گرچه کلا با آنلاین آنچارتد حال نمی کنم
ولی سینگلش ارزش پرستش داره !
کسی که نیتان رای نده ... باید Ps3 ــشو گاز بگیره ( چون Ps3 محکمه بالعکس شوفاژ دهنش سرویسه کلمه " دهنش سرویسه " اینجا معنی میده )
خب نمیشه دقیق گفت چون ممکنه گروه های بعدی لو بره همه گروه ها که معرفی شدن اونوقت میشه بهتر توضیح داد.
خب همین علایقمون هستن که فن بودنمون رو شکل میدن دیگهاین فن بازی رو بزارید کنار شخصیت مورد علاقتونو بابا انتخاب کنید.
یعنی چی خواستیم فلانی اول نشه، فلانی رو اول کردیم ؟ چرا سیاسیش میکنید آخه .
من الان به کی رای بدم لیان یا جان؟
به این نمیگن علاقه، به این میگن تقلب و تغییر آرا، البته خب این کارا اینجا ها رسم و رسومه و جزء کارهای روتینه .خب همین علایقمون هستن که فن بودنمون رو شکل میدن دیگه
===
هیچکدوم، به پرایس رای بده
ببخشيد منظورتون اينه كه هر كي به علاقه مندي هاش راي بده تقلب كرده؟!!!به این نمیگن علاقه، به این میگن تقلب و تغییر آرا، البته خب این کارا اینجا ها رسم و رسومه و جزء کارهای روتینه .
-----------
سکه انداختم لیان آورد #جدی
جنابالی در عالم هپروتی!:dبالا نظرسنجی نمیبینی می گه رای شما ثبت شده است.بزار 20 رو از ثبت نام بگذرد و 10 پست داده باشی ان وقت می توانی رای دهی.اقا من بين ليان و ريمن موندم به كي راي بدم
يكي بياد كمك كنه بگه الان جو عمومي توي سايت با كدوم يكي از اين ها هست من به اون راي بدم.
راستي ببخشيد كدوم تلفظ صحيح هست، ليان يا لئون يا ليون :d
واقعا من خودم به همين فكر ميكنم اگه بشه امسال ناتان رو دوم ميكنيم چون اگه قسمت بشه قراره جول رو قهرمان كنيم:d (توهم در حد تيم ملي) :dنگران نباش امیر جان. ناتان تو هر گروهی بیفته بقیه ی اعضای گروه باید بترسن نه ناتان :biggrin1: هنوز جماعت PS Fan رو نشناختی؟ :biggrin1: