Ps3 محکمه بالعکس شوفاژ :دی دهنش سرویسه :دی کلمه " دهنش سرویسه " اینجا معنی میده :دی )

بابا آنلاین زن:دی آخه همه که نباید آنلاین خفنگ داشته باشن!
بعد هم اشتب نفرمایید PS3 باید گازش بگیره:))
البته آدمی که به نیتن رای نده حتما یه جاییش (مزغش رو میگم باباجان،ذهناتون منحرف نشه) رو شوفاژ گاز گرفته;)

---------- نوشته در 03:06 AM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 03:04 AM ارسال شده بود ----------

خب نمیشه دقیق گفت چون ممکنه گروه های بعدی لو بره :دی همه گروه ها که معرفی شدن اونوقت میشه بهتر توضیح داد.

حالا کل یوم چند گروه باقی مونده!؟

بعد هم تی جانِ سید بندیتان،الآن S.Kennedy سید دو محسوب میشه یا John Marston!؟!؟:-/

آخرین ویرایش:
این فن بازی رو بزارید کنار شخصیت مورد علاقتونو بابا انتخاب کنید.
یعنی چی خواستیم فلانی اول نشه، فلانی رو اول کردیم :|؟ چرا سیاسیش میکنید آخه :دی.

من الان به کی رای بدم لیان یا جان؟ :((
خب همین علایقمون هستن که فن بودنمون رو شکل میدن دیگه :|:دی
===
هیچکدوم، به پرایس رای بده :|

اقا من بين ليان و ريمن موندم به كي راي بدم
يكي بياد كمك كنه بگه الان جو عمومي توي سايت با كدوم يكي از اين ها هست من به اون راي بدم.
راستي ببخشيد كدوم تلفظ صحيح هست، ليان يا لئون يا ليون :-/:d

خب همین علایقمون هستن که فن بودنمون رو شکل میدن دیگه :|:دی
===
هیچکدوم، به پرایس رای بده :|
به این نمیگن علاقه، به این میگن تقلب و تغییر آرا، البته خب این کارا اینجا ها رسم و رسومه و جزء کارهای روتینه :دی.
-----------
سکه انداختم لیان آورد :| #جدی

به این نمیگن علاقه، به این میگن تقلب و تغییر آرا، البته خب این کارا اینجا ها رسم و رسومه و جزء کارهای روتینه :دی.
-----------
سکه انداختم لیان آورد :| #جدی
ببخشيد منظورتون اينه كه هر كي به علاقه مندي هاش راي بده تقلب كرده؟!!!

اقا من بين ليان و ريمن موندم به كي راي بدم
يكي بياد كمك كنه بگه الان جو عمومي توي سايت با كدوم يكي از اين ها هست من به اون راي بدم.
راستي ببخشيد كدوم تلفظ صحيح هست، ليان يا لئون يا ليون :-/:d
جنابالی در عالم هپروتی!:dبالا نظرسنجی نمیبینی می گه رای شما ثبت شده است.بزار 20 رو از ثبت نام بگذرد و 10 پست داده باشی ان وقت می توانی رای دهی.
اخه خیال پردازی تا چقدر:d

نگران نباش امیر جان. ناتان تو هر گروهی بیفته بقیه ی اعضای گروه باید بترسن نه ناتان :biggrin1: هنوز جماعت PS Fan رو نشناختی؟ :biggrin1:
واقعا من خودم به همين فكر ميكنم اگه بشه امسال ناتان رو دوم ميكنيم چون اگه قسمت بشه قراره جول رو قهرمان كنيم:d (توهم در حد تيم ملي) :d

آره ديگه ولي بايد رو راي هاي 360 فن جماعت هم حساب كرد ديگه خلاصه ميتركونن تا ناتان رو له كنن:d

فکر کنید نیتان و دانته بخورن بهم :دی

Then...

i-dont-want-to-live-on-this-planet-anymore-11372-2560x16001.jpg

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or